Prijava

Dobro, mozemo naci i izjavu brata od tetke Zike Obretkovica koji tvrdi da je Ognjen Koroman najbolje krilo svih vremena, ali niko ozbiljan se nece sloziti da je Skols najbolji u bilo cemu u poslednjih 20 godina.

Можда је хтео да каже да је најбољи од свих џинџера везних фудбалера.

Nisam upozno dotičnog.
Još bi izdvojio dvojicu koji ulaze definitivno na listu, mogu da igraju sve pozicije od golmana do špica i svugde podjednako jebu. KAKALOV I TODOROV BRAĆA BRATSKA BRAĆA!

Мој одговор на почетни пост би био: Некад се гледао добар фудбал, а данас се гледа добра статистика.

Kakalov osvojio ligu šampiona sa Ofkom koji je on bog!

Види се да навијаш за тај вештачки клуб, пристрасан си, вероватно ниси ни знао за Челси док није постао познат по Абрамовичу.

Znao sam i pre za njih. Po čemu su veštački klub? I pre rusa su odlični igrači igrali tamo i osvajali trofeje. Jesu Zola i Vijali loši igrači? I Zvezda i Partizan su veštački klubovi onda. Ugašeni su najveći klubovi i napravljeni su blizanci.

За 8 година 100 голова

Da ali su i drugi davali dosta golova. U Realu i Barsi si igraju za Kristijana tj. Mesija. Oni daju 60 golova, ali zato prvi sledeći na listi strelaca da 10 golova.

Лидс и Депортиво ла Коруња су били страшни тимови некад.

E, Deportivo sa Franom, Lukeom, Valeronom, Pandijanijem, ubiše Milan onda.

Рој Макај и Диего Тристан.

Debeli Ronaldo je definitivno uneo nesto vanzemaljsko u fudbal. Pored toga, postoji kamara igraca za svaki respekt. Meni ce u pamcenju ostati genije, raul, efenberg, inzagi, delpjero, skols, sirer boktejebo, makelele, stam, zorz vea, drogba, vidic, maldini, zaneti, gigs, gvatemok blanko, rikelme, inijesta, roberto karlos, kan, van den sar, nistelroj i kao sto rekoh kamara

A Konte, Redondo, Badjo, Toti, Gaza, Kanavaro, Ibrahimovic, boli te kurac za njih, a?

To ti pricam dzeriho

Od stare garde Zidan i Carlos.
PELE JE DRTINA MATORA PUNA KOMPLEXA KOJA NIKAD NIJE HTELA DA PRIZNA DA JE MARADONA BOLJI. A JESTE.

Pele je obican isprdak, koji iole normalan covek moze za sebe tvrditi da je najbolji? Deda je kompleksas, samo odsustvo samokritike pokazuje supljinu psihe i karaktera, a naravno da ih je morala pratiti i supljina u igri, samo se nikome nikad nije jebalo da dokazuje da matori debil nije bio bas toliko mudo.