U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.
Mondo · 25. Novembar 2010.
http://www.politika.rs/pogledi/Miroslav-Lazanski/Kako-nam-se-dogodio-Potop.sr.html
Da li se ta stranica na fb-u za prijavu dobrovoljaca odnosi i na Nis ili samo na NS? Ako da molio bih te da mi saznas koja je to strana. Dobrodosle su i sugestije ostalih...
samo je za novi sad.ako zelis da pomognes nazovi bg kol centar,uputice te na neki broj u nisu,pa ce ti oni dati neke mobilne od ljudi koji se bave organizacijom.
Hvala ti puno Sanitarni, ziv bio!
nemas frke,svako dobro.
SOS broj
vazi dok traje vanredna situacija
podelite, mozda ce znaciti nekome
Нема никог новог, једини "нови" ког се ја сећам је Карић био, ал мсм Карић јебени...
Сад идемо системом ко је најкраће владао. Радикали су најкраће владали, а и овај Живковић је кратко владао, од када се повукао није ни био у политици. Ваљда кад изгустирамо ове лажне радикале доћи ће овај. Сем ако не заборавимо како је Тадић био небитан па њега вратимо, као што смо вратили еспеес.. У ствари не ми, немам ја никакве везе с тим, далеко било.
Koju ću sad hejtčinu da izrizikujem...
Radulović?
lol, i meni on pade na pamet.
taj isti živković je učestvovao u atentatu na đinđolinu
Bilo bi do jaja kad svi glasali za neku random stranku manjina, tipa vlašku stranku il bugarsku. Tipa da imaju četres posto. Bila bi to ultimativna kurčina svima.
A taj isti radulović je bio više od 11 puta stečajni upravnik po kojekakvim firmama što znači da se nalapo gospodski.
celte, provaljen si
lolata
Ko je taj?
A taj isti radulović je bio više od 11 puta stečajni upravnik po kojekakvim firmama što znači da se nalapo gospodski.
Da, tako kaže Vučić.
EDIT: Mislim na "što znači da se nalapo gospodski" deo.
Brus, ne zajebavaj :)
Ah, to je ono janje malo zabludelo, vratiće se on u stado :)
Kad tvoje stranačke kolege iz onlajn sekcije dobiju direktivu da nekoga u svakom mogućem trenutku diskredituju (provereno, praćeno, znaš mi pos'o), teže malo da je obično janje :)
Tj. ostaje da se vidi, nadam se da me neće razočarati, ali za sada ne očekujem, samo posmatram.
Je l' pratiš ti "Igru prestola"?
Gledam ovaj spisak, i psujem 18 kolena pickoustom psihoticnom incestoidnom degeneriku sto se pravi blesav, jebem mu seme i pleme, izrod skrbavi, kaze majmuncina 14 nastradalih, a da mozda ovi nisu otplivali nizvodno i cekaju na suvom?
Momirka Ančić
zivi sama na 6 spratu i ima 85 godina
Jevtić Novka
ima 80 godina, živi sama u prizemnoj kući
Majkic Jelka
06.05.1936.
Milica Mika
oko 80 godina , slepa
Ljiljana Vukov
Teže pokretna. Multiplex skleroza.
I to su samo na prve dve strane spiska, a spisak sigurno nije potpun. KAKAV DEGENERIK I PSIHOPATA SE USPUZAO NA VLAST, PA CAUSESKU JE ZVER POSTAO VREMENOM, OVAJ KAO ZVER POCINJE KARIJERU? LEB TE JEBO DA TE NE JEBO...
KO NORMALAN MOZE DA MANIPULISE BROJEM ZRTAVA, A LJUDE KOJI GOVORE ISTINU O NJIHOVOM BROJU DA NAZIVA LAZOVIMA? KOLIKO BOLESTAN TREBA DA BUDES JEBO TE BOG?!?
https://www.youtube.com/watch?v=wYTORl1vWnM
Баба објаснила неке ствари