Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
Postoji nešto što se zove evaluacija znanja. Neko (najčešće profesor) vrednuje vaše znanje, ocenjuje da li znate nešto, ili ne znate, i daje odgovarajuću ocenu na osnovu iznesenog znanja. Bez evaluacije bilo kog tipa, vaše znanje je nepotpuno. Znanje stečeno na youtubu je nepotpuno jer ga niko nije evaluirao. Čak i da ste gledali profesore najcenjenijih fakulteta, niko ne garantuje da ste savladali i shvatili materiju, samim tim, vaše mišljenje se ne poštuje u bitnim raspravama. Čak i kad vaše se mišljenje svodi na reprodukciju mišljenja nekog profesora, laici (vi) nesvesno prave greške u terminologiji, prevodu (ako su jezici različiti) i sl.
Ahahhahhahaahhahahaahhahaha
:'(
Не понашај се као да је игралиште само твоје, то је детињасто и глупо, правила не постоје, сви су добродошли.
Ако се у тематици о еволуцији појави дискусија која је усмерена на теологију, тачније Библију, онда се јавим, или уколико ми је нешто нејасно или занимљиво.
Јављам се просто јер не верујем да су људи у 21. веку толико глупи и необразовани у погледу Библије. Необразовни у смислу поседовања информација о ономе о чему пишу, а глупи у смислу неспособности да размисле о ономе што желе да продискутују. Дакле, у питању је гомила атеистичких тролова који заподевају свађу без разлога, са закључцима на нивоу кишне глисте.
Ко познаје мој стил, зна да сам искрен и да не тролујем. Тематика ми је позната, озбиљно је схватам, али не умем да разликујем социјалне дегене од нормалних саговорника.
Ако се вратиш уназад на претходне постове, видећеш да се тачно убацујем на она места где се појави неки тотално необразован саговорник који извали глупост о теми о којој нема најелементарније знање. Пошто глумиш дежурног пандура, обрати се њима. Ствари постављаш на врло ружан начин, али то је до тебе.
Наравно да имам интересовања према педерима, то је актуелна друштвена али и религијска тема. Срце си ми сломио последњом изјавом, таман сам мислио да си заљубљен у мене, као што сам ја у тебе, па да ћемо да живимо срећно заувек, до краја живота. Разочарао си ме, а ја сам хтео цео свој свет да ти дам.
Važi Tronožac, sačekaćemo da neki profa skupi 50 pojena na definicijama i evaluira znanje koje smo skupili na jutjubu pa objasni evoluciju u kratkim crtama ovde na vukajlijinom forumu.
Profesori vrednuju znanje lolo mojne se lazemo trozubac
Tronozac
:'(
Е, ђики, ђики, да и ја тебе насмејем.
Ja sam za to da se titi sudi post-humno za genocid (valjda treba crtica ovde)
A dobro onda, šta se tripujete da ovde vodimo neku ozbiljnu raspravu lol
Ajde, slažem se da se određenim sociološkim pitanjima može baviti i čovek koji nema formalno znanje iz sociologije, ali za ovakve rasprave su potrebni edukovani, stručni ljudi, mi samo palamudimo bez cilja, niko neće promeniti svoje mišljenje jer se ne iznosi stručno mišljenje, već samo mišljenje laika. Zato stricujte i budite pozdravljeni
koliko si se nalupetao sad,tronozac...ne granjka level,al prilicno xd
Zbog toga što se sve svodi na profesore i jesmo u kurcu. Današnji profesori svi komunjare i snsovci, mater ima jebem poltronsku. Za kilu janjetine bi mater prodo, moš mislit šta rade za funkcije.
Serem, ba, dosadno jutro.
Ajde neko neka napisxe nesxto nemojte uplasxeni biti
Ajmo ateisti objasnite mi za čuda svetaca. Kako su se ljudi izlečili posle posete odredjenom manastiru? Znam lično za 4 ljudi.
za baku sam mislio i pisao o tome na forumu da je trve vernik ceo zivot,al rekla mi je da u mladosti(i to do pedesete fazon godine)uopste nije verovala u boga,a sad je bas trve vernik i
Baka evulirala
Ja da sam Bog, stvorio bih u startu taj mehanizam evolucije, nek ide to samo, da se ne cimam za svaku glupost.
I to je dokaz da....
Partizanko, jes to ti na avataru?
Jeste ona, Pinkmane, to je partizansko mlado djevojče, samo bez junačkih pletenica. Katrin, priznaj.
Eh.
Nisam pametan šta reći.
Šta god hoćeš reći moraš prvo evaluirati.
Da ne kažem - oštembiljat da znadeš. Ne može se golom guzicom međ pijane turke.
Viš ti ovu omladinu, ono do 11 spava, niko ništa ne radi, pa čak ni forum ne posjećuju...