McDonalds WC 2014 fantasy

1. Двајте, дозволи да изразим жаљење што нећеш бити у прилици да одбраниш титулу владара планете, чиме је ова спорцка смотра значајно осиромашена, али такође и да ти обећам да ћу дати све од себе да те наследим на царском трону и осујетим планове ове ватиканско-фашистичке струје да домогну толико жељене Богиње. Јебаћу им нану нанину, генерале!

2. Čekaj malo lolo nisam ja osvojio titulu prošlo prvenstvo nego Dvajt

3. Ako to već niste utvrdili, sorite.

4. Па постоје неке контрадикторне информације на оној теми, па нисмо сигурни шта се тачно издешавало.

5. Pa jebem li ga šta se tehnički uzjebalo il ne, ja znam da sam pukao od Dvajtare u finalu, kolko se sećam napravio je razliku na utakmici za treće mesto ( pošto su za treće i finale bili finale fantazija ) i onda održao u finalu.

6. U svakom slučaju ove godine ću pokušati da odem korak dalje lolo, Lakaro pusti mi kodove.

7. Пеки је онда забаговао при писању резултата. Лаки, очекујемо да надмашиш ову прошлу организацију и истакнеш се високим нивоом професионализма.

Ено ти певете.

8. Ненамерна неправда (која чак није ни моја кривица) је исправљена, Двајт је рехабилитован као први шампион светског првенства вукајлије. Мада, на старој теми видим да људи помињу дуплу круну, за коју ја мислим да не постоји већ да постоје два дела истог такмичења, тако да ће у званичној статистици бити уписано само једно име, и то победник финала, ако се остатак слаже.

9. Ако можемо у Премијер лиги да имамо два шампиона, што не бисмо могли и овде? Али пошто је СП куп такмичење, предлажем да победник финала буде наведен први, а на другом месту буде шампион лигашког дела. Дакле, да тај први трофеј негде фигурира као значајнији од лигашког, супротно од стања у Премијер лиги.

Изјасните се, људи. (ви који сте скапирали систем такмичења лоло)

10. Па зато што су у ПЛ то две различите, одвојене лиге, а овде имамо јединствену али из два дела. И како може ''победник'' групног дела да буде наведен као ''други'', шта је онда поражени у финалу х2х-а?
    ЛШ фантази не играм, али да ли тамо имате два победника или једног, јер ситуација је потпуно иста.

11. MEtni i mene na spisak.
    DenisDx moj nick

12. Па хтео сам да кажем да је и он победник, али мање битан, а не да је другопласирани. Али у праву си, тамо су два одвојена такмичења, овде је једно, СП је такво да не дозвољава лош дан, само најјачи опстају, почињем да се претварам у Ацу Стојановића...

Нек буде ипак само један један победник.

13. moja ekipa ce vas jebati jako pozz

14. Двајте, дозволи да изразим жаљење што нећеш бити у прилици да одбраниш титулу владара планете, чиме је ова спорцка смотра значајно осиромашена, али такође и да ти обећам да ћу дати све од себе да те наследим на царском трону и осујетим планове ове ватиканско-фашистичке струје да домогну толико жељене Богиње. Јебаћу им нану нанину, генерале!

moram priznati da mi ovakve reči i priznanje jednog velikog šampiona vukajlijaškog fantazija dosta znače, možda se i koja suza junačka skotrljala ali nećemo sad ulaziti u detalje. eto, sudbina(i vatikanski agenti) se postarala da ne budem u mogućnosti da na dostojan način branim titulu ali samo znanje da će jedan takav fantazlija nastaviti moje zaveštanje umiruje me i pruža veliku utehu. biće mi čast da ti prvi čestitam kada me naslediš na tronu najvećeg fantazi takmičenja, u šta nimalo ne sumnjam da će se dogoditi ako sve bude regularno i bez mešanja krimogenih struktura sa strane.

takođe sporcki pozdrav gvozdenu, ljutom rivalu iz prošlog finala i zahvalnost za to što je kao pravi sportsmen razrešio svaku dilemu oko plasmana na prethodnom takmičenju. ne sumnjam da će u najmanju ruku ponoviti uspeh iz južne afrike

i da ne zaboravim, želim da se zahvalim i lakiju na ispravci ove velike nepravde i poručim da sam opozvao rođake iz okoline drvara koji su budacima trebali isterati pravdu na čistinu. sve je ok

15. lolo al sam se iskenjo jebote, tačno aca stojanović tip govana

16. Ubaci i mene, poplava92 je nik.

17. moram priznati da mi ovakve reči i priznanje jednog velikog šampiona vukajlijaškog fantazija dosta znače, možda se i koja suza junačka skotrljala ali nećemo sad ulaziti u detalje. eto, sudbina(i vatikanski agenti) se postarala da ne budem u mogućnosti da na dostojan način branim titulu ali samo znanje da će jedan takav fantazlija nastaviti moje zaveštanje umiruje me i pruža veliku utehu. biće mi čast da ti prvi čestitam kada me naslediš na tronu najvećeg fantazi takmičenja, u šta nimalo ne sumnjam da će se dogoditi ako sve bude regularno i bez mešanja krimogenih struktura sa strane.

http://hugelolcdn.com/i/103265.gif

http://24.media.tumblr.com/ebdf1846e2a01e8c21fc41902dd500bc/tumblr_mrnhqvCpIT1rih69uo1_250.gif

18. Gledam sad ovaj moj tim i mislim da nisam bio pri sebi kad sam ga sastavljao. Makar niko od vas ne mora da brine da će završiti na poslednjem mestu.

19. Који курац не може више од 3 из тима, да попуним совим Алжирцима што вриједе милионче.

EDIT: Саствих, једва.СубФокус и Шоми имају добре тимове.

20. Dajte mi kod i ime lige?

EDIT: Syncmaster mi je ime, ubacujte me

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.