Prijava

najlakse je da uopste nema ispitnog roka.ne radi se da li je lakse ili nije.vanredna je situacija i bice takve mere.mislim da bi vecina profesora prihvatila takvu neku opciji kako ne bi bili javno prozivani.onaj peder nece da odlozi rok,mrzi ga da dolazi 2 puta.jos ubacis sliku kako je sve poplavljeno.i drvlje i kamenje po profesoru/profesorima.

Potpisaću im peticiju. Iskreno me bole kurac da li će da idu na ispit danas, sutra, za dve nedelje, da li će da uče ili neće i sve ostalo. Eto, ako je jedan od njih otišao i pomogao ili mu je kuća u haosu negde poplavljena ili neki kurac, onda treba odlaganje.

NOge polomiti onima koji oce ispitni rok da se odlozi,stoka neradna

joj što noge? kako će da hodaju? jako si grub i brutalan...

Ladno je pomereno sve. Idi bre kurator u kurac.

šta sam ti ja kriv.nisam napravio peticiju, a baš su zbog peticije pomerili. i šta sad što su pomerili? jel te boli što će nek oda zloupotrebi tih nedelju dana? šta te bole kurci, odjebi.

Opa asi mi ga šukno, rek'o si mi odjebi...svaka ti čast.
Nit si pravio peticiju nit te je neko pitao da li treba pomeriti il ne.

jel te boli

šta te bole kurci

Sam pitaš, sam odgovaraš. Ovo još nisam video. Al u pravu si, "bole me kurci". Bole me jer ću imati umesto 2 za nedelju 4 za dan kolokvijuma. Mada svejedno mi je, nego debili kukaju a onaj ko je hteo išao je i pre pomeranja.

Tako na grupi nekoj javlja se likuša koja ima metar ipo prva za odlaganje, DA BI SE POMOGLO NARODU, nije šutnula mačku s praga, i još kaže ne znate kako je bilo u Valjevu, živi 30 km od Valjeva na brdu s kog jedva vidiš koju reku, a kamoli da je potopljeno.
P.S. ODJEBI! Hnjo hnjo hnjo.

Па како је одложено, колико, за кад?

Nezvanično na Etf-u i građevini (za to znam) sve pomereno nedelju dana. 95% sigurno, treba samo dekanat da potvrdi, ja treba/o da imam sutra kol. asistent rekao, verovatno će sve biti pomereno, a ako ne bude, založiću se kod profesora da se bar naš pomeri.

Neko reče da će svi pomeriti, ali nemoj me držati za reč, nisam nigde našao još na netu.