Prijava

Копкоп издоминирао првенство, свака част. Радујем се јачању конкуренције у Премијер лиги и повратку на тај много познатији и готивнији терен.

Само да и њега не усеру.

Иначе, имам друга који има профил овде, и који је освојио прошли ФПЛ и ово светско сада на једном другом форуму са више поена него наши освајачи лоло. Позваћу га да учествује тако да очекујте најјачу конкуренцију у ФПЛ икада.

I ja razmišljam samo da ne prave promene nalik ovom, a ovaj su sredili tek negde u četvrtfinalu, nisi mogao da praviš izmene u formaciji ranije, a tek bodovanje, sranje živo. Završih na kraju na 198. mestu, zadovoljavajuće, javim vam se za ligu kad počne sezona.

Nema sanse da zaseru PL fantazi. Svake godine ga poboljsavaju, i prave bas one promene u igri koje treba da prave. Jedino me plasi malo ovo sto uvode pay-to-play, i da ne daju neku vecu prednost igracima koji placaju u odnosu na one koji igraju standardan, ali videcemo vec kako ce sve da izgleda..

Ja u PL stavljam Tadića pa makar koštao 10 onih kuraca

Drugo mesto, zadovoljan s obzirom da sam igrao prvi put Fantazi, zasro sam u grupnoj pa mi nije bila dovoljna solidna razlika u nokaut fazi, bravo Kop.

To sam i ja rekao, Tadić i Sterling će mi biti glavni :)

На крају ипак четврти, није лошо. Виђамо се на ПЛФ, па неки роштиљ разбацимо после завршетка сезоне лоло

Хахаха, фантази у ком је моја жена лагано трећа тако што је искористила опцију ауто-комплит (или како се већ зове да ти се аутоматски попуни тим од свих 23 играча), избацила пар играча да би могла да убаци Месија и Нојера и тако играла цело првенство.

На крају ипак четврти, није лошо.

Четврти си зато што је мени из неког разлога фантази променио капитена ПОСЛЕ финала и ставио за капитена играча који је узео најмање поена, а био је играч са највише поена, лол. Мислио сам да ће неправде према мени стати оног тренутка када ми је обрисан постер са слоном који је био одличан и није кршио правила, али, ето.