Šta prodaješ?

1. Ja prodajem livadski med.
    http://www.zaslike.com/files/x6bv7vinai6lt9lvou9m.jpg
    i ratnu kozu VRS, odslužila 1992-1995 na Kalinoviku.
    http://www.zaslike.com/files/3140odmyi89iue2wwq5.jpg
    Šta vi prodajete?

2. prodajem dusu,koji ce mi kurac

3. конпир покућама

4. Кућу на клизишту, није много прешла.

5. Кућу на клизишту, није много прешла.

ЕЕХЕХЕХЕХЕХЕ КАКАВ ХУМОР ЈЕБЕМТИ УМРЕХ ААААААААА ЉУДИ НЕ ДАЈТЕЕЕЕЕЕЕ

6. Bezderanja, kupljeno!
    Luks, može li koza odvojeno od pušaka? Ili zamena za fritezu i najke 47 (bazde ko 49, za fudbal valjaju)?
    EDIT: Puške bih

7. kontaktiraj me putem peveta oko formalnosti

8. kosovo je već prodato

9. ахахахахах митке објаснио

10. Konte, nemore koza odvojeno bez pušaka, ščim će koza pucati na Čampija! Oš meda domaćeg livadskog?

11. ocu ja kozu ako daje mleko. treba mi zaukujnu kad pravim ekspreso.

12. namažeš vojnicima kurac medom i onda koza podiže moral vojnika

13. Sa ovom sikirom mozes sebi nogu da odseces.

14. Продајем раткапну за РеноЛа Клија, није много начета, очешала 5 ивичњака само, полован знак ИМТ 539 ДеЛукс, цријево за претакање горива, госпоЦко, с кликером, ранац опреме за ванредне ситуације војске ЈНА, глокне за ређење прасади...

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.