DNK, teorija evolucije po Darlingu i inače, mutacije i tako to

1. Davno sam izleteo sa ove teme jer je postala suviše trol za moj ukus, ja ne znam to da radim... Granjka objasnio. Što se tiče učesnika, mislim da je glupo definisati sebe kao funkciju koju obavljaš u društvu. Svi smo mi ovde likovi sa intetneta, pozivati se na argument "ja sam službenik, ja sam baba sera, ja sam ovo-ono" degradira našu ljudsku suštinu. Jebote, pa dokle forsiranje na zanimanjima, profesionalnoj orijentaciji? Jedino ako neko to shvata kao kastu, ali to više priliči Indiji, a ne hrišćanskoj i prozapadnoj Srbiji. Ili bi neki uvodio to i kod nas? Nije to dobro...

2. Granjka
    Царо, поновићу, пошто неки међу вама показују озбиљне менталне недостатке: на неким темамам тролујем, на некима сам врло озбиљан. Када је реч о овој теми (ДНК, еволуција и остала Дарвил срања), сматрам је глупом, плитком и крајње тролџијском. Смешна ми је и увек ћу је троловати. То је легално. Е, сад, то што неко целу причу схвата озбиљно на сајту који је резервисан за хумор и спрдњу, то је његов проблем. Тако сам се и ја нервирао у почетку, док ми најпре Келт није објаснио о чему се ради и како да избегавам тролове. Онда сам скапирао да је то одличан начин да се некоме најебем мајке, а да не изгубим посао. Све је почело пре 8 месеци. Ево и шта ми је том приликом одговорио тај исти Келт који данас једе феку као пекмез и еурокрем и не капира да је за ту исхрану сам одговоран:
    (Тема - http://vukajlija.com/forum/teme/57941-peticija-za-tuzbu-protiv-sonje-biserko-po-osnovu-spijunaze?strana=1#post_2601569)

celt
    pazi, tema ti je kontroverzna, i privlaci trolove i one sto bi samo da se svadjaju.
    banovanje ovde ima kontra efekat, popece ti se na glavu posle.
    ne mogu da banujem zbog prozivanja i svadje na takvoj temi. mogu da zakljucam, ili sto si i radio sad, da ignorises, ili da mu kazes da se tera.
    Па, ако мене могу да зајебавају, е онда је ред да виде како је када зајебава државни службеник. Опрем добро, подигао сам вам троловање на ниво коме нисте дорасли. Плус, у целој причи, ја не јурим вас, него ви мене, тако да лагодно улазим у историју троловања као први трол кога људи јуре, уместо да од њега беже.

Што се тиче тебе Царо, не сматрам те глупим, мада некад и глупане засениш појединим изјавама и ставовима. Мада, капирам да је ово "Рат тролова" и да се узајамно оптужујемо за исти посао. Ако није тако, онда је забрињавајуће.

Расни, ако погледаш моје изјаве о озбиљним темама које ме лично занимају, видећеш да су дијаметрално супротне онима са дебилних тема које ме не занимају. Тролујем свега 8 месеци, али ако те теши да "тролујем годинама", мени не смета.

Да сам сваки пут добио по динар када ми је неко рекао да сам глуп, до сада бих био богат. Па, људи, ја са таквим сељачинама радим свакодневно да ми реч "глуп" не значи ништа. За мене је глуп човек који не може да донесе два папира са списка окаченог поред врата канцеларије, а потом тебе убеђује да си глуп.

Да, имам специјални мозак - један за твоју врсту Расни, и један за нормалне људе. "Марш у пичку материну, сељачино." - оперативни модул 1 и "Довиђења и пријатно, господине." - оперативни модул 2. Тако ми ради мозак. Све зависи од тебе који ћеш модул покренути.

Pa trolovanje je kad nekog istrolujesh pa mu kazesh al sam te zajebo hnjo hnjo hnjo glupane eheheheh
    То је троловање за 1. разред основне тролске школе. По мени, ако је трол тема, онда је суштина да га као и сваку добру круву, јебеш дуго, на више начина, да га истрошиш до малаксалости, па да сам укапира шта га је снашло. И да не може да оде од тебе, да увек тражи још и још, да те не вади из уста, да мисли о теби и ономе што си му урадио. То је за вишу класу од твоје, очигледно. Од задњег сукоба, ја вас момци ни не помињем, а ви ударили о мени на сва звона. И ко је ту онда дебил, будала или шта већ ружно?

И слажем се да сам себе направио мајмуном - зар у друштву мајмуна можеш да будеш нешто друго? Ја вам зато и кажем - момци, сви смо ми тролови, али сам вам ја јебо кеве прописно, само треба то и да признате.

Келту, хвала ти. Леп поздрав.

ПС. И још један јебено дугачки пост који само дилеја може да чита од почетка до краја.

http://klausbaum.files.wordpress.com/2013/11/481_sisyphus-klein-1.jpg

3. http://vukajlija.com/sizifov-kamen/397720
    prejak autor sizif, nepravedno zapostavljen, još nepravednije banovan. Momentalni odban, ova tema vapi sa dual core Granjka/Sizif overklokovanim trolovima na 3,5 GHz.
    EDIT: skinut ban! e sad može da nam se svečano obrati ( ako nije zaboravijo šifru)

4. Што се тиче тебе Царо, не сматрам те глупим

Hvala brate Granjka.

мада некад и глупане засениш појединим изјавама и ставовима

To svaki puta kad vidiš, pošto nisi znao, to sam trolovo. Ozbiljno.

Ево и шта ми је том приликом одговорио тај исти Келт који данас једе феку као пекмез и еурокрем и не капира да је за ту исхрану сам одговоран:

Celt stalno jede govna ali nema svako muda da mu to i kaže.
    Nadam se da ovo nije troll što si napisao.

5. Тема је постала превише интелектуална, више ми се не свиђа. Онај Грањка и Валдемар нешто пишу, ал их ништа не разумем и уморим се док их читам.

6. писање дефиниција и уопште ауторство је постало историја овог сајта, сад баш гледам, треба укинути писање дефки, форумчина све зајебала мада и она неће дуго са
    с
    т
    р
    и
    ц
    поретком

7. Грањка сад тролује да је троловао да не би испао глуп и нада се да ћемо да паднемо на трол. Еволуирај Грањка, нула си од трола, а и човека.

8. slazem se sa korenelijem,al chat:kafana mi je no. 1 pa onda forum

9. Propade tema zbog svadje, spamovanja i stricovanja... modovi daurade nešto!

10. Крпо, можеш ме звати и Власуљар. Како ти драго.

Глупи Чаче, хвала, не секирај се, није то у питању. До нуле имаш да "возиш" још 6 милиона година еволуције, а до човека никада нећеш ни стићи. Пријатно.

Лемареее, зајеби те своје дистракције - ти си Лимени по професији, и можеш се јебати, и у Индији би био Лимар. Ја те крстио, па ме зови - куме.

http://www.robinwyatt.org/photography/wp-content/uploads/travel-photographer-tourism-india-uttar-pradesh-moradabad-metalworker-brass-artisan-25509.jpg

11. LP, videlo se da će propasti još od prvog posta. ne ide darvil u paketu sa http://www.conopljanews.net/, treće oko#, šesto čulo i http://themindunleashed.org/
    Bilo je samo pitanje trenutka .

можеш ме звати и Власуљар. Како ти драго

ovo su mi omiljeni nadimci: Granjak, Granjčilo i Granjčita.

12. s obzirom da poznajem likove koji veruju dereticu,nista mi nije cudno sto se tice necijih stavova

13. Деретић је интелектуалац, носи кравату. Упознај се са ликом и делом Мирољуба Петровића.

14. pre par nedelja sam pričao s nekom ribom koja radi u nekoj zajebanoj klinici u njujorku i pored toga neke istraživačke radove tamo u nekom njihovom institutu i kaže kao da imaju neki ogroman projekat kao istražuju da li i u kolikoj meri mogu biti nasledne stečene osobine u vidu nekakvih psihičkih karakteristika tipa fobije i tome slično i kao kaže da se ozbiljno probijaju u tome i nadaju se nekim zajebanim rezultatima... ja sam poprilično skeptičan povodom mogućnosti prenošenja tako nečega, štaviše mislim da je nemoguće, pa čak i karakternih osobina, jer u suštini to je sve a posteriori, ali me ipak intrigira do čega će doći... ne sećam se da l je ovo već bilo pokrenuto na ovoj temi, al ono, što ne bi bilo opet, da se malo oladi od glupiranja

15. Оц Јоил
    pre par nedelja sam pričao s nekom ribom koja radi u nekoj zajebanoj klinici u njujorku i pored toga neke istraživačke radove tamo u nekom njihovom institutu i kaže kao da imaju neki ogroman projekat kao istražuju da li i u kolikoj meri mogu biti nasledne stečene osobine u vidu nekakvih psihičkih karakteristika tipa fobije i tome slično i kao kaže da se ozbiljno probijaju u tome i nadaju se nekim zajebanim rezultatima... ja sam poprilično skeptičan povodom mogućnosti prenošenja tako nečega, štaviše mislim da je nemoguće, pa čak i karakternih osobina, jer u suštini to je sve a posteriori, ali me ipak intrigira do čega će doći... ne sećam se da l je ovo već bilo pokrenuto na ovoj temi, al ono, što ne bi bilo opet, da se malo oladi od glupiranja

(fala kurcu da neko promeni temu. ) problem je što se prenose samo geni koji su u polnim ćelijama. Na koji bi način mogla informacija iz mozga da otputuje dole i da se utisne u hromozome i izmeni te gene? Taj deo je i meni trenutno SF, možda putem nekog mehanizma sličnom metilaciji (http://sr.wikipedia.org/sr/Metilacija) ali opet je sam koncept previše nerealan pogotovu što mnogi geni deluju uzajamno na složen način i nelogično je da neki misaoni impuls može da usmerava gene u polnim ćelijama i da još ''predvidi'' do kakvih će sve rekombinacija gena doći sa setom hromozoma drugog roditelja i da ''našteluje'' dodatno takav mehanizam. Otprilike je ta ideja u nivou telekineze, samo što je ovo sa nasleđivanjem još teže izvodljivo. Može li neko da pogledom i ''snagom misli'' pomera objekte oko sebe? Isto pitanje: Može li neki organizam da snagom misli ''preuredi'' sopstvenu DNK i da samu tu misao utisne u njega (još jedan kamen spoticanja, kako ćeš da prevedeš misaoni proces, da ga vratiš ''u rikverc'' na molekularni nivo??) i prenese misao na potomka? Čist SF.

16. Tom logikom bi se vec radjala deca kja nesto znaju osim par instinkta. Tipa da pricaju barem malo.

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.