McDonalds WC 2014 fantasy

1. Копкоп издоминирао првенство, свака част. Радујем се јачању конкуренције у Премијер лиги и повратку на тај много познатији и готивнији терен.

2. Само да и њега не усеру.

3. Иначе, имам друга који има профил овде, и који је освојио прошли ФПЛ и ово светско сада на једном другом форуму са више поена него наши освајачи лоло. Позваћу га да учествује тако да очекујте најјачу конкуренцију у ФПЛ икада.

4. I ja razmišljam samo da ne prave promene nalik ovom, a ovaj su sredili tek negde u četvrtfinalu, nisi mogao da praviš izmene u formaciji ranije, a tek bodovanje, sranje živo. Završih na kraju na 198. mestu, zadovoljavajuće, javim vam se za ligu kad počne sezona.

5. Nema sanse da zaseru PL fantazi. Svake godine ga poboljsavaju, i prave bas one promene u igri koje treba da prave. Jedino me plasi malo ovo sto uvode pay-to-play, i da ne daju neku vecu prednost igracima koji placaju u odnosu na one koji igraju standardan, ali videcemo vec kako ce sve da izgleda..

6. Ja u PL stavljam Tadića pa makar koštao 10 onih kuraca

7. Drugo mesto, zadovoljan s obzirom da sam igrao prvi put Fantazi, zasro sam u grupnoj pa mi nije bila dovoljna solidna razlika u nokaut fazi, bravo Kop.

8. To sam i ja rekao, Tadić i Sterling će mi biti glavni :)

9. На крају ипак четврти, није лошо. Виђамо се на ПЛФ, па неки роштиљ разбацимо после завршетка сезоне лоло

10. Хахаха, фантази у ком је моја жена лагано трећа тако што је искористила опцију ауто-комплит (или како се већ зове да ти се аутоматски попуни тим од свих 23 играча), избацила пар играча да би могла да убаци Месија и Нојера и тако играла цело првенство.

На крају ипак четврти, није лошо.

Четврти си зато што је мени из неког разлога фантази променио капитена ПОСЛЕ финала и ставио за капитена играча који је узео најмање поена, а био је играч са највише поена, лол. Мислио сам да ће неправде према мени стати оног тренутка када ми је обрисан постер са слоном који је био одличан и није кршио правила, али, ето.

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.