Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.
Deutsche Welle · 29. April 2011.
Ili Goga pak?
Nema teorije da je granjka kostić
neko vrlo pametan i hladnokrvan, ako je trol, i tacno sa osecajem sta je skakljivo i kako iznervirati coveka u tri posta. nikad ne mnogo napadno da se na prvu loptu provali da je trol, ali u 3-5 posta gotovo, prepires se sa kamenom o nekoj sitnici koja i nije bila povod, a nisi ni sam svestan kako si doterao dotle.
nekako je sve previse savrseno da bi postojao granjka uzivo. nekako kapiram, da postoji, bar u jednom trenutku bi reko nesto sto nece da izazove u tebi zelju da opalis samar.
Čovek sudi po sebi celte. Zato i tripuješ da je Granjka inteligentan.
A Granjka, si vido ovo uvlačenje?
edit: i istovremeno objašnjavanje da si pglu
celt, лепше је овако када се палите као последње мајмунчине, а ништа не капирате. Просто је занимљиво колико се примате.
Који ставови Келте, јеси ли толико глуп? Који ставови? Јебо те мајмун у сред пркна са све Царом у пакету, па ти стварно мислиш да мене занимају анонимни "научни радови" о томе да ли су птице настале од диносауруса и да ли је кокошка старија од јајета? Бацим банану међу мајмуне и гледам како се туку. Или просто мало потпалим и једем кокице.
http://stream1.gifsoup.com/view2/2279706/angry-monkey-o.gif
Нису ми озбиљне физичке претње виртуалних ликова, јер виртуелно, сви сте ви духовити, јаки, образовани, јебачи, шарматни, информисани. Браво за вас, сав сам се уср`о од страха!
neko vrlo pametan i hladnokrvan, ako je trol, i tacno sa osecajem sta je skakljivo i kako iznervirati coveka u tri posta.
Ништа лакше него будалу наљутити и плитку бару замутити.
Због овога што си написао сам одлучио да одговорим отворено, јер је постало досадно. Види, Целтић, не препиреш се ти са каменом, већ упаднеш у клопку за мајмуне. Ако не знаш како се хватају мајмуни, ево кратко упутство:
https://devanshmittal.files.wordpress.com/2008/10/stupidmonkey.gif
Како се то ради? Нађем тему која је толико глупа и приземна да је сва прилика да се чопор примата око ње окупља. Поставим банану на видно место и чекам. Онда дође неки паметњаковић, као овај са слике и ухвати се за банану и не уме да пусти. Није несрећа што се ти ухватиш, него што дођу и твоји другари, па крене журка. Углавном дођу Луди Чак и Трулекс Крпа, а повремено сврати и Цара. Само је Боксер укапирао зајебанцију, али он је ипак много интелигентнији карактер. Без љутње момци.
Ништа лично.
Mislim da sam provalio Granjku.
Om u stvari ne zna da sve vreme troluje.
Granjka buraz, ja ne kapiram tvoje motive.
Što ti dolaziš na sajt?
Banovan si na kuriru!?
Ево и да теби не ускратим одговор - долазим да се зајебавам. Пробао сам једно време озбиљно да причам са људима овде, схватио да се на сваку озбиљност и памет накачи гомила мајмуна да подјебавају и саботирају, па сам и ја окренуо причу у другом правцу, тј. - том правцу. Дај да се зајебавамо када је сајт за зајебавање. То је једино исправно.
А што се тиче Курира, нисам упознат са тим листом, али видим да ти јеси. Надам се да ти је тамо лепо. Лично препоручујем Политику, Б92, Новости и Блиц (тим редоследом) али и то са великом дозом резерве. Прочиташ све, само колико да се брже исереш. Ништа више.
А што се тиче Курира, нисам упознат са тим листом, али видим да ти јеси. Надам се да ти је тамо лепо.
http://images3.kurir-info.rs/slika-900x608/jelena-karleusa-1374186661-341297.jpg
To je taj rad.
LOOOOOOOOOL
Теебор рече или ко већ дае расни богом дан трол. Истое и са грањком само он ние свјестан своих могућности.
dobar si granjčilo. Daš par izjava od kojih bi i Gogu Sekulić uhvatio blam pa kad i sam vidiš kakve su to odvale kažeš da si se sve vreme zajebavao. Ne verujem da si neki trol jer imaš preko 60 definicija koje su uglavnom na istom šablonu kao i tvoji postovi koji su navodni trol. Razumem da je Oc Joil, Toweli, mimix93 ili tako neki sa jednom defkom krenuo da prosipa provokacije da bi trolovao, ali ti si oriđiđi. Budala 100% Premium.
Owo sam cheko
:* caro
granjka, aj mi kazi koliko gresim: ti si muskarac, 30+ god, homoseksualac, zivis u beogradu? volis da se na internetu ponegde pretstavljas kao zatucani srbin i da lozis ljude cisto radi zabave. lik ti je ovde na foru da puno voli svoju otadzbinu i da srbi treba da se vrate svojim vrednostima, a uz to si odabrao najmrskiju mogucu poziciju gde kao radis. omiljene teme koje volis da cackas su oko nauke religije i slicnog, posto ne volis da trolujes samo plitko i sa psovkama, nego ipak malo inteligentnije.
sasvim se dobro razumes u teme o kojima pricas i namerno pravis greske koje bi nervirale ljude.
80-90% sam siguran u ovo sto napisah.
Крпо, толико пута си држао банану и био краљ међу мајмунима, да потпуно разумем твоју огроченост. Не мораш да верујеш, то је твоје право. Кад те један од три највећа мајмуна на сајту сматра за 100% будалу то онда и није нека увреда. До следеће банане, краљу мајмуна.
celt
Сајт је постао мртав, треба га размрдати. Мислиш да си паметан, али ниси - само си поновио један од мојих претходних постова. Потруди се више. У целом папагајском понављању си изнео само једну нову ствар, која је само делимично тачна. Све друго је старо и већ поменуто са моје стране.
peder 100%. nemoj ovo da shvatis ko uvredu, samo konstatujem.
Не вређам се, констатација је само делимично тачна.
Granjak, trol baci jednu bananu u vidu jednog ili dva pasusa, i onda gleda komentare kako se nižu, eventualno dolije ulje na vatru sa još par postova, a ti na svakoj temi vrlo studiozno daješ kilometarske replike koje ukazuju da si nisi klasxichan troll nego da si stvarno u toj priči. Jebo trola koji ispiše ceo roman i tri puta više teksta od onih koji su mu cilj zajebavanja.
raduje me sto sad znam da su izjave tipa "dinosauri seru po nama bvahahahah" izazvane namerno a ne usled idiotizma, i sto nisi drzavni pisar koji ozbiljno misli ko sto pises ovde. :)
Крпо, наравно да нисам класичан трол. Иначе је приземним људима "роман" све што прелази 100 куцаних знакова. Знам да ти је проблем да читаш, ваљда ћеш то превазићи. Некад.
Келт, вест на коју сам ставиo коментар је сама по себи идиотизам. Опусти се. А да видиш какви су нам државни писари, мислио би да си дошао у установу за одрасле особе са менталним потешкоћама. Кад радиш са људима норамално је да почнеш да личиш на њих.
Granjki kao da je neko rekao da se okane ril lajfa jbt