U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.
Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.
Realno si trenutno najachi u stricovanju liga za sebe shto bi se reklo
za sada. Peetanje je samo kada che
S
T
R
I
C
da postane globalno-forumashki trend
Otvoriću temu kasnije
ofkors braćory
Za stricovanje ima mesta. AKo je transferm blama zazhiweo nema razloga da
S
T
R
I
C
ne nadje msto na eenternet nebu
premoćne fotografije životinja finalisti nekog tamo konkursa ove godine: http://news.distractify.com/culture/wildlife-photos-of-the-year/?v=1
Granjanka nije trol on ke degenerik, jer se kad su neki zli jezici poceli da pricaju da je budala pokusao napraviti da je trol.
Granjcilo razocharao si!
Расни, ко је дегенерик - ја који ћутим већ данима на ваше имбецилне прозивке на нивоу 1. основне на коме се налазите већ годинама, или ви, мали прасићи који ме не вадите из уста?
Испали сте глупи, показали се заосталима и недораслима, и сада скичите као свиње у обору, јер сте гладни и јадни. Децо драга, ако сам вас ја разочарао, шта да се ради? Нисам расположен да вас више товарим и храним на старим темама. Маните се личних увреда, ваљда су вам огледално и животни статуси довољни да будете увређени до смрти. Смислите неку тему, подигните ниво увреда, а онда ме зовите да вас храним и товарим надаље (ако будем имао воље).
ПС. Ја сам за писмене и паметне написао када и зашто тролујем, а када мислим озбиљно, али глупим људима не можеш објаснити једну једину ствар, чак и када им објасниш десет.
Kakav je KRALJ ovaj Granjka.
Kakvo olakšanje da je na kraju ipak trolovao.
Nadam se da mene na smatra glupeem to bee mi jako znachilo
poz Granjka samo nastavi tako kvalitetan r@d
Lažeš da troluješ. Nemoguće da si takav čovek koji izdržava godinama da sere a kad mu kažu da mu je argunt glup on kaže da je trol.Osim ako nisi neki lik kao kišni čovek, da imaš specijalni mozak.
Ali Granjka ima specijalan mozak.
Granjka je dokazao u više navrata da je pametniji od svih sa sajta.
Zato ne razumemo njegovo trollowanje carsko
Pa trolovanje je kad nekog istrolujesh pa mu kazesh al sam te zajebo hnjo hnjo hnjo glupane eheheheh
A nije treolovanje trolujesh godinama i samo 1 dan kazesh ja sam trolowo. Sve nevera!
Koji si ti parampluskalvamperfekat granjka. Raznovrsnost tvoje dubioznosti i pregled nihilizma prevazilazi svaku mogucu konfrontaciju i nebuloznost.
Ja sam potpuno i totalno surprenderovan.
Kad se vec prepires ko karleusa, da budem vendi...
Грањкиним приземним прозивкама смо се удаљили од једне јако интелектуалне теме. За њега као интелектуалца и културног радника, неопростиво је овакво понашање на овако битној теми.
Ja sam prešao na Granjkinu stranu.
Treba imati muda i reći: DA, ISTROLOVAO ME JE
DA, NAPRAVIO ME JE MAJMUNOM NA NETU
DA, GRANJKA JE VRHUNSKI TROLL
AWE GRANJKA
Granjchilo je napravio sebe majmunom. Mora se uvesti novi pojam GRANJTROL to je kad godinama troliujesh i ondak jedan dan puknes i kazhesh da si trolowao.
Царо, поновићу, пошто неки међу вама показују озбиљне менталне недостатке: на неким темамам тролујем, на некима сам врло озбиљан. Када је реч о овој теми (ДНК, еволуција и остала Дарвил срања), сматрам је глупом, плитком и крајње тролџијском. Смешна ми је и увек ћу је троловати. То је легално. Е, сад, то што неко целу причу схвата озбиљно на сајту који је резервисан за хумор и спрдњу, то је његов проблем. Тако сам се и ја нервирао у почетку, док ми најпре Келт није објаснио о чему се ради и како да избегавам тролове. Онда сам скапирао да је то одличан начин да се некоме најебем мајке, а да не изгубим посао. Све је почело пре 8 месеци. Ево и шта ми је том приликом одговорио тај исти Келт који данас једе феку као пекмез и еурокрем и не капира да је за ту исхрану сам одговоран:
(Тема - http://vukajlija.com/forum/teme/57941-peticija-za-tuzbu-protiv-sonje-biserko-po-osnovu-spijunaze?strana=1#post_2601569)
pazi, tema ti je kontroverzna, i privlaci trolove i one sto bi samo da se svadjaju.
banovanje ovde ima kontra efekat, popece ti se na glavu posle.
ne mogu da banujem zbog prozivanja i svadje na takvoj temi. mogu da zakljucam, ili sto si i radio sad, da ignorises, ili da mu kazes da se tera.
Па, ако мене могу да зајебавају, е онда је ред да виде како је када зајебава државни службеник. Опрем добро, подигао сам вам троловање на ниво коме нисте дорасли. Плус, у целој причи, ја не јурим вас, него ви мене, тако да лагодно улазим у историју троловања као први трол кога људи јуре, уместо да од њега беже.
Што се тиче тебе Царо, не сматрам те глупим, мада некад и глупане засениш појединим изјавама и ставовима. Мада, капирам да је ово "Рат тролова" и да се узајамно оптужујемо за исти посао. Ако није тако, онда је забрињавајуће.
Расни, ако погледаш моје изјаве о озбиљним темама које ме лично занимају, видећеш да су дијаметрално супротне онима са дебилних тема које ме не занимају. Тролујем свега 8 месеци, али ако те теши да "тролујем годинама", мени не смета.
Да сам сваки пут добио по динар када ми је неко рекао да сам глуп, до сада бих био богат. Па, људи, ја са таквим сељачинама радим свакодневно да ми реч "глуп" не значи ништа. За мене је глуп човек који не може да донесе два папира са списка окаченог поред врата канцеларије, а потом тебе убеђује да си глуп.
Да, имам специјални мозак - један за твоју врсту Расни, и један за нормалне људе. "Марш у пичку материну, сељачино." - оперативни модул 1 и "Довиђења и пријатно, господине." - оперативни модул 2. Тако ми ради мозак. Све зависи од тебе који ћеш модул покренути.
То је троловање за 1. разред основне тролске школе. По мени, ако је трол тема, онда је суштина да га као и сваку добру круву, јебеш дуго, на више начина, да га истрошиш до малаксалости, па да сам укапира шта га је снашло. И да не може да оде од тебе, да увек тражи још и још, да те не вади из уста, да мисли о теби и ономе што си му урадио. То је за вишу класу од твоје, очигледно. Од задњег сукоба, ја вас момци ни не помињем, а ви ударили о мени на сва звона. И ко је ту онда дебил, будала или шта већ ружно?
И слажем се да сам себе направио мајмуном - зар у друштву мајмуна можеш да будеш нешто друго? Ја вам зато и кажем - момци, сви смо ми тролови, али сам вам ја јебо кеве прописно, само треба то и да признате.
Келту, хвала ти. Леп поздрав.
ПС. И још један јебено дугачки пост који само дилеја може да чита од почетка до краја.
http://www.tiptopsigns.com/images/D/jdm_meme_lol.jpg
onaj rad, kad posaljes nekom univerzalni odgovor da odjebe sto te tera da banujes ljude koji ga vredjaju, a da se ne naljuti sto neces, a on to uzme kao filozofiju.
NEHOTICHNO INSPIRISHEM OU JEA!