Dioklecijan, aka dubrovaki trubadur, je na nedavnom takmičenju ispijanja puževa iz kućice osvojio neslavno 73 mesto. Na seoskom takmičenju u gornjoj Rasnici, takmičar je sa mukom pojeo samo jednog sirovog puća, i demonstrativno ispovraćao publiku i sudsku ekipu, kao i članove žirija.
PSV se na vrijeme povukao iz žirija ali zato je nestao na pučini...ostavio je oproštajno pismo "pamtite me po pjesmama mojim" i kao pravi iznenađujući element se pojavio nakon dva dana sa dvije plavuše...
Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.
tasmanijski djavo svercuje zeceve po zemljama bivse jugoslavije.
Mašta da će u sledećem životu biti pingvin.
Гамби је почасни грађанин Мрмоша.
hipnos preliva iz šupljeg u prazno
tasmanijski djavo kuca poruke nosem.
Zaphod983 je '93 godiste. Osmicu ubacio radi fore :)
remorker je 2006 godište, al je napredan momčić:)
tdj obozava igru 1 na forumu jer voli komplikovane i slozene igre
dioklecijan ne razume o čemu se radi u igri 1 i na pvt me molio da mu objasnim
tasmanisijski djavo me bezčasno optužuje za plagijat
niknejm će da se propije zbog toga:)
TĐ se rasplače kad gleda Teletabise :-)
Исак је познати велшки керамичар.
Hipnos je nepoznati tajlandski vajar.
Nick gaji rasne, trkačke pužOve.
Isak trči 200 metara na utrci od 100...svestran
Dioklecijan, aka dubrovaki trubadur, je na nedavnom takmičenju ispijanja puževa iz kućice osvojio neslavno 73 mesto. Na seoskom takmičenju u gornjoj Rasnici, takmičar je sa mukom pojeo samo jednog sirovog puća, i demonstrativno ispovraćao publiku i sudsku ekipu, kao i članove žirija.
PSV se na vrijeme povukao iz žirija ali zato je nestao na pučini...ostavio je oproštajno pismo "pamtite me po pjesmama mojim" i kao pravi iznenađujući element se pojavio nakon dva dana sa dvije plavuše...
Dioklecijan danas putuje u Angolu, na Kup afričkih nacija.
RD uzima još uvek džeparac od roditelja...mrzi ga da radi.