Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
Uh, Inso zaboravih, ne znam šta mi bi :)))
Inso je oduševljena kvalitetom definicija na Vuki u zadnje vreme :)
Predrage s vremena na vreme igra bilijar sam i to devetku na stolu devet i uvek pobedi.
Toba-cco u fudbalu, ima pregled igre k'o Filip Višnjić.
Rd valja belo na veliko.
Moleraj, + gletovanje i krečenja, povoljno.
Toba-cco je skakao bandži sa dedine trešnje.
Dog je vanbračno dete Ozija Ozborna
Ming svira gitaru kao Raša Đelmaš bubnjeve, ali mnogo češće lomi palice.
Dog je udomio Mišu Tumbasa, alijas "Metallica" moj drug, i zajedno gledaju ligu šampiona uz kikiriki.
ming je odlučio da se preseli na jug srbije, tačnije u niš
Đavo je sa Tasmanije došao u čamcu na jedra i gumenim opancima
isak je riba
Citizen nosi naočare za varenje kad secka luk
isak svoje zadovoljstvo manifestuje skakanjem u vis
Đavo krade sijalice sa ulične rasvete, tako što savija bandere dok ih ne dohvati
Isak voli da nosi negliže po kući.
toba-cco proizvodi kartonske trube.
Dioklecijan voli da svira saksofon na terasi bez odece na sebi. Komsije mu s vremena na vreme viknu "Hej, piccolo, umukni dok ti to sranje nizam zabio u dupe!" i slicne gluposti....
sos svira orgulje...
citizen jedina voli da slusa Dioklecijana dok svira i strasno je nerviraju proste komsije.
SOS se razveo od Citizen