U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.
Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.
ne znam, ja uvek ispoštujem nagrade
svako kolo pobednik ide u odabrane odmah, posle finala će biti određene dodatne privilegije
http://vukajlija.com/novcaniceee-novcaniceee/686011
Ovo je bila pobednička
Mrzeo sam ono baš jako, ali su ostale defke opako objasnile, realno!!
kako ja odoh u drugi krug sa onim jebote?
Boli te kurac...
Kažu da sam u svojoj lovačkoj priči lagao pa neće da mi odaberu štani. shmrtz
Ima odličnih definicija brateu
Gde je Profova defka?
Kad ne bi više niko napisao defku ili kad bi ostali napisali sranjo to bi bilo dobro...i ovako već imam nedoumice što se tiče glasanja.
Promenio Prof naslov definicije, pa link učinio neispravnim. Sređeno.
saću čitam
Posle 100 godina propustih kompetišn. Čitam kad ugrabim vremena.
Ovo je bila pobednička
Stvarno zašto nije odabrano ovo remek delo?
Ja se izvinjavam, nešto mi nije dalo mira...
nisi jedini, ne sekiraj se :)
i to uvek ja naletim na grešku kao da sam tester softvera lolo brus, oću 3 nagradna poena na trenutnu takmičarsku defku za ovo što vam ukazujem na greške :)
može :)
Imam 7 komada koima bih dao bodove ako MilošGrobar ne napiše dobar hejtić. U stvari ima 8 ali ne mogu da glasam za svoju trololo
Realno jebu ova takmičenja. Nije da se ja hvalim nešto, pa sad kao bravo ja, ima bar 5-6 defki boljih od moje npr. u ovom kolu, nego generalno, ljudi ne bi možda nikad napisali neke defke, a sada pronađu inspiraciju i odrade odlično. Alal vera, koleze.
WORD!
LOLOLO