VUČIĆ SPASITELJ SHIZENJE

1. Aj jeste dojaja fazon treba svi sutra da odemo i pootvaramo firme a na andrejkino ime lolo

2. Haha. Nego sad valjda ne racunaju pluseve od botovskih programa pa je realno odnos pluseva i minusa.

3. Nesto ne pratim komentare na postere, jel bilo na vukajliji pokusaja botovanja?

4. Ове коментаре што Душан испринт'о к'о да их је све Бабић писао хехе

5. http://www.pressonline.rs/info/politika/47124/dosta-politike-idem-na-berzu.html

Od čega ću sada živeti? Ja imam svoju profesiju, ali možda ću se baviti neki poslovima poput berzanskih ili ću pomagati bratu u vođenju firme. Uglavom, ne brinite za moju egzistenciju - rekao je Vučić, a potom je u pratnji nekolicine krupnih momaka napustio plato ispred Skupštine grada.

6. http://en.wikipedia.org/w/index.php?title=Aleksandar_Vu%C4%8Di%C4%87&oldid=631430960

Aleksandar Vučić called Пичкоусти (Serbian Cyrillic: Александар Вучић, pronounced alěksaːndar ʋûtʃitɕ, born 5 March 1970, on Krypton1 is a Serbian politician, hero, mother, brother, rock, paper and the current First Deputy Prime Minister of Serbia, since 27 July 2012.

Ima jos, dobro je izjeban.

7. Београд, 25.10.2014. (Српски недљник)-Полиција трага за хакерима који су упали у рачунарски систем Бусплус система и променили текст који иначе изговара аутомат па се уместо информација о станицама и позива путницима да валидирају карте сада чује реченица “Вучићу, педеру!“
    -Одељење за високотехнолошки криминал је ангажовало све своје ресурсе на овом случају-каже Милош Јанковић иснпектор полиције. -Све што знамо за сада је да су непозната лица упала у централни компјутер, изменили текст којим нас Бусплус љубазно обавештва о следећој станици и подсећа да треба да валидирамо своје карте, па он сада гласи „Вучићу педеру!“. Сви возила градског превоза су заражена овим вирусом и заиста се налазимо у тешкој ситуацији јер по целом граду одзвања „Вучићу, педеру, Вучићу, педеру“-каже Јанковић.
    ГСП је иначе после овог инцидента забележио рекордан број вожњи. Грађани са којима смо причали кажу да је сада вожња много пријатнија и да се возе и кад немају неку преку потребу за тим. Смањен је и број уништених валидатора, али је забележено и неколико инцидената које су изазвали присутни грађани пошто су физички напали двојицу хулигана који су покушали да сломе један од њих.
    Министар Небојша Стефановић најавио хитну конференцију за штампу и најавио да ће на одговорност позвати возаче градског превоза јер нису запушили уши присутним путницима и тако их спречили да чују увреде на рачун премијера. Стефановић тврди да се ту неће зауставити већ ће тужити и аутора овог текста као и Вас који га управо читате јер сте допустили да вам се у памћење уреже реченица“Вучићу, Педеру!“
    Сатира

Српски недељник

8. LOLOOOOOOOL

Trebali bi da se oragnizujemo i svi zajedno spamujemo naprednjake botove i ostalu gamad.

Pičkousti, lolololo.
    Ovo kao da je Zmia odradila

9. jebote, u petak popodne idem busom i upravo parodiram "SLEDEĆA STANICA - MOSTAR. POŠTVANI PUTNICI, OČITAJTE VAE KARTE. VUČIĆU PEDERU!" i raja se smije i sve kul. Saće me uhapsit, sreća pa sam pobjegao u Doboj...

10. Skocko stara krajiska gerila! Napada premijera po sistemu "Udri i bezi... u Doboj"! :D

11. Od čega ću sada živeti? Ja imam svoju profesiju, ali možda ću se baviti neki poslovima poput berzanskih ili ću pomagati bratu u vođenju firme. Uglavom, ne brinite za moju egzistenciju - rekao je Vučić, a potom je u pratnji nekolicine krupnih momaka napustio plato ispred Skupštine grada.

Čudi me kako je ovaj tekst još uvek moguće pročitati. lolo

12. Припадници нишке жандармерије су за прошлу параду поноса која је била организована 10.10.2010. ухватили Андреја Вучића како је ишао код родитеља на ручак, и тражили му да покаже личну карту, када је показао личну карту они су отишли и отворили фирму на његово име, а затим су га, 2014, поново сачекали на старом месту, као кад децу силеџије чекају код ћошка испред школе да им отму паре за ужину, тако су и они доброг и препоштеног Андреја опет сачекали у нади да му узму опет личну карту и отворе фирму, али он није хтео да да личну карту, затим су га почели насилнички ударати. Касније кад је Вучић истражио случај, један од припадника нишке жандармерије је рекао "Ко му јебе матер кад није плаћао порез, хе, хе".

Ја да сам Вучић овако бих оправдао то што ми брат има фантомску фирму. Могао је мало креативније да слаже, да се лепо насмејемо, а не да се љутимо на њега зато што је лопов.

13. "Гласала сам за Вучића и уопште не знам зашто нам је овако."

14. TELI DA NAM PRISLUŠKUJU PREMIJERA ALI JE SELAKOVIĆ ZGAZIO BUBICU I BACIO U KANTU!!
    http://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2014&mm=11&dd=05&nav_category=11&nav_id=920372

15. Stigli botovi i na vukajliju lolo
    Doduše za sada samo preko fejsa
    http://i.imgur.com/l4BChjf.png
    http://vukajlija.com/zabava/posteri/702551

16. Mislim da nemaju muda da banu ovde baš, kod nas, da ih ne bi isekli ko burek za poneti :)

17. Upašće ovih dana da nas sve poapsu
    ko kosmajca

nemaju dokaze, al će dokrenu priču
    ima da dokazujemo poreklo imovine

OPTUŽENI KURAJBER IMATE KRUNU NA POSTERIMA A NAROD NEMA LEBA DA JEDE. PRIČAJMO O TOME...

Rekli o sajtu

U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti

Mokoš · 11. Maj 2011.