Poplave - (ne)odgovornost, (ne)strucnost

1. Valdemar

Шта бих ја све писао сад овде што сам сазнао, али ето не смем.

Ti ne da smes, nego posebnu temu treba da otvoris.
    Nema ko da te nadje, kaizena ionako boli kurac da da IP :D

2. nek mu da IP od IPČETA

dostane čet
    i da ga kaizen opravi

3. Јеби га, не могу, ако се сазна шта се десило и шта се дешава, сазнаће се и од кога вест потиче, па ће најебати та особа, а пошто нисам ја у питању, не могу човека да угрожавам. Туга, бес...

4. Кад схватиш да си беспомоћан пред организованим говнима, која држе све од врха до дна.

5. "Ne mislim tako. Ja sam više da nam ovakva situacija bude NAUK kako bolje da uredimo sistem - od postojanja civilne zaštite do više ulaganja u štab za vanredne situacije i bolju koordinaciju sa lokalnim samoupravama", zaključuje Zorana Mihajlović u razgovoru za Danas.

Склањај, Вучићу, ову одма'! Па ја бих био бољи министар од ове ћурке, за три пута мању плату. Народ ће тражити главе, уништени градови, људи погинули, а ова предлаже само оштру грдњу и обећање одговорних да ово више никад неће допустити. Кад неки очајник из Обреновца, Крупња, Ребеља... запуца на неког, видећемо за кога ће то бити наук.

Аууу, Вучићу, јесу ли ово те оштре мере према неодговорним и корумпираним политичарима? Па ова вређа све нас који смо били напредњаци и пре 2012. године. Ово је јебање у здрав мозак... Ако, тако нам и треба, кад смо кљакави.

6. LOLO MALI REMORKER PRETI DA SJEBE VUCHIĆA

7. Jebote sad pričah s drugom koji je obišao sva poplavljena mesta. Vučićevi su svuda zasrali debelo. Biće belaja.

8. LOLO MALI REMORKER PRETI DA SJEBE VUCHIĆA

Занимљиво, али није овде Вучић у питању.

9. Кад схватиш да си беспомоћан пред организованим говнима, која држе све од врха до дна.

https://www.youtube.com/watch?v=lZP7jPCiPh8

10. Дај Валдемаре, не ради нам то, оћемо крв. Реци нам бар кога да черечимо, кога да мрзимо?

11. Занимљиво, али није овде Вучић у питању.

aoj harpe krvavu ti majku

12. Koji si ti pajvan, Fendere, pa Mihajlovicka nije u poslednje 2 godine izrekla NIJEDNO svoje licno misljenje, SVAKA njena izjava potice od Ace Vulve i stranke, sto probni baloni, sto opomene drugima, sto spinovanje javnosti - sve je to iz stranke. Zato je i dobila rezervno ministarstvo kad su Rusi dali direktivu da je sklone - kao najvredniji i najposlusniji partijski jurisnik, dobila je utesno ministarstvo.

13. Валдемаре, записуј све што имаш, све што си сазнао, скупљај све информације. Кад се вода повуче, онда ти почни да сипаш. Сам одабери начин како ћеш то да урадиш.

Занимљиво, али није овде Вучић у питању.

Је л' то значи да треба покренути акцију: Спасимо Вучића од његове неспособне владе! Лололо

14. Јеби га, не могу, ако се сазна шта се десило и шта се дешава, сазнаће се и од кога вест потиче, па ће најебати та особа, а пошто нисам ја у питању, не могу човека да угрожавам. Туга, бес...

Cim i ti znas, vest curi i procurece do kraja.
    EDIT: I BAS BI VOLEO DA VIDIM DAL BI TAJ MOGAO DA UCUTKUJE CEO SVET

15. Jericho sve sam vise ubedjen da si DS bot.

16. Rasni, prilicno mi vriste jajca u sta si ti sve ubedjen.

17. Дај Валдемаре, не ради нам то, оћемо крв. Реци нам бар кога да черечимо, кога да мрзимо?

Spregu poslovnih subjekata, kriminala i policije. Al to bar nije ništa novo, nego kad ispliva ovako...

18. Sve više sam ubeđen da je Jericho Đilas lično :)

19. Kolko si puta gledala kad se
    Vracahu mladi momci s megdana
    I svak je htio poljupcem da se
    Umije

Prvi bi bio previse grub
    A na drugom bi bilo previse rana
    Ni jedan tvome oholom srcu
    Drag nije

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.