DNK, teorija evolucije po Darlingu i inače, mutacije i tako to

1. слепац си јер ниси прочитао вест, а ниси ми се обрадовао, "као, ево га, најзад". Мрзим лажове и лупеже (Конфучије). Лажи неког другог, нас двојица се одлично знамо.

Dozvoli mi da ne budem slepac ako ne pročitam svaki link na sajtu, pogotovo ako sam ga pročitao negde drugde i procenio kao idiotizam pre pet sati. Oprosti mi što misliš da mi nije bilo zanimljivo da se pojaviš na ovoj temi. Ne lažem nikog, ne diram prvi nikog, a ti si, brate, paranoičan. Trule su ti fore sa citiranjem Konfučija, to je mogao da kaže i kauboj Džim, ali važno je da si ti napisao KONFUČIJE. Ura, mudar Granjka, citirao je KONFUČIJA. Drugo, ja ne izigravam gospodina, jer ti u protivnom ne bih pisao kako odoh do WC-a i tako to. Što se tiče tog tvog MI, koji smo dozvolili, sad vrdaš, znam da vučićevski pričaš MI, a misliš: VI, STOKA. Uglavnom, baš će te zaboleti sad, nekad si znao da mi budeš simpatičan, pa antipatičan, pa onako, ali sad te zamišljam kao razvikanog razmetljivog poluseljaka na pijaci, koji ne radi koristi, već radi kvasca za svoju sujetu deli mudrosti okupljenoj raji. Uglavnom, ne slepac, već smrad. Ako hoćeš takav jezik.

2. Vanzemljaci su llunarni đetići koji su devoluirali u nas, sadasnju verziju coeka svima nama znanu

3. Naucnivi su to dokazali
    Ja vjerujem nauci

4. Kojoj, sajentologiji? :)

5. Fino se razvila ova diskusija.

Nego, ne znam kako je ovaj Trulex zaključio da ja ne mislim da su čovek i šimpanza od istog pretka, ali šta očekivati od čoveka koji ne voli Dostojevskog zato što ga Seka čita na Mikonosu i ne podnosi Tolstoja jer ga Marijana Mateus navodi kao pisca koji je dosta uticao na njeno književno stvaralaštvo. Ali to je taj stav, postojimo mi i oni, nema sredine, ili si Nil de trava Tajson ili si gowno. Baš me interesuje tvoj stav o, recimo, uništavanju spomenika i antičkih gradova od strane ID (zaobiđi onaj uvodni deo kako ih je religija zaglupela, da su debili koji veruju u zlog deda mraza koji ih tera da uništavaju sve pred sobom, to već znam), već da li ti osećaš neki sentiment prema toj pojavi uništavanja tekovina civilizacije, ili bi i ti slično postupio jer su to, jelte, ostaci zaostalih oblika života čija je kultura odavno prevaziđena?

6. Буди шта год желиш да будеш. Ако ти кажеш да је труло, ево, нећу више цитирати Конфучија, теби за љубав.

Не видим потребу да Вучића увлачиш у причу. Шта ти је он скривио? Човек се труди да помогне овој земљи, ради у три смене, а ти тако. Па, ако то није сељачки, ја не знам шта јесте. Тужно.

Uglavnom, baš će te zaboleti sad, nekad si znao da mi budeš simpatičan, pa antipatičan, pa onako, ali sad te zamišljam kao razvikanog razmetljivog poluseljaka na pijaci

http://i143.photobucket.com/albums/r147/KiriKawachi/KiminiTodokeRE.jpg

За рају није мудрост, већ глупост. А чим човек почне да дели мудрост коме стигне, већ то чини из сујете. Хвала за искреност, не љутим се ако ми кажеш да сам смрад или разметљиви полусељак, јер је то оно што мислиш, а не оно срање са почетка расправе о твом "поздраву" Грањке. Љутим се кад се неко претвара и издаје за нешто што није.

7. Nisam imao namjeru da zvuci kao naucno fantasticni klise ali ako jesye svemir beskonacan onda od beskonacnog matematickog formulisanja ova yeorija jeste ispravna

8. ALO GRANJANKA MISLIO SAM DA DRKAM A TI KINEZA KACIS

9. Niko ne voli tolstoja, jer je tolstoj smrad, da izvine granjka hehe

10. Granjka, ja ti kažem šta ispadneš, kako te SAD zamišljam, što se vidi u rečenici

nekad si znao da mi budeš simpatičan, pa antipatičan, pa onako, ali sad te zamišljam kao razvikanog razmetljivog poluseljaka na pijaci

Jer naravno da neću biti obradovan kad me napušiš na prvu reč upućenu tebi, bezazlenu. Ali, zamisli scenario kad tvoje uvrede shvatim kao zajebavanje, pa nastavim da se zajebavam, samo što ti ne znaš za šalu, i onda poludiš i počneš da vrištiš kao povređeni šimpanza, vređaš, pljuješ, samo što ne počneš da ujedaš. Ili je i to ponašanje šala? Ne razumem, ali baš me nešto i boli. Uživaj u svojoj egzistenciji, utemeljenoj na par mudrih izreka mudrih ljudi.

11. Ako mozhe bez sranja na sajtu koji prevashodno sluzhi za igranje haksa i agrara.
    Idite na nisamvishedevojka.com pa se tamo raspravljajte.

Ovo je sajt za mushke, ovo je sajt za igru.

ovo je sajt za

H A K S
    A
    K
    S

12. Tvoja mama radi to
    tvoja mama igra haks

13. ROTFRAJER
    O
    T
    F
    R