Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
Banovana si jer je to triple negative! Možda nisi ljubomorna, ali svakako si ljuta, crne misli ti se motaju po glavi. Popij pivo.. :)
Banovan si jer debelo kasniš sa postom.
Banovan si jer uskoro moram da "dižem sidro" :)
Banovana si jer ti želim da ti vetar duva u leđa!
Banovan si jer mi ne radi volšebna štrcaljka. :)
Banovan si,RD,jer je ovde košava svakodnevna pojava..:)))))
Ban zbog oportunista kojih je svakim danom sve više.
Banovan si, iz ćefa. :)
Banovana si direktno iz kornera.
Banovan si jer ne znam da l' si Rambo il' si Piksi? :)
Banovan si jer sam u poslednje vreme - Kiksi ;-))))
EDIT: K'o klinac sam davao golove iz kornera na malom fudbalu, sada bih verovatno izvrnuo koleno.
Banovan si jer je dobro da nisi Kick Ass-i :)))
Banovan si jer te je ugovor "uljuljkao" :-))))))
Banovan si jer i ja konačno osetih šta je stalni odnos :)))
Banovan si, jer se "odnosiš" :))
Banovana si jer mi ne praviš društvo :)))
Banovan si, jer ti pravim društvo. :)
Banovana si jer imamo dobar "odnos" :)
Banovan si, jer me veza zeza. (mislim na čekanje na Vuki) :))
banovana si jer imas provatnu poruku od mene a nisi mi odgovorila. :)