Poplave - (ne)odgovornost, (ne)strucnost

1. ne treba u ns da se pune dzakovi.kazu da imaju dzakova za 3 slepera.sa tim ni u omanjem selu ne mozes napraviti bedem.valjda je bolje da se natalozi sto vise,pa da ima u steku.al izgleda da to nije plan...

2. Jer govna zagadjuju ljude i nisu ljudi prema ljudima i to treba da se da do znanja. Da oni koji se predstavljaju kao najveci ljudi medju ljudima u ovom trenutku, su upravo suprotno.

Dobro je da se jos neko bavi ovim, da ne moram ja svaki cas pisati o govnima, nije higijenski.

3. Da oni koji se predstavljaju kao najveci ljudi medju ljudima u ovom trenutku, su upravo suprotno.

Pa nemoj onda mene prozivati da sam vučićevac bem mu sunce. Ja sam revoltiran njegovom nonšalantnošću - nisam govno.

4. Zakljucajte ovu temu. Da moze lakse da se prati. Ima otom potop.

5. Kakva crna nonsalantnost, covek OTIMA helikopter da bi se SLIKAO SA CEBADIMA u trenutku kada ljudi vec stoje na krovovima...znali smo ko dolazi na vlast, ali mislim da niko nije ocekivao da ce ovako brzo prestati da se folira i obuci staru radikalsku ljusturu u kojoj je odrastao.

6. Ima otom potop.

Otop Potop je generalno za neke informacije i šta se dešava, ovo je malo drugačiji kontekst.

7. Opet ja da zamolim da se manemo politike. Ovde je totalno suvišno, čak i beznačajno pominjati tu ekipu. Sačekajte da malo prođe vreme pa pišajte po Vučiću koliko hoćete, evo ja obećavam da neću obrisati ni jedan poster i reakciju koji blate političare kad se sve završi.

8. Opet ja da zamolim da se manemo politike. Ovde je totalno suvišno, čak i beznačajno pominjati tu ekipu.

Slažem se. Samo da zaključim : Upravu ste, jeste govno. Vučić govno.

Musssashe povuci da sam njegov simpatizer i to je to. Ne tražim ništa drugo.

9. Evo povlačim, nisi njegov simpatizer.

10. musssashe ne ti bruse ti si normalan. Ne svađam se ja sa tobom, nemam razloga.

11. Ne razumem zasto brises postere i reakcije brus?
    Mislim, razumem da brise ako su govno. Sve ostalo nije u redu!

12. tim brisanjem upravo politizujes vukajliju

13. ma ne brišem, jebli te oni, nikad nisam ni brisao osim ako su u debelom minusu nego se foliram da nešto dajem u zamenu za ono što tražim

14. Ja taman napisao bruce izdajo dao ti vucic nalog da cenzurises vukajliju :)

15. e kurac, ja sam ovde bio i pre Vučića, a bogami ću biti i posle :)

16. Oces djavola, ovaj ne planira da silazi sa vlasti.

17. nije ni Sloba, a ni Tadić, pa ni Koštunica...

18. Tolika muda već nemam da bi i to ime napisao :)

Rekli o sajtu

Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“

Danas · 06. Novembar 2008.