DNK, teorija evolucije po Darlingu i inače, mutacije i tako to

1. Vernik odgovara samo kad je isprovociran.

Pa to te je Isus naboo Pontija Pilata i sasuo mu sve zube u grlo kad ga je ovaj isprovocirao ljuto....

Ili ovo znači da si ti žešče isprovociran?

2. DECO
    http://www.b92.net/news/pics/2015/04/19/130310614355335751e4d5a660461068_v4%20big.JPG
    EVO VAM ZEMLJA KOTITE SE MNOZITE SE UZIVAJTE U DAROVIMA 1000 GODINA I NEK VAM JE SUNCE 10000 GODINA I NEKA IMA ZITA I NEKA IMA JAGANJACA I NEKA IMA HLEBA I NEKA IMA LJUBAVI BOZJE PET ILJADA GODINA.

I BI ZEMLJE I KOTISE SE I MNOZISE SE I UZIVASE U DAROVIMA 1000 GODINA I BI SUNCE 10000 GODINA I BI ZITA I BI JAGANJACA I BI HLEBA I BI LJUBAVI BOZJE PET ILJADA GODINA

3. ja sam smarajuće vernike (u tom smislu da me vaćare da prihvatim njihove rezone) sreto samo u crkvi - ONI ŠTO SE KRAUL KRSTE
    odjebem ih u startu kad krenu da smaraju

van crkve nikad nisam bio u prilici da me neko ubeđuje da verujem
    a nadmenog ateističkog podsmeha vernicima se nagledah ihaj
    i to odjebavam kad kod mogu

4. Au koliko si ograničen mlečni. Ako neko veruje u Boga ne znači da je on Bog i da on ne greši. Ja sam čovek kao i ti samo što sam mnogo bolji.

5. Neces nikada videti vernika da vice ja sam vernik i to nabija ostalima na kurac

posle ovoga mos' slobodno sa teme potpuno je nemoguce ozbiljno komunicirati sa tobom

6. Dobro, Rasni pa majku mu samo pitam, zašto ti nakon svega onoga još uvek pokušavaš da se vređaš?

7. Eru glup si. Kazes da si vernik zato sto si krsten, a imas neke svoje poglede. Ti nisi vernik. Vernik nije onaj koji je dao 30 evra popu da se okupa u vodi. Vernik je onaj koji veruje glupane.

8. Dišo ja ovde na temi više vidim obrnut slučaj - evolucijom uvređene smarajuće vernike koji su banuli dok smo pokušavali da kačimo slike i linkove vezane za evoluciju koji su sami krenuli da spominju religiju, ateiste, komuniste, šta sve ne.

JA SMATRAM DA TREBA DA BUDE TAKO. vec sam rekao da mi ne pada napamet da nekoga ubedjujem u sta da veruje ili ne veruje

Pa i ja smatram da treba da bude tako, ali u realnosti nije tako. Ako se neko u Arabiji odluči da ne veruje u ono u šta veruje većina - odrube mu glavu. Nisam čuo da je neko od ekipe astronoma kroz kompletnu istoriju čovečanstva kaznio nekog ko nije prihvatio bilo šta od njihovih ''sektaških saznanja o kosmosu''.

9. Zato što pitaš retardirana pitanja i potajno pokušavaš da isprovociraš, illi možda nije tako, ali svejedno treba to saseći u korenu i ne upuštati se u tako neke glupe rasprave.

10. http://www.b92.net/news/pics/2015/04/19/130310614355335751e4d5a660461068_v4%20big.JPG
    DAJEM VAM OVIH ZAPOVESTI DESET DA POSTUJETE CUVATE I CELIVATE KAO STO MENE CELIVATE U LJUBAVI BOZJOJ DA PRAZNUJETE

11. Truleks Krpa
    Dišo ja ovde na temi više vidim obrnut slučaj - evolucijom uvređene smarajuće vernike koji su banuli dok smo pokušavali da kačimo slike i linkove vezane za evoluciju koji su sami krenuli da spominju religiju, ateiste, komuniste, šta sve ne.

ovo... idite na temu religija ili hriscanstvo, ako nema otvorite pa tamo menjajte crkvene slicice one

12. Ajde dureksu nadji moj prvi post na temi pošto vidim dampratiš čitavu istoriju teme. Da vidim jesam li pominjao Boga u prvom svom postu ovde ili sam napisoa da je evolucija sranje.

13. Ok, evo neću više da TEBE diram, pa nemoj ni ti mene, ovo ne znači da više neću postovati na temi, jel to OK?

14. Truleks pa ne mozes ovu temu uzimati u obzir. Operativne su ova tema i ona sa pranjem leseva a ljudima dosadno a lesevi im gadni(vernici jbg) pa ljudi dosli da napisu koju. A kad vec gledas pogledaj postove vernika(osim rasnina) a pogledaj suprotni tabor i njihove posprdne omalovazavajuce postove pa mi kazi sta vidis

15. Ako dirneš u moju interesnu grupu dirnuću i ja u tvoju.

16. sve se vrti oko onog što je pseto napiso da ova tema liči na raspravu partizan - zvezda
    ja primećuj da grobari ujedaju i na to reagujem
    a verovarno taj ciganjski odgovor iritira celo groblje
    ja ne pamtim da sam za neki penal sviran partizanu mislio da je opravdan
    jebiga, tako je

tako i ovo ovde, nekom smešno 7 dana stvaranja, nekom veliki prasak
    zato je besmisleno drviti kurac
    neće niko nikog da ubedi

OVU TEMU OTVARATI SAMO ZA VEČITI DERBI

17. http://www.b92.net/news/pics/2015/04/19/130310614355335751e4d5a660461068_v4%20big.JPG

I RECE AVRAM: NE KUDITE DECO RASNOG JER TO BOGU NIJE MILO
    AL DECA KUDISE RASNOG I RASNI SE POZALI BOGU I BOGU NE BI MILO I RECE BOG: NE KUDITE DECO RASNOG A DECA NASTAVISE DA GA KUDE I PUSTI BOG POPLAVE 1000 GODINA I SUSE 1000 GODINA I POSLA SKAKAVCE I ZMIJE DA JEDU OCI I USI 5000 GODINA I UBI SVO ZITO I ZAVLADA GLAD I BOLEST I DECA SE VRATISE BOGU I REKOSE BOZE ZGRESILI SMO RASNI JE U PRAVU BIO I BOG SE SMILOVAH I POVUCE POPLAVE I VRATI SKAKAVCE I RECE NE ZAJEBAVAJTE VISE RASNOG DA VAM NE JEBEM MATER OPET

18. prvo govoriš đotou da si bolji čovek od njega
    ti si jebena zmijčina

Rasni
    Eru glup si. Kazes da si vernik zato sto si krsten, a imas neke svoje poglede.

koji deo rečenice klasifikujem se kao pravoslavac nisi razumeo?
    zbog takvih degenerika kao ti mi se i ogadilo ispoljavanje vere, prosto me je sramota krstiti se kada vidim tako nekog debila kao i ti.
    ko god da si i šta god da radiš, misli i dela određuju tvoju posvećenost prema veri
    moja je nikakva ali ipak u nešto verujem.
    ti ni ne veruješ, samo pokušavaš da ispadneš pametan ovde na ovoj temi, a nekome na ulici prodaješ maglu pričama o tome kako bog ne postoji i neke naučne zaključke vadiš
    sledeći put se uzdrži od proljeva i pročitaj pitanje jedno 3 puta pošto očigledno ne razumeš šta čitaš.
    nisi za ove ozbiljne teme, presmešan si ti za dubokoumna razmišljanja

19. Odo da spavam, mislim da sam dosta toga dokazao večeras.

20. samo si učvrstio tvrdnje celog sajta da si jebeni maloumnik iz bosne sa raštelovanim mozgom

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.