Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“
Danas · 06. Novembar 2008.
ne treba u ns da se pune dzakovi.kazu da imaju dzakova za 3 slepera.sa tim ni u omanjem selu ne mozes napraviti bedem.valjda je bolje da se natalozi sto vise,pa da ima u steku.al izgleda da to nije plan...
Dobro je da se jos neko bavi ovim, da ne moram ja svaki cas pisati o govnima, nije higijenski.
Pa nemoj onda mene prozivati da sam vučićevac bem mu sunce. Ja sam revoltiran njegovom nonšalantnošću - nisam govno.
Zakljucajte ovu temu. Da moze lakse da se prati. Ima otom potop.
Kakva crna nonsalantnost, covek OTIMA helikopter da bi se SLIKAO SA CEBADIMA u trenutku kada ljudi vec stoje na krovovima...znali smo ko dolazi na vlast, ali mislim da niko nije ocekivao da ce ovako brzo prestati da se folira i obuci staru radikalsku ljusturu u kojoj je odrastao.
Otop Potop je generalno za neke informacije i šta se dešava, ovo je malo drugačiji kontekst.
Opet ja da zamolim da se manemo politike. Ovde je totalno suvišno, čak i beznačajno pominjati tu ekipu. Sačekajte da malo prođe vreme pa pišajte po Vučiću koliko hoćete, evo ja obećavam da neću obrisati ni jedan poster i reakciju koji blate političare kad se sve završi.
Slažem se. Samo da zaključim : Upravu ste, jeste govno. Vučić govno.
Musssashe povuci da sam njegov simpatizer i to je to. Ne tražim ništa drugo.
Evo povlačim, nisi njegov simpatizer.
musssashe ne ti bruse ti si normalan. Ne svađam se ja sa tobom, nemam razloga.
Ne razumem zasto brises postere i reakcije brus?
Mislim, razumem da brise ako su govno. Sve ostalo nije u redu!
tim brisanjem upravo politizujes vukajliju
ma ne brišem, jebli te oni, nikad nisam ni brisao osim ako su u debelom minusu nego se foliram da nešto dajem u zamenu za ono što tražim
Ja taman napisao bruce izdajo dao ti vucic nalog da cenzurises vukajliju :)
e kurac, ja sam ovde bio i pre Vučića, a bogami ću biti i posle :)
Oces djavola, ovaj ne planira da silazi sa vlasti.
nije ni Sloba, a ni Tadić, pa ni Koštunica...
A ni Đinđić
Tolika muda već nemam da bi i to ime napisao :)
A ni Ćosić