MIZAN TROPHY II - tema za diskusije

1. Ne znam hocu li sutra imati vremena da napisem defku, imam obaveze neke. Nisam se nadao prolasku u sledece kolo

2. ZDRAVO KORNELIJE DAO SAM TI 5 POENA DIMAŠ ZA OPERACIJU.

3. KOje bre obaveze pored takmičenja na Vuki, da li si realan, kornelije, decxko??

4. NEMOJ ME IZNEVERITI SAD

5. cornelije

Ne znam hocu li sutra imati vremena da napisem defku, imam obaveze neke. Nisam se nadao prolasku u sledece kolo

pokvarila se kolica pa si nervozan??? govorri, si menjao kragnu???

6. БРУСЕ, ПОКРО СИ ТАКМИЧЕЊЕ! БРОЈО САМ ПОЕНЕ СВЕ!!!1

7. Ne znam hocu li sutra imati vremena da napisem defku, imam obaveze neke. Nisam se nadao prolasku u sledece kolo

Pa napiši sad.

Androse, znaš li ti šta je češki ustav?

8. Ma nije zdravstveno, vrat je i dalje kul na mestu, nego ako ocete da znate imam maturski ispit, probu i idem na koncert uvece. Jedino nesto malo pre podne. Uzdravlje

9. Nisam gajbi, preko telefona sam usao.

10. to korni, samo pravo :)

11. i idem na koncert uvece

KAD PEVA NENO BELAN????

12. Dese linkuju definicije? Jel na onoj prošloj, u nastavku?

13. Jebiga, ko da sam PR; ali hajde:

Autori svoje definicije mogu da mi pošalju u PVT po postavljanju, a ja ću linkove okačiti na ovoj temi, gde će ujedno biti obavljeno i glasanje.

http://vukajlija.com/forum/teme/62427-mizan-trophy-ii-ii-kolo?strana=1#post_2836962

14. Pa ja sve ko da sam pročitao, al nisam bio siguran...
    Hvala Pijaru :)

15. Androse, znaš li ti šta je češki ustav?

Е?

16. Češki ustav iz komunističkih vremena:

Član 1.
    Veliki vođa je uvek u pravu.

Član 2.
    Ako Veliki vođa napravi grešku primenjuje se Član 1. ovog ustava.

17. Основаћемо синдикат и твојој страховлади ћњ доћи крај!

18. U tom slučaju moraću učiniti isto što Vlada Srbije radi sa sindikatima već 20 godina.

19. Daćeš nam polutke na rate?

20. Нисам смео да пропустим ово. :с

Rekli o sajtu

Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.

Kurir · 20. Februar 2011.