Loše serije koje smo gledali

1. као фер плеј и то

Pa nećeš decu učiti da biju svakoga ko im ne kaže ćao

2. Радјард Куплунг
    Kapiram da bi bilo kvalitetnih postova u temi 'Na šta smo sve drkali dok nije bilo interneta'.

Baba isprži jaja, i samo
    http://gomotors.net/photos/d2/58/fap-1921-view-download-wallpaper-400x300-comments_366bd.jpg?i

3. http://www.imdb.com/title/tt0247091/

САД САМ СЕ СЕТИО ОВЕ, РЕЦИТЕ МИ ДА ЛИ ЈЕ СТВАРНО ВАЉАЛА, ДА НЕ КВАРИМ СЕЋАЊЕ АКО ЈЕ У СТВАРИ НЕКО ГЕЈ СРАЊЕ

4. кретенски Кенгури Кошаркаши
    или како се зове.

Само сам чекао кад ће неко њих да се сети :Д 99% посто ствари са канала Д су нискобуџетна шпанска или француска или холандска говна. Мисим, воћкице јебене лоло. Осим Силвана који је обрнуо круг и којег бих могао опет гледати без пардона, али кад га нема нигде на српском. Чар је у синхронизацији :D

oftopik Dzordi
    Te karte... pre neki dan slucajno
    videh reklamu da se odrzava
    turnir u tim kartama i jebote
    1000 klinaca se javlja da ce ici. Ja
    mislio da je to umrlo pre 7
    godina ili kad je vec pustan taj
    crtac. Kako se igra to?
    Mislim jel imas neka pravila koja
    pratis, sastavljas plavookog
    zmaja i te munje? lolo

Имаш гомилу правила, мало је мање развијена стратегија него у Меџику па је брже и доста је забавно. Има турнира колко хоћеш, играју клинци и понеки матор коњ ко ја :D мада ја нисам толики залуђеник, нећу да дам 10000 на шпил да могу да се носим са клинцем од неког мафиозе лоло

5. Сви цртаћи са ултре су срање
    код лијоко и супер шпијунке и галактички фудбал и дилајла и џулијус(ајде они су океј). Канал Д је мама за њих и поред свега онога, а картун нетворк је богородица.

6. Хахаха Стеване где се тога сети. Колико се сећам ок је, мада пола ових срања са теме ми је било добро, као и свима, а заправо су говно.

7. Кад смо код Картун Нетворка, Бен Тен и она цртана Фантастична четворка су њесра.

8. Завирите у своје срце и признајте себи да све има укус гованцета, и то у најбољу руку, а најчешће укус лаког летњег пролива, осим Чру Дитектива, Фарга и Сопраноса. Нисам гледао Хомисајд цео и нисам гледао Д Вајер па не могу да дискутујем.

9. Koliko sam voleo ovo sa kartun netvorka
    https://www.youtube.com/watch?v=4mmCMUPCNgE
    A imali su i najboljeg zlikovca ikad smišljenog lolo
    http://files.abovetopsecret.com/files/img/yt523af82b.jpg

10. Реално, у праву је Запата, скоро све је срање, осим Вајра, Сопранових, Тру Детектива и још неколико оваквих серија.

11. Кад смо код Картун Нетворка,
    Бен Тен и она цртана
    Фантастична четворка су
    њесра.

Добро јебига, јесу. :D има још лоших ствари тамо(кидс некст дор, вејн и лушн), али има и много генијалних, типа Sheep in a big city, What's with Andy, оне трке луде са оним кером, непрејебиви самурај џек, Декстер, ласица она... КАРИЏ ЗАБОГА.

12. E, je l zna neko kako se zove onaj italijanski crtać što se davao na studiju B pre nekih 15 godina

13. Да, и треба разлучити неке ствари на почетку. Серије се најчешће праве за одређену публику. Наравно да ће Племе и Беверли Хилз бити говнурда сваком ко је извадио личну карту. Права тема би била, серије које су изневериле, а обећавале су. Ту издвајам:

Хаус- Свака епизода, мрчка нешто са оном шефицом дупатом, па иде на курац оном онкологу и реши случај за 10 секунди. И не знам да ли само мени смета што им је свака друга реченица ''you make me miserable'.

Калифорникација- добро почне, он је сјебани писац, покушава да се помири са женом, ал му не иде, на крају јебе све женско а и неженско, мању живинчад, белу технику и хлеб од прекјуче. Не-лол.

Гејм оф Троунс- Али реално.

14. Ал си га описао у детаље Рајо...

Раја кад га опљачкају, пита га полиција како је изгледао пљачкаш, Раја каже: "Па био је неки лик".

15. Сопранових

стрељајте ме, али гледао сам све епизоде и мееех.... превише свега за мој укус.
    Хаус рецимо јебе.

16. Ајд да баталимо офтопик, има тема за добре серије.

17. Гејм оф Троунс- Али реално.

+12516

18. Хаус не јебе. Уметничка вредност, као и употребна, завршава се тиме што се напаљени студент треће године медицине који махнито гледа, похвали колегеници да је већ на пола серије знао дијагнозу у нади добијања пичке. Знам, јер сам био један од тих јадника.

19. јбг, могу и ја сопранове да изанализирам да звуче као да нису ни за курац. Добра је серија, али по мом мишљењу ипак мало прецењена.

20. Ал си га описао у детаље Рајо...

Раја кад га опљачкају, пита га полиција како је изгледао пљачкаш, Раја каже: "Па био је неки лик".

hahahahah
    ne mogu da se setim detalja, sećam se samo da se crtani prikazivao jedno 10 godina bez prestanka lolo

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.