DNK, teorija evolucije po Darlingu i inače, mutacije i tako to

1. Al bez obzira, jako bi voleo da vidim da mu neko polupa nos.
    U prencipu ja bi ga lomio kao mulca ako bi znao da je recimo 10 kila i 10 cantima lakši.

Ne bi se zamarao sa nekim debelim znojavkom. Neee kul

2. Trebalo bi ovde otvoriti temu o individualnim metodima diskusije. Koliko vidim, kod većine su na prilično niskom nivou. To što neko mentalnom gimnastikom i postovima dugim čini da izgleda pametno (ili trolovski) to što je napisao, bacanje je prašine u oči. Svi, ako ste ozbiljni, ili napušavate sagovornika, ili uzimate jedan deo onog šta je pisao, bez ulaženja u suštinu (koje često i nema) i onda okrećete priču kuda vam odgovara. Još većina blage veze nema o stvarima o kojima piše, ali ne daj bože da priznaju da nisu u pravu. Strašno.

3. ko je izjavio zaboravio sam ovde da su dinosauri najveci ili ko pola zgrade phahha...covek je za brontosaurusa mrav,a brontosaurus je mrav za jednom vodenog dinaurusa ljutog bash

4. jel si siguran da ovo nije sci fi. ja kolko sam cuo, bar koliko mi poznajemo, najveca zivotinja ikad je plavi kit.

5. izmislio sam ove podatke
    al plavi kit nije ni prici ovima sa slike

6. A ona praistorijska ajkula, nešto kao Megaloton - Megatodon, nem pojma? Neki dokončari je love i danas, bio serijal na Diskaveriju.

7. ollanik
    izmislio sam ove podatke

Ahahahahaha

8. Trebalo bi ovde otvoriti temu o individualnim metodima diskusije

u pravu si, ovde i nema šta da se diskutuje. Kao da se na temi o Zemlji diskutuje da li je pločasta ili ima oblik Rasnijeve lobanje. Treba kačiti slike dinosaurusa, kako su to moćna stvorenja bila, ( verovatno ne previše inteligentna, imali su male šupljine za mozak u lobanji), sigurno im je curila neka ljiga iz ustiju zamisli to, bala od dva metra visi i samo pljusne na nekog nedužnog bubojeda koji je krenuo da postaje Granjka i splječka ga na mestu.

9. Valdemar je kul lik.
    A ranije sam mislio da nije.

Promenio se čovek.

10. ollanik
    izmislio sam ove podatke

loooool

11. Jebo vas pa vi bi iznervirali i samog zen majstora...
    Ja verujem u paralelne univerzume i kvantnu besmrtnost, tako da verujem da postoje i sve vrste bogova, svemogućeg rozeg slona i naravno spageti monstera kao i paralelni univerzum gde su sve planete u obliku sisa, jer je sve moguće, SVE! Ozbiljno verujem...
    A da dodam i da je logika u koju se svi kunu samo varka našeg uma i da smo svi napravljeni sa greškom, svi smo ludi pa ne vidimo pravu realnost zbog toga što tražimo da liči na nas, jer samo za to znamo!!!

12. tako je govorio svojevremeno i petar graso

13. Ja verujem u paralelne univerzume i kvantnu besmrtnost, tako da verujem da postoje i sve vrste bogova, svemogućeg rozeg slona i naravno spageti monstera kao i paralelni univerzum gde su sve planete u obliku sisa, jer je sve moguće, SVE! Ozbiljno verujem...

ja sam siguran da je ovo posle gledanja ovog klipa http://www.youtube.com/watch?v=0ca4miMMaCE i teorija ta pokriva sve ljubazno...al ti bogovi nisu u nasem svemiru,da se razumemo...u nekom paralelnom jesu,al ui nekom paralelnom sam i ja bog tako da ne bi sada kreacionisti se zaleteli da pricaju o postojanju boga kada vec SVE postoji,pa mora i to

14. ako neka tema može da izvadi sajt to je ova.

Ja verujem u paralelne univerzume i kvantnu besmrtnost

psihijatre šta mu dođe kvantna besmrtnost, znam da se reč kvantno lepi uz sve u poslednje vreme jer daje neku dubinsku naučno/komercijalno notu svemu, kao npr. isceliteljskom proizvodu za odbijanje negativnih zračenja i skupljanju zena po ceni od samo 9999.99RSD, ali opet.. kvantna besmrtnost???

15. Ne verujem da ja mogu baš sve najbolje da ti objasnim jer nemam vremena a i net mi prekida pa ne mogu da nadjem klipove i tekstove o ovome a i ova teorija ima mnogo verzija od kojih je pola čista glupost... ali da pokušam da ipak objasnim osnovnu verziju koju su osmislili normalni naučnici... i da napomenem da ovo nisu izmislili nadrilekari već fizičari... to ti je prosto rečeno kad umreš u nekom od bezbroj univerzuma (ili baš ovom) a preživiš u drugom paralelnom univerzumu jer već imaš kopiju sebe u njemu gde si to tvoje umiranje nekako izbegao i to radiš u nedogled tako da tvoja svest nastavlja da živi kao kopija.... ili prosto se tvoja svest u trenutku smrti prebaci u neki univerzum gde ne važe ista pravila ali se svega sećaš, tako da nastaviš da živiš ali u drugom obliku. Tako je naravno ako je teorija više svetova tačna a većina naučnika koliko vidim veruje da je tačna.

16. Bilo je skoro nešto na tv-u o ti paralelnim svetovima, interesantna emisija i nije bila glupost pričali su poznati likovi iz te sfere. Samo što opet praviš grešku upotrebljavajući izraz teorija u smislu ''pretpostavka'', u nauci reč teorija ima mnogo viši rang nego u svakodnevnom govoru - to bi bio skup objašnjenja neke pojave utemeljen eksperimentalnim dokazima. Ovo što si napisao je više hipoteza, model koji tek treba da se dokazuje. Držao je i Lorens Kraus ove godine predavanje na sličnu temu i objašnjavao to o paralelnim univerzumima. Samo što je to domen pretpostavke, interesantno za razmišljanje, može da bude ali još to ništa ne mora da znači da i jeste tako. Ako se ne varam u pitanju je bila emisija Cosmos ili ona koju vodu crnac sa minđušom i dubokim glasom (poznati glumac ne mogu da se setim imena)

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.