Prijava

као фер плеј и то

Pa nećeš decu učiti da biju svakoga ko im ne kaže ćao

Радјард Куплунг
Kapiram da bi bilo kvalitetnih postova u temi 'Na šta smo sve drkali dok nije bilo interneta'.

Baba isprži jaja, i samo
http://gomotors.net/photos/d2/58/fap-1921-view-download-wallpaper-400x300-comments_366bd.jpg?i

http://www.imdb.com/title/tt0247091/

САД САМ СЕ СЕТИО ОВЕ, РЕЦИТЕ МИ ДА ЛИ ЈЕ СТВАРНО ВАЉАЛА, ДА НЕ КВАРИМ СЕЋАЊЕ АКО ЈЕ У СТВАРИ НЕКО ГЕЈ СРАЊЕ

кретенски Кенгури Кошаркаши
или како се зове.

Само сам чекао кад ће неко њих да се сети :Д 99% посто ствари са канала Д су нискобуџетна шпанска или француска или холандска говна. Мисим, воћкице јебене лоло. Осим Силвана који је обрнуо круг и којег бих могао опет гледати без пардона, али кад га нема нигде на српском. Чар је у синхронизацији :D

oftopik Dzordi
Te karte... pre neki dan slucajno
videh reklamu da se odrzava
turnir u tim kartama i jebote
1000 klinaca se javlja da ce ici. Ja
mislio da je to umrlo pre 7
godina ili kad je vec pustan taj
crtac. Kako se igra to?
Mislim jel imas neka pravila koja
pratis, sastavljas plavookog
zmaja i te munje? lolo

Имаш гомилу правила, мало је мање развијена стратегија него у Меџику па је брже и доста је забавно. Има турнира колко хоћеш, играју клинци и понеки матор коњ ко ја :D мада ја нисам толики залуђеник, нећу да дам 10000 на шпил да могу да се носим са клинцем од неког мафиозе лоло

Сви цртаћи са ултре су срање
код лијоко и супер шпијунке и галактички фудбал и дилајла и џулијус(ајде они су океј). Канал Д је мама за њих и поред свега онога, а картун нетворк је богородица.

Хахаха Стеване где се тога сети. Колико се сећам ок је, мада пола ових срања са теме ми је било добро, као и свима, а заправо су говно.

Кад смо код Картун Нетворка, Бен Тен и она цртана Фантастична четворка су њесра.

Завирите у своје срце и признајте себи да све има укус гованцета, и то у најбољу руку, а најчешће укус лаког летњег пролива, осим Чру Дитектива, Фарга и Сопраноса. Нисам гледао Хомисајд цео и нисам гледао Д Вајер па не могу да дискутујем.

Koliko sam voleo ovo sa kartun netvorka
https://www.youtube.com/watch?v=4mmCMUPCNgE
A imali su i najboljeg zlikovca ikad smišljenog lolo
http://files.abovetopsecret.com/files/img/yt523af82b.jpg

Реално, у праву је Запата, скоро све је срање, осим Вајра, Сопранових, Тру Детектива и још неколико оваквих серија.

Кад смо код Картун Нетворка,
Бен Тен и она цртана
Фантастична четворка су
њесра.

Добро јебига, јесу. :D има још лоших ствари тамо(кидс некст дор, вејн и лушн), али има и много генијалних, типа Sheep in a big city, What's with Andy, оне трке луде са оним кером, непрејебиви самурај џек, Декстер, ласица она... КАРИЏ ЗАБОГА.

E, je l zna neko kako se zove onaj italijanski crtać što se davao na studiju B pre nekih 15 godina

Да, и треба разлучити неке ствари на почетку. Серије се најчешће праве за одређену публику. Наравно да ће Племе и Беверли Хилз бити говнурда сваком ко је извадио личну карту. Права тема би била, серије које су изневериле, а обећавале су. Ту издвајам:

Хаус- Свака епизода, мрчка нешто са оном шефицом дупатом, па иде на курац оном онкологу и реши случај за 10 секунди. И не знам да ли само мени смета што им је свака друга реченица ''you make me miserable'.

Калифорникација- добро почне, он је сјебани писац, покушава да се помири са женом, ал му не иде, на крају јебе све женско а и неженско, мању живинчад, белу технику и хлеб од прекјуче. Не-лол.

Гејм оф Троунс- Али реално.

Ал си га описао у детаље Рајо...

Раја кад га опљачкају, пита га полиција како је изгледао пљачкаш, Раја каже: "Па био је неки лик".

Сопранових

стрељајте ме, али гледао сам све епизоде и мееех.... превише свега за мој укус.
Хаус рецимо јебе.

Ајд да баталимо офтопик, има тема за добре серије.

Гејм оф Троунс- Али реално.

+12516

Хаус не јебе. Уметничка вредност, као и употребна, завршава се тиме што се напаљени студент треће године медицине који махнито гледа, похвали колегеници да је већ на пола серије знао дијагнозу у нади добијања пичке. Знам, јер сам био један од тих јадника.

јбг, могу и ја сопранове да изанализирам да звуче као да нису ни за курац. Добра је серија, али по мом мишљењу ипак мало прецењена.

Ал си га описао у детаље Рајо...

Раја кад га опљачкају, пита га полиција како је изгледао пљачкаш, Раја каже: "Па био је неки лик".

hahahahah
ne mogu da se setim detalja, sećam se samo da se crtani prikazivao jedno 10 godina bez prestanka lolo