MIZAN TROPHY II - tema za diskusije

1. Daćeš nam polutke na rate?

Daću predsedniku sindikata dve odabrane ako odustanete od zahteva :)

2. Aj rifresuj temu sa novim definicijama, nema je u najnovijim

3. Eno nekoliko novih takmičarskih je izbačeno.
    Jel može to neko i bez Brusa da rifrešuje?

4. Daću predsedniku sindikata dve odabrane ako odustanete od zahteva :)

Тај рад. Капирам да ти је посао тежак, не бих да га даље отежавам, па ћемо се стрпити ми мало са захтевима, једно пола године, да ти дамо простора да испуниш своја обећања.

5. Eno vam rifreša.

6. Fala! Skroz su dobri ejtovi, valja da ljudi pročitaju

7. Много квалитетне дефиниције. У првом колу било и доста глупости и свега, ал ово све боље од бољег. Супер што има оволко доброг да се чита, једина мука после како одабрати неколико за гласање.

8. Ni sam ne bih bolje reko :)

9. uskoro izlazim i ja sa defkom, tako da izbor neće biti težak za 5 pojena lolo

10. Kako dobre defke! Sve! Biće jebeno kako rasporediti 1, 2, 3 i 4 poena :)

11. Što? Nisi valjda 5 pojzena već namenio "bratu", a? :D

12. pa jok tebi će da da lolo
    ja sam tebi kaunte dao pojene a ti meni ne... cccc :)

13. E, ljudi, svaka čast, sve defke razbivaju!

14. ja sam tebi kaunte dao pojene a ti meni ne

Kad bre, nisi sad? :D

15. hteo sam ali si ispao iz eci peci pec kad nisam mogao da se odlučim, majke mi
    ali kao da si dobio :)
    sad ti kažem da nećeš dobiti nijedan pojen jer si mi ishejtovao nekog koga ne mrzim... ISKRENO
    a pošto sigurno ti mrziš Welju neki pojen mora da legne :):):)

16. Je l ovo finale neko, tj je l će biti još kola posle ovog?

17. Idi bre spremaj se za maturu, šta samo zapitkuješ!

18. ima još jedno kolo, ali neće biti VIP osobe nego iznenađenje, tek da mi se ne opuštate mnogo :)

19. Kaki je nagradni fond?
    Poslednje takmičenje na kojem sam učestvovao, (Lovačke priče mislim) i čini mi se da je deki aod prošao bez nagrade za prvo mesto. Ili grešim?

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.