MIZAN TROPHY II - tema za diskusije

1. Није се жалио прави Џони. Ко приступи мом гробљу, видеће који се Џони жалио.

Pročitao sam defku, kapiram poentu, ali činjenica da si ovde prošao proročki meni je mala uteha za brisanje. Jebote, Kockica se nije žalio, a ovaj...

2. DŽoni Štulić

Нестао негде почетком деведесетих и неповратно се изгубио. Чули смо у међувремену да је прсо, да у Холандији вози такси, да га жена издржава, да спрема велики повратак... Али ништа од тога није истина. Изгледа да је у тој далекој Холандији, или где је већ био, умро.

У међувремену, неко покушава да нам неког џангризавог маторца подвали као Џонија Штулића. Изгледа онако како би Џони могао да изгледа у тим годинама, има сличан глас, ал то није он.

Овај џангризави маторац нема паметнија посла него да иде по Јутјубу и редом деци скида клипове Азре који су поставили да би одржавали сећање на једног генијалног човека. После џангризави маторац исту музику избаци, али снимљену на ЕИ Ниш касетофону са неким усраним ехо ефектима, упропашћену до непрепознатљивости и покушава то да нам подметне као музику Азре. Неће да прође, матори!

Ово џангризало иде по судовима и тужи се са народом за сваку ситницу. У параноји је да му неко стално ради о глави, има велику мисију, а заправо се ради о парама, просто и једноставно. Те нису му платили ауторска права из Кроација рекордса, те његови бивши нераздвојни другови немају права да свирају заједничке песме, штампали тираже његових књига без њега... И наравно, као и сваки џангризави маторац, прича о неправди и колко га сви поткрадају, а дупетом не мрда, само иде редом и тужака се.

Ово џангризало хвали Бреговића, слика се са Дачићем, кења по свему и свачему, прича како никад више неће да се враћа овамо, ал се врати на промоцију књиге која треба да му донесе паре, свира народњаке и покушава то да нам подвали као неку велику и невиђену уметност, не даје да се слободно коментарише испод његовх клипова него одобрава сваки коментар...

Јеби се бре, знам да ти ниси Џони! Онај Џони који је правио оне генијалне и дубоке песме је умро негде у Холандији, прогутао га велики свет и чежња за изгубљеним домом. Ти можеш да радиш шта год хоћеш, али мене нећеш да превариш.

И само теби у инат, да будеш свестан да то што радиш не може да ти прође, не зато што је неком стало да тебе зезне, него зато што нам је стало да песме и порука правог Џонија живе упркосе теби, ко год да си:

http://d2.val.fm/play/azra-3n

Дефиниција је писана за Mizantrophy II.

3. kakav kvlt posthumno je još bolje jebote ko Dobrica Ćosić

4. Sasvim fer da Aleks ide dalje ,isao bi vrlo moguce i ovako, ali ovim sledom dogadjaja potvrdjuje se kvlt defke i toeto

5. Фаворити Гуги и Иронија. Није да промовишем, али људи су откинули.
    Много добрих дефки има у другом колу. Свака час' свима. Надам се само да ће бити више хејта следеће коло.
    Срећно

6. TOETO! TOE VUKAJLIJA! BRATE PLJUNEŠ PO GAMADI I TO SE VIDI I ČUJE! DA SE PITAM JA BIH BETONIRO TRAVU! IMA ONAJ JEDAN TEKST "O VUKAJLIJI" DOLE KAO NEKI CITATI KAŽE "... MESTO BEZ CENZURE.. BLA BLA BLA"
    KAJZEN POSLE KOSOVA PRODAO I SOPSTVENE AUTORE, ŠIIIIIIIIJEEEEEEEEEEEEEEEEEEEET!

7. Ovaj holanđanin cenzuriše ko Đoni po grobarskoj temi.

8. vidiš... ima tu neke veze i po nadimku :)

9. Faking neverica hahahaahahah Andros osvojio takmicenje, zakljucavaj!!!

10. nisam verovo da ovo mogu u životu da pomislim
    al sad izistinski i issrca:

Nabijem te na kurac raspali Branimire Štuliću, govno umišljeno. Jebem ti i Azru i Marinu i Suzi F i Meri krvavu i Lindu Lejn i sve po autorskom spisku. Ispo si tolko govno da je jebeni Brega za tebe dingospo. Jebo te Jura Stublić, rvatu jedan... Fantom slobode, na strateškim mestima njihovi ljudi... A? Mrš u pizdu materinu!

Tebi Andros izvinjenje za komentar(e) na definiciji!

ČOVEK OBAVEZNO DIDE DALJE

http://grooveshark.com/#!/s/Gorki+Okus/3ha5TH?src=5

11. Andros osvojio takmicenje, zakljucavaj!!!

+1

12. Има ли смисла наставити такмичење после овог што се десило... Кога хејтовати следеће, а да дефка не попије "мој ник"... Штета...

Andros osvojio takmicenje, zakljucavaj!!!

+2

13. Srećom ima smisla jer se u finalu ne hejtuju VIP ličnosti, izgleda mi se javilo ovo kao mogućnost pa sam drugačije zamislio finale da presečem one koji su još prekjuče napisali tri defke :)

14. negativnu reklamu

bruce, no such thing. uz dobrog PR spinera, sajt bi dobio do jaja pomociju. pritom, to spinovanje nije rocket science.... just sayin'....

15. Znam Lemaja, znaš li ko su najbolji spineri trenutno u Srbiji? just sayin' :)

16. Bar neku odabranu za aleksa...

17. brus, ne znam, el to nešto politički? ne zanimam se baš za to pa ne kapiram parabolu, metaforu, dijabolu....

realno, mene kajzen sad baš razočarao (msm, razočarao, jebe mi se za čoveka, al ono), kako se kao pičkica uplašio i odmah skinuo. ne znam samo čega se tako uplašio, da će da mu ugase sajt, šta? to što su mu tražili da obriše defku je čista cenzura u ugrožavanje prava slobodnog govora, ja bih sad autoru defke predložila da napiše jedan lep tekstić o tome, prikači defku i lepo to pošalje u novine, niko mu ništa ne može...

18. slažem se sasvim

19. ja bih sad autoru defke predložila da napiše jedan lep tekstić o tome, prikači defku i lepo to pošalje u novine, niko mu ništa ne može...

Plus deset faktorijel.

20. jebem mu mater
    što duže razmišljam
    sve sam ubeđeniji da je kajzen, pa time i mi, gadno istrolovan

Rekli o sajtu

Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“

Danas · 06. Novembar 2008.