Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“
Danas · 06. Novembar 2008.
(a sve stvoreno ima tvorca)
odnosno, kako zamišljate da je u ničemu i iz ničega nastalo NEŠTO
ja sam objasnio kako zamisljam
ali svejedno i da nisam,ako ne postoji objasnjenje,ne znaci automatski da je chika sa neba to uradio
ne,nego ce grupa popova i hodzi objasniti sve...bozji atributi jebeni,au...sta reci na ovo i kako si ovo uopste nazvao argumentom...ti ljudi imaju dokaze za ono sto govre i dokazi su pristupni svima...da bog postoji ne postoji ni jedan dokaz,niti bilo sta slicno
ma vazi...zato se na temi o dnk postujes post o tome kako su ateisti debili i slicno...trudim se da budem tolerantan prema ljudima koji veruju u chiku na nebu koji upravlja svime i jesam,al ne prema onima koji su u fazonu ,,nauka je sranje,kako neko moze da veruje u to ahahah,zna se da je bog stvorio svet za 6 dana itd)...vi vernici niste bas u poziciji mnogo da se kurcite jer nemate nista,dok nauka ima d-o-k-a-z-e i ne lici na bajku za sestogodisnju decu
edit
i da po cemu je ovo ARGUMENT ??
http://www.dodaj.rs/f/2r/Oe/4I26DT1j/101749531418514731759491.jpg
kolko dobra misao!
celt jel igramo?
edit: vecheraske
e ovako nesto i ja razmisljam
+1
baš to
vucicpeder je grobar, dakle komunjara, dakle ateista
i neka je, svako ima pravo da navija za pogrešan klub
ali mi jako ide na kurac kad dođe da mi objasni kako grešim
i u tripu je da ima pravo na to
i da jebo bi majku i zemlji u kojoj je Sinod u ulozi u kojoj je do skora bio CK
ali u takvoj nismo živeli
NAUKA VS RELIGIJA dok Darvin,Njutn,Ajnštajn,Sv.Petar,Pavle i Jevdohije piju piće kod Marije Magdalene kući.
Naravno kompleksnije dosta ali ukratko je tako nesto
Bog postoji kao Isus Hrist i tačka. Sve ostalo je neprihvatljivo.
Ovaj, u stvari Bog je čovek koji je u budućnosti evoluirao, kroz nekoliko milijardi godina postao svemoćan i vratio se u prošlost da ispuni svoj determinirani zadatak upravljanja evolucijom primitivnog čoveka, kojom će ovaj jednog dana postati Bog koji će jednog dana poći u prošlost da upravlja evolucijom primitivnog čoveka koje će jednog dana postati Bog itd.?
rasni konju, nauci prvo da budes hriscanin. isus hrist nije bog u hriscanstvu
Pa naravno vald da bi bilo bolje. Ili da se pobijemo oko toga da li postoji ili ne?
Crkve jesu prazne. Hoces moje objasnjenje zasto u crkvu idem samo ponekad? Smatram da mi izmedju mene i boga(sta god to bilo) ne treba posrednik. Mogu ja sa njim(ooet sta god to bilo) da se povezem na bilo kom mestu u bilo koje vreme i na nacin na koji to meni odgovara
Pozdrav, Rasni
http://www.dollsofindia.com/dollsofindiaimages/paintings3/shiva_poster_QM35_l.jpg
Isus Hrist je sin Boga, odnosno deo Sv trojstva. I on jeste Bog.
pravo na lični ateizam ne znači pravo na koletivno uterivanje ateizma
i obrnuto
samo to sam teo da kažem
Da,a đavo je isprdak neke pijane budale koja je na proplancima albanije silovala kozu, pa se zato predstavlha s rogovima????
U w0t m8?
Ateisti su kao pederi. Stalno pokušavaju da dokažu da je u redu biti kao oni i time ti ispiraju mozak.
Koliko jedenja govana na sajtu za igranje haksa i agara
Uleti ti kara