Poplave - (ne)odgovornost, (ne)strucnost

1. za muda
    ko nema muda za usnice

2. Da li se slažete da zaključamo ovu temu i prebacimo se na onu drugu u kompletu?
    Ne može više da se prati sve.

3. ja vise ne znam sta sam gde procitao

4. ajd spajaj
    da ne vešamo na dva mesta

5. Ne slazem se. Ova i ona tema su dve potpuno razlicite stvari.

6. Ostaje samo da autori uvide razliku izmedju tema i znaju koje informacije na koju temu da kace.

7. vešanje ovde
    tamo info o poplavama!

8. Ставите у заграду у наслов сваке.

Лупам (најновије информације) и (дискусије)

9. U PRAVU SI, OVO JE ZA VEŠANJE

ZA OVO ĆE KAD TAD MORATI DA ODGOVARA
    NADAM SE DA ĆE BRZO POKRENUTI PITANJE KRIVIČNE ODGOVORNOSTI ZA OVAJ ZLOČIN

evo sklonjene vesti - u kešu sa googla
    http://webcache.googleusercontent.com/search?q=cache:BK38pjBOQqQJ:www.beograd.rs/cms/view.php%3Fid%3D1601743+&cd=1&hl=sr&ct=clnk&gl=rs&client=firefox-a

http://www.dodaj.rs/f/2i/Nk/4ezhL3B2/mali.png

10. http://www.vijesti.me/svijet/otvoren-racun-pomoc-stanovnicima-srbije-bih-clanak-210249

"Crnogorski Telekom, Telenor i m:tel otvorili su SMS donatorsku liniju 14543 za pomoć građanima pogođenim poplavama u Srbiji i Bosni i Hercegovini.

SMS donatorska linija 14543 je otvorena za korisnike mobilne telefonije, a cijena SMS-a ka tom broju iznosi 1 euro, sa uključenim PDV-om."

Gadno ste se nešto zamjerili Milu čim naplaćuje PDV na unesrećene. Izvinuo bih vam se u njegovo ime al nemam niti želim da imam ikakvih dodirnih tačaka sa njim i njemu sličnima.

11. Ja sam sinoć došao iz Šapca, 3 dana sam bio na nasipima kod sela Drenovac, 15 kilometara uzvodno od grada. Situacija je za sada pod kontrolom, ali je juče i prekjuče bilo par opasnih situacija, kada je nasip bio pred pucanjem, pa smo zajedno sa žandarmerijom i vojskom radili k'o crnci na saniranju i spašavanju. Najgore je bilo u subotu oko 7, kada smo dobili informaciju da iz Hrvatske dolazi talas koji će da probije nasip, i da moramo da evakuišemo 9 okolnih sela, te trči sa nasipa u sela, diži narod, pakuj stoku, tjeraj ljude da bježe, svađaj se sa njima, da bi nam javili oko 9 da je u Hrvatskoj puklo na 5 mjesta, pa je to oslabilo bujicu. Dolazi juče general Diković, začudo trijezan, sa trojicom inžinjera pijanih kao zemlja, nešto nam govore šta da radimo, kako, dolazi i vojska, sprecijalne jedinice, kadeti Vojne Akademije, doveli mašineriju, za sada se drži stabilno. Problem Drenovca je taj što je tu slaba tačka, voda ne može da prelije bedem, još se i povlači, ali postoji mogućnost da probije nasip, a ako probije, voda dolazi Šapcu s leđa, gdje nema odbrane. A bedem u gradu je dobro utvrđen, tu nema opasnosti od prelivanja. Sve u svemu, ja mislim da će izdržati odbrana.

12. Dolazi juče general Diković, začudo trijezan, sa trojicom inžinjera pijanih kao zemlja

Govno šiptarsko

13. Kako komentarišete evoluciju uvek vernog uvek odanog Pinka u novu nacionalnu televiziju?

14. ista roze govna kao i uvek, ja moje vesti dobijam odavde ili sa drugih medija

Rekli o sajtu

Did you mean Vukajlija?

Google · 17. April 2015.