U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.
Mondo · 25. Novembar 2010.
Barbasa mađiju greh zaboraviti. Hvala za Koki, kako si me sad vratio u treći osnovne. :D
Alisa Milanto ( . ) ( . )
Cini sam zamjeno Supernaturalom, isto govno njanjavo, ali mi se gledaju te supernatuaral serije, sad sam poco i Sleepy Hollow i priznajem jesu govna ali mi se gledaju, stas.
A Triton mo je tada bila odicna japanska crtana serija, a sad da ga gledam isfuro bi se koliko je retardiran...
Gledo sam i jebeno Pleme, koje transfer maiko...
Dal je neko gledo "Nestasne godine" to mi je bilo full kad sam bio mladji ono nafuravanje srednjoskolsko...sad vjerujem da bi mogao to gledati samo iz nostalgije...
Haha sad se setih razgovora u osnovnoj ko ima najbolje moći ahahah
ja čari zapravo i nisam pratio, to jest jesam ali na preskoke. nikad me nije nešto privuklo iako sam bio klinac. ali od njih tri omiljena mi je bila ona pajper, ličila je na moju prvu nastavnicu engleskog a to se dešavalo otprilike u isto vreme pa ono. bila je fina devojka, posle zatrudnela ili nešto drugo, nemam pojma, uglavnom te iz engleskog su menjali svakih par meseci. ni imena se ne sećam, mislim da je marija bila
http://www3.images.coolspotters.com/photos/705405/classic-high-polish-sterling-hoops-and-charmed-gallery.jpg
najbolja riba iz serije
a gledao sam i sabrinu vešticu tinedžerku, pokušao pre par meseci opet i shvatio koliko je to kolosalno govno zapravo. rendžeri takođe
kad sam odrastao naravno nisam mogao da gledam baš svako govno i ako mi se ne svidi bataljujem odma
No problemo :)
Nego, jel se seca neko ovakvog crataca: bili su neki heroji (ili sta vec), secam se plavog i crvenog i bio je jedan debeli (on je bio plavi ili zeleni), a mozda ih je bilo i vise i imali su neke letelice. Mislim da su im sve borbe i tako to bile u tim letelicama. To je sve cega se secam.
Zapravo, secam se da je to islo u 6 i da sam jednom zaspao kad sam bio sam mojima kod babe i dede i da sam bio nervozan sto me nisu probudili da gledam lolo
Meni kao malom decu nikako nije bilo jasno što se kafić zove 3P kad se ona zovi Fibi.. Tri pičke materine!
Bože, kad ja moram da priznam da mi ništa ne pada na pamet. :)
Jaoooo, da, išlo je na BK još Konan subotom.
E, a onaj Gospodar zveri na Pinku? Nešto kao Tarzan, ali je bio neki lik sa nekim crncem štreberom. Mislim da bih to mogla ponovo da gledam.
Ni meni! Tek posle je izašao Bravo, i tamo kao pisalo Phoebe, pa sam skontala.
Gospodar zveri, ja znam samo za film, koji je kvlt to bi mogo i dan danas ponovo da gledam
Jes, ekstra serija.. bila, jbm li ga sad kako bi mi izgledala, nisam taj uzrast ni približno da bih kačio na poistovećivanje i tako to.
Da l' sam ja to pomešala sa nečim, jako davno sam to gledala, možda se nije tako zvao. Ali bio je neki plavušan, i mogao je da pozajmi vid sokola i tako neke mađije, bilo je tu čarobnica i koječega i imao je druga crnca, neki štreber. Pocećao je mnogo na Tarzana. Mislim da je imao neku belu motku kao Gandalf i time je mlatio naokolo. Išao je samo u gaćama i čizmama, a Crnac je bio obučen. lolo
ČEkaj, imao je na Pinku baš davno neki baš Tarzan i bio je crnac sa naočarima. Uglavnom je išao po nekoj pustari.
Ona serija Siniše Kovačevića što je pre par godina išla na RTS-u. Toliko odiše nekom trulošću, a šlag na torti predstavlja genijalna uloga Vuka Kostića. Baš je onako DSS-ovski režirana, kao da je Koštunica reditelj, a Slobodan Samardžić pisac scenarija. Nisam svaku epizodu odgledao, ali ono malo što jesam je sasvim dovoljno.
http://www.imdb.com/title/tt0215392/ evo bila je i serija, mada je nikad nisam gledo
Jel ovo to smorka?
A Gore-Dole? Bemti sunce. Festival krupnog kadra, nepotizma Mihića i patetike, pa na kub.
Jel misliš na onog slepca što progleda provirone (ko španska serija jebotebog)
Tarzan je išao nešto ujutru jako rano. Znam da sam gledala i Tarzana i ovog lika. I mislim da si možda u pravu. I Tarzan mi se čini da je imao nekog crnca, ali mislim da je i ovaj lik imao jednog. Ili je bila neka ženska? Ne mogu nikako sad da se setim. Ali znam da su obojica tu lemali neke mađije i svašta. Tačno se sećam ovog drugog lika, neki preplanuli plavušan u kožnim gaćama i čizmama sa belom motkom. I mlatio je sve naokolo. I mogao je da priča sa zverima, npr. soko i tako te fore. Znam da je to bila serija.
To je to, Korto, mađijo!
Gore-dole je umetnost za ovo usiljeno govno što Kovačević (onaj manje talentovani) izasrao. A pametan čovek kad priča, ko bi rekao...
Jel ovo jedva se setih naslova
https://www.youtube.com/watch?v=f8EhPInC29s