U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.
Mondo · 25. Novembar 2010.
Jel si ozbiljan?
Uglavnom se slažem, uz sugestiju da sam Pavić ne učestvuje u produkciji, tako da je dosta veliki uticaj RTS-ovih producenata. Mada su mi se "Srećni ljudi" urezali kao serija iz detinjstva, kasnije sam shvatio da je "Bolji život" kvalitativno ipak bolji. Moj utisak. Što se tiče te izmene scenarija u "Boljem životu", zaista ne znam šta je bila originalna ideja.
Sa ovim se TAKO slažem...
Da, zapravo sada shvatam da iako se njegov lik spominje, njega nema kasnije. Mada, on i nije bio među glavnim likovima.
Oni su kao i minionsi iz "Despicable Me" ukrali šou, pa makar bili sporedni. Glavni su u "Tajni porodičnog blaga", ali i u onim raznim novogodišnjim specijalima. To mi smeta.
Moguće je da ova serija najviše odudara, ali je u odnosu na dotadašnju rutinu nekako drugačija. Loše glume ima, mada mislim da je Berček odlično odigrao.
Generalno je problem što Pavić, "Komuna", RTS i ostali ne mogu da se dogovore šta će sa "brendom". Sada se u filmovima opet vraća na staru priču.
Što se tiče ove uloge, nije se nadovezao. Stvoren je sasvim drugačiji Pantić. Ali Petar Kralj je inače bio za dva koplja ispred Nikole Simića (dodao bih: i kao čovek i kao glumac).
To da.
Možda od trenutka kada je, kako sam juče rekao, scenario počeo da se "raspada". Možda načelna ideja nije bila loša, da se malo podrobnije prikažu veze mafije i politike.
Fendere kad opet gostuješ kod anđusa jesi se čuo sa njim kako mu je lolo
jedina serija na taj fazon koja valja je vruć vetar end of diskašn
Fendere kad opet gostuješ kod anđusa jesi se čuo sa njim kako mu je lolo
Не смем да пишем овде. Можда Ћоки има налог на Вукајлији, нећу и мене да сачека после емисије. Лолололо
Fendere, pusti sledeći put Anđusa da postavi pitanje!!!!
http://www.youtube.com/watch?v=XhjpBoeEz54
Ви'м живахна тема.
Е вако:
1.) Чари- незанимљива
2.) Лас Вегас- к'о жвака кад сажваћеш а уствари муљаш гуму јер се укус потрошио, тако и ово забодеш да гледаш а знаш да нема шта
3.) Лисице- домаће а непотребно
4.) Биг бенг теорија: објашњење у слици
http://x3.fjcdn.com/pictures/NAILED+IT_93961c_5172696.png
5.) Ургентни центар- гледао к'о клинац, сад кад се сетим не сећам се шта сам видо занимљиво у томе
+100000000
Setih se sada ove:
http://www.imdb.com/title/tt0163953/plotsummary?ref_=tt_ov_pl
Razmisljam da skinem fliper da pogledam opet jer tad nisam gledao do kraja al strah me da pokvarim uspomene. Mozda bi mi sad bilo veliko sranje
Misliš na animirani?
Fliper, bre, valjda onaj delfin?
A, da, bio je i igrani...
Plivani LOLO
Da onaj sa delfinim, glumi jesika alba. Nikako ne znam sta bi sa onom sestrom bliznakinjom sto se pojavila u seriji.
Ево га сад ово срање Кошаркаши на првом, па ко оће да гледа...
ајој који блам мајко моја
Ova tema je vrlo originalana i zanimljiva, tako da mi je žao što je već neaktivna.
Evo ja ću sada da nabrojim par serija koje su bile na teveu pre pet - deset godina, naravno iz svoje glave, nema obnavljanja gradiva sa torenta.
Las Vegas
Kao što kaže Janković gore: šareno, naparfemisano, izvetreno govno, ne žvaka, nego govno, zato što to i jeste. Glavni sastojci: šareni kolorit koji nam je ubijao oči na tadašnjim analognim televizorima, gomila sisa u dekolteima, sisa u bikinijima, golih sisa, i usna koje imaju toliko silikona da izgledaju kao sise na licu. Takođe, pored svih tih riba, takođe ima i dobrih frajera za sve dame i gospođe koje gledaju. Uglavnom, svaka epizoda ima zaplet koji bi mogao da stane u jednu prostu rečenicu, a ako se pitate kako, odgovor je zato što zapleta i nema. Takođe, sav taj kolorit kao i tehnologija u seriji nakon svih ovih godina izgleda potpuno nezanimljivo i prevaziđeno.
NCIS
Ovu seriju nikad nisam ukapirao o čemu se radi, a ove starije epizode koje sam gledao pre deset godina sam zaboravio. Uglavnom, ako se ova serija radi o onome što mislim da se radi, a to je da jebeni vojni istražitelji istražuju neke zločine u Americi, onda je ova serija potpuna uvreda napravljena od izmeta, jer napraviti stotinak epizoda o vojnim kriminalističkim istražiteljima bi bilo zanimljivo koliko i napraviti seriju o istražiteljima u staračkom domu, naravno, kad bi bilo šta od toga imalo veze sa realnosti, jer ova serija sigurno to nema.
ALIAS
Ova riba (riba i po, barem 9/10) bije ljude ko Stiven Sigal, jebote jel ima kosti od titanijuma ili šta? Uglavnom, ova serija i nije toliko proseravanje za Džej Džej Abramsa, čije se serije obično raspadnu nakon prve sezone (jel neko spomenuo LOST).
CSI
Alfa i omega, bog i batina, vučić i dačić svih govnjivih kriminalističkih serija. Serija koja je bukvalno sjebala još desetak drugih serija, zato što su te serije (Law and Order npr.) pokušale da imitiraju ovo govno pa ispale još veće govno. Da, serija koja je toliko glupa da je pretvorila jebenu kriminalističku forenziku u naučnu fantastiku, sa sve demodulatorom ostatka fotografskog dnk sa ostatka odraza retine na mikrofilmu snimljenog sa prenosnog analognog satelita na ljudskoj vlasi kose. Na svu sreću, nakon svih ovih godina, ova serija danas izgleda kao još samo veće govno, kao kada gledaš stare slike nekoga ko je ružan a u mladosti je bio još ružniji, jer sva ta zastarela tehnologija iz tog vremena koja se koristi u seriji (nokia mobilni telefoni iz 2000. godine, dikafoni sa kasetama za snimanje) danas izgleda još banalnije pored tih lažnih holografskih 3D projektora.
The wire - оцјена на imdb јебо матер ако није преко 9,5. Значи котира се боље од Сопрана и брејкуг беда и саут парка и хиљаду пички матерни.
Мени је голо говно, ај 1. сезону сам некако претрпио јер је занимљива тема, црнци дрога и то, а друга сезона ме сморила за медаљу. Не схватам шта људи виде у њој
9,4 сад сам видио