DNK, teorija evolucije po Darlingu i inače, mutacije i tako to

1. Ja. Ko bi bio drugi. Nije valjda neka glumica.

2. Partizanko, jes to ti na avataru?

Ja. Ko bi bio drugi. Nije valjda neka glumica

Aha. I ja sam hteo da postavim to pitanje jer sam bio gotovo 100% siguran da nisi. ALi poshto jesi, i pshto sad znam kako izgledash mogu ti rechi sledeche:
    Jebachemo se, gotovo je izvesno, ako ti prihvatish shanse su 100%, ako ne prihvatish shanse su 50%.

3. Ajde, slažem se da se određenim sociološkim pitanjima može baviti i čovek koji nema formalno znanje iz sociologije

KOje pišanje po sociologiji i sociolozima. Trorupac čiji si dupli?

4. Dureksu jesi naučio šta je mrav a šta je mravojed?

5. Sociolozi - kurtoni redom. Retko se nađe čovek u toj branši

6. hahahahhahahahhah caro

7. baka nije evoluirala nego nazadovala,

8. http://i.imgur.com/BLcnpeN.jpg
    Interesantna anketa. Htedo da otvorim temu o Raši Tudeju jer Srbi ili veruju njemu ili neverju nikome, ali može i ovde.
    RAŠA TUDEJ

9. Alo ne spemuj majmune!

10. Ja sam GTD ove teme i mogu da spemujem šta tu nije jasno?

11. Ti si golo govno. Da mene nije bilo ova tema bi umrla brzinom neutrino čestica.

12. Rasni
    Da mene nije bilo ova tema bi umrla brzinom neutrino čestica.

Naravno, prelazne vrste su jako bitne za ovu temu. Ti si karika koja nedostaje.

13. Ja sam prelazna vrsa izmedju super inteligentnog čoveka i budućeg humanoidnog genija. A ti si makaki.

14. Truleks, koji medij je sproveo ovu anketu?

15. Ja sam prelazna vrsa izmedju super inteligentnog čoveka i budućeg humanoidnog genija.

http://gifrific.com/wp-content/uploads/2012/04/Jon-Hamm-Sure-Thing.gif

16. Šta je to SRBIN.INFO i ko je taj Raša?

17. Rasni crpe inspiraciju za memije od Raše Tudeja i brutalno piša po atejstima i Dokinsonu.

18. Ja sam vas popišao na više nivoa i oborio glupu teoriju evolucije.

19. Trulekse zasto mi ne odgovoris?

Rekli o sajtu

Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.

Kurir · 20. Februar 2011.