Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.
Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.
citizen je juče u 19:30 u holu zgrade na južnom bulevaru predstavila svoju novu knjigu pod nazivom "ja tranvestit" pre mnogobrojnom publikom i stanarima pomenute zgrade. Promociji knjige koja nema nikakav karakter je prisustvovao jedan novinar, ustvari radnik u štampariji "blica", isti je preneo kolegama da je video neku osobu koja liči na ženu a nije to kako pokušava da pokloni svoju knjigu svakom prolazniku.
Promocija je završena po dolasku komunalne policije.
PSV zimi pije kuvano pivo.
Reservoir dog, inače poznat kao pas iz rezervoara je na štandu novosadskog sajma bele tehnike prošle godine, postigao neverovatan uspeh. Uspeh je upisan u ginisovu knjigu rekorda. Naime, RD je uspeo da turi u jednu veš mašinu 720 tanga gaća i opere za pola sata istu količinu. Mediji ovaj događaj nisu pratili.
PSV je danas obukao svoju novu bundu od činčile.
RD planira da se kandiduje za predsednika KK Zvezda.
Predražinjo je odlučio da bojkotuje utakice KK C.Zvezda jer Adriana Lima, ovaj, Marko Jarić nije došao u isti.
rd navija za....ovaj....za.....za....mene..?
citizen ce za novu godinu da izvodi striptiz na stolu u kafani sa kariranim stonjacima i stipaljkama, sve u odelu dedamrazice
sos ce 31.12.2009.g. leci u 21:00h..
vazi pravilo u 9 u krevet
Kada se Citizen negde pojavi, mnogi muškarci momentalno požele "da idu u krevet".
kada se rd pojavi ja ne znam sta da radim..:P
Citizen se toliko zbunila kada se upoznavala sa RD-om da je umesto svog imena ponovila njegovo.
rd nikada nije video nesto jako jako jako napućeno
:P
Citizen danas sve pozdravlja rečima:"Hristos se rodi!"
rd ja kao mali uvek vristao:"KARAMELAAAA"
Citizen ima samo jedno poslovno pravilo:"Show me the money!"
rd u novoj godini zeli da upozna jos koje poslovno lice,ako ga do ng ne upozna
Citizen su kao malu zvali: Pućko. :)
Muškatla ne pije alkohol, ona ga "ždere".
rd se nikada u svom zivotu nije bio pijan...