Poplave - (ne)odgovornost, (ne)strucnost

1. za muda
    ko nema muda za usnice

2. Da li se slažete da zaključamo ovu temu i prebacimo se na onu drugu u kompletu?
    Ne može više da se prati sve.

3. ja vise ne znam sta sam gde procitao

4. ajd spajaj
    da ne vešamo na dva mesta

5. Ne slazem se. Ova i ona tema su dve potpuno razlicite stvari.

6. Ostaje samo da autori uvide razliku izmedju tema i znaju koje informacije na koju temu da kace.

7. vešanje ovde
    tamo info o poplavama!

8. Ставите у заграду у наслов сваке.

Лупам (најновије информације) и (дискусије)

9. U PRAVU SI, OVO JE ZA VEŠANJE

ZA OVO ĆE KAD TAD MORATI DA ODGOVARA
    NADAM SE DA ĆE BRZO POKRENUTI PITANJE KRIVIČNE ODGOVORNOSTI ZA OVAJ ZLOČIN

evo sklonjene vesti - u kešu sa googla
    http://webcache.googleusercontent.com/search?q=cache:BK38pjBOQqQJ:www.beograd.rs/cms/view.php%3Fid%3D1601743+&cd=1&hl=sr&ct=clnk&gl=rs&client=firefox-a

http://www.dodaj.rs/f/2i/Nk/4ezhL3B2/mali.png

10. http://www.vijesti.me/svijet/otvoren-racun-pomoc-stanovnicima-srbije-bih-clanak-210249

"Crnogorski Telekom, Telenor i m:tel otvorili su SMS donatorsku liniju 14543 za pomoć građanima pogođenim poplavama u Srbiji i Bosni i Hercegovini.

SMS donatorska linija 14543 je otvorena za korisnike mobilne telefonije, a cijena SMS-a ka tom broju iznosi 1 euro, sa uključenim PDV-om."

Gadno ste se nešto zamjerili Milu čim naplaćuje PDV na unesrećene. Izvinuo bih vam se u njegovo ime al nemam niti želim da imam ikakvih dodirnih tačaka sa njim i njemu sličnima.

11. Ja sam sinoć došao iz Šapca, 3 dana sam bio na nasipima kod sela Drenovac, 15 kilometara uzvodno od grada. Situacija je za sada pod kontrolom, ali je juče i prekjuče bilo par opasnih situacija, kada je nasip bio pred pucanjem, pa smo zajedno sa žandarmerijom i vojskom radili k'o crnci na saniranju i spašavanju. Najgore je bilo u subotu oko 7, kada smo dobili informaciju da iz Hrvatske dolazi talas koji će da probije nasip, i da moramo da evakuišemo 9 okolnih sela, te trči sa nasipa u sela, diži narod, pakuj stoku, tjeraj ljude da bježe, svađaj se sa njima, da bi nam javili oko 9 da je u Hrvatskoj puklo na 5 mjesta, pa je to oslabilo bujicu. Dolazi juče general Diković, začudo trijezan, sa trojicom inžinjera pijanih kao zemlja, nešto nam govore šta da radimo, kako, dolazi i vojska, sprecijalne jedinice, kadeti Vojne Akademije, doveli mašineriju, za sada se drži stabilno. Problem Drenovca je taj što je tu slaba tačka, voda ne može da prelije bedem, još se i povlači, ali postoji mogućnost da probije nasip, a ako probije, voda dolazi Šapcu s leđa, gdje nema odbrane. A bedem u gradu je dobro utvrđen, tu nema opasnosti od prelivanja. Sve u svemu, ja mislim da će izdržati odbrana.

12. Dolazi juče general Diković, začudo trijezan, sa trojicom inžinjera pijanih kao zemlja

Govno šiptarsko

13. Kako komentarišete evoluciju uvek vernog uvek odanog Pinka u novu nacionalnu televiziju?

14. ista roze govna kao i uvek, ja moje vesti dobijam odavde ili sa drugih medija

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.