Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
ГЛУП САМ КО КУРАЦ!
МАРЧЕ ВИЛМОТСЕ, ПОСЕРЕМ ТИ СЕ У ЧАРАПУ
ОД ДАНАС БОЈКОТУЈЕМ ДЕЛЕЗОВЕ ПРОДАЈНЕ ОБЈЕКТЕ
Smežureno kengurovo mudo fantazi. Ja na pozociji 17. a nisam ulazio da menjam tim još od prve tekme.
Gde dalje?
Nije valjda da sad ispadaju ljudi? Koji smor, jeb'o ih fantazi.
Па надам се да испадају, иначе сам џабе сликао ово да покажем ПОСЛЕДЊЕ ШТО САМ КУПИО ОД ДЕЛЕЗА, ЗАПАМТИТЕ ОВУ СЛИКУ ПИЧКЕ!
http://www.dodaj.rs/f/O/qW/12KhT15S/img20140627003957.jpg
Za pet sati se otvara pijaca, možemo svi da igramo ako sam dobro video.
Lupa stevan gluposti
laborant ima profil ovde odavno i oko 100 defki ima
па тако је било на прошлом сп фантазију, АЈМО МАЛО ПОШТОВАЊА ЗА ВЕТЕРАНЕ ОВЕ ИГРЕ
иначе сад док је још алжир у игри и може некако да се уклопи за 100 поена играча ал кад буде испао курац ће да буде довољно 100 поена да се оформи тим.
Kakav nam je sad format takmičenja? Je l' ide najboljih 16 u nokaut sistem ili nastavljamo ovako ligaški pa ko najbolji na kraju?
Мислим да могу да се купују и играчи који су испали. Иначе, тотално некул што нема нокаут фазе, овде ће Лапонини да остане први.
Da li su realni oni da nam i dalje treba 3 golmana?! I još ne mogu da se filteruju igrači po tome ko je ostao na prvenstvu...
Ovo je apsurd, treći golmani u proseku koštaju 3-4 a neće videti teren nikad. Dva golmana iz Alžira imam lol.
Могу да се оставе играчи који су испали из такмичења. А за формат, тотално ми није јасан, јер је супротан ономе из 2010. Видећемо.
11, Miler bogotac me izvadio, imo sam ga za kapitena kad je muno ona tri komada.
kakav sam ti sastavio au, nego budala u grupi stavljao izmene mislio sam da ako neko ne igra uleti automatski , imao na klupi freda i jos neke glave jebo me otac
Koji kurac, ne radi uopšte confirm squads...
Radi, možda nisi nešto dobro uradio, prekoračio budžet...