Poplave - (ne)odgovornost, (ne)strucnost

1. Teško mi je da ukapiram da je baš tolika mazga a još teže da je on najbolji od cele Srbije...

2. Neko je skoro primetio da botova na b92 ima otprilike 150, i tacno se moze izbrojati na ovoj vesti - tu niko osim botova ne bi plasirao minus na kritiku ovako vrhunski bezobrazne izjave. Evo pogledajte - http://www.b92.net/info/komentari.php?nav_id=852339#rating

3. jup. 150 botova.

I činjenica da svaka ekipa posećuje isključivo svoje medije.

4. Kolega, inače Irac, mi reče da su se organizovali dobrovoljci iz Dablina i da je jedna privatna transportna kompanija dala teretni avion da se prevezu pomoć i dobrovoljci. Njegov brat je vatrogasac i nalazi se među tih 120-ak ljudi, pa je tako čuo za priču. Ovaj nezavisni medij im služi kao glavni info hub:

http://revolution-news.com/call-help-worst-floods-bosnia-serbia-contact-info-vital-donations-supplies/

Kaže da su u Srbiju došli još u ponedeljak. Jedan deo je po sletanju otišao i u Bosnu kopnenim putem, kamionima, čijim kamionima nemam pojma. Naši mediji ni mukajet o njima. Hvala ljudima.

5. Neprijatelji Srbije nepogode i terorizam

Nikolić je izjavio da su dva jedina neprijatelja Srbije isključivo elementarne nepogode i terorizam i da će se u budućnosti boriti protiv toga.
    "Mi trećeg neprijatelja nećemo imati, to je država shvatila i mislim da ćemo na tome raditi u godinama koje dolaze", rekao je Nikolih novinarima prilikom obilaska sela Liso Polje, koje pripada opštini Ub, a koje je ugroženo u poplavama.
    On je, nakon što je obišao porodicu Željka Nikolića sa troje dece, koja je najteže bila pogodjena poplavama u ovom selu, rekao da je dogovoreno da se toj porodici sagradi montažna kuća.
    "Fondacija Dragice Nikolić uradiće tu jednu montažnu kuću, a novcem ove fondacije biće izgradjena i jedna montažna kuće u Krupnju", rekao je Nikolić.
    On je dodao i da se nada da će Fondacija Dragice Nikolić imati dovoljno sredstava da se u svakoj ugroženoj opštini od poplava napravi jedna montažna kuća.
    Nikolić je uputio apel svima koji imaju bilo kakav "višak novca" u ovom trenutku da ga doniraju ljudima ugroženim u poplavama.

Fondacija Dragice Nikolić

o jebem te državo
    http://www.alo.rs/resources/img/15-05-2014/intext_big/1181109-prva-dama-intext-big-copy.jpg

6. Gadi mi se kako Blic pljuje samo po Nikolicu, a o Vucicu NITI JEDAN RED ne napisu. Ne, uopste nisu na stalnoj vezi sa centralom SNS-a, uopste ne.

7. ma jok, oni nisu širili paniku, to su odgovorni i profesionalni novinari

8. Bruce kakvo je tvoje misljenje o reagovanju drzave i da li je ovo moglo da se izbegne itd, pitam te kao clana sns koji mi deluje kao realan covek? I da li bi i posle svega isto glasao?

9. A mislim da sad budu izbori da bi uzeli minimum 65 posto.

10. Mislim da ću zadržati to mišljenje za sebe. Ne volim da psujem ako ne moram.

11. Proklet sam slonovskim pamćenjem i demonskom logikom, neka se stvari vrte kako se vrte, ali mi istorija govori da se na sledećim izborima neće glasati na listićima.

12. Otvori se, Bruse, nemoj se plasiti moderatora i bana, ja cu te zastititi.

13. mislim da je ovaj tekst: prejeban
    zaključao temu o tome šta smo svi mi (i oni koji su verovali i prošlim i sadašnjim i oni koji nisu) i šta ćemo biti sve dok im se SVIMA ne najebemo majke

14. Onaj sto je pisao tekst ostavke AV, morace izgleda da napise jos jedan za TN.

15. Kažu emitovano jednom jer je išlo direktno i nikada više:

http://www.youtube.com/watch?v=WPzIXWCX3Tw

16. Evo ja da budem dežurni govnar, ovako - bolje da je poginulo i na stotine ljudi, nego da je bilo ovoliko materijalne štete, jer će sad ispasti da su ovi govnari spasili situaciju i ostaće na vlasti. Ova država i narod bi podneli i 2000 mrtvih bolje nego još par godina ove vlast i ovoliko muljavine sa parama. Da ne pričam o tome što ljudi koji su pretrpeli materijalnu štetu mogu da se lupaju u dupe, jer pomoći teško da će biti, pogledajte Kraljevo. Pa ni u Americi još nisu svi dobili pomoć od silnih uragana, a ne u raspaloj Srbiji.

Rekli o sajtu

U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti

Mokoš · 11. Maj 2011.