MIZAN TROPHY II - tema za diskusije

1. Lako je pronaći inspiraciju ako znaš da će ono što si napisao da pročita još neko osim medatora dežurnog na definicijama i šačice aktivnijih pratilaca.

2. Jeste i to, ali nije presudno.
    Pre sam za neki debilan naslov sastavljao stvarno dobre defke, koje bi bile relativno dobro čitane i da nije takmičenje, jer su - dobre. Samo što ih ne bih napisao :D

3. ZAŠTO JE OBRISANA DEFKA NA ALEKS ANDROSA!?!?!!

4. NEMOJ DA SE ZAJEBAVAMO!!1

5. Ко ми је и због чега обрисао такмичарску дефиницију?!

6. Dobio si PVT od kaizena sa obrazloženjem. S moje strane će ti biti kompenzovano, ali nije bilo izbora, videćeš i sam.

7. Prijavih i ja defku. Skarabudžih nešto još danas oko dva ali tek sam sad dobio pristup uređaju.

8. Znam što je obrisana. Idite na groblje videćete i sami.

9. ПОКИДАЛЕ ДЕФКЕ У ОВОМ КРУГУ! АЛИ ПОКИДАЛЕ!

10. A đe nisu pokidale. Odlične su, stvarno, svim autorima dole kapa!

11. Dobio si PVT od kaizena sa obrazloženjem. S moje strane će ti biti kompenzovano, ali nije bilo izbora, videćeš i sam.

ОК, капирам причу, ал је требало пре тога да ми се јавите, јер сам у адвокатури, а они нису имали апсолутно никаквог основа за ово, без што су говна безобразна која прете, па где им прође, где људи не знају своја права. Капирам да нећете да имате било каквих цимања и све остало, нисам у фазону да због овог дижем било какву фрку, али ово није било потребно, а то тврдим апсолутно као професионалац. Опет, на овом сам сајту сто година, од мене нећете да имате било каквих цимања.

Ал од данас правим синдикат! :)

12. Dajte bre još informacija za nas sa jeftinijim ulaznicama jbt!!!
    Šta "nije bilo izbora"?
    Hu d fak iz Džoni Štulić da se briše defka koja je debelo u plusu?!

13. Mi to znamo, mogli bi se i terati s njima, ali bi to sajtu napravilo nepotrebnu negativnu reklamu i navelo sve šakale sveta da probaju otkinuti parče mesa sa slona. Totalno sam razočaran, nikad više neću slušati njegove pesme, zgadio mi se.

14. Jebiga, aleks, zbilo se o čemu si pisao.

15. Aaa, da li je realno? ON, d Džoni se žalio???! A?
    Aj kent fakin biliv it!

16. mislio sam da si preterao sa upotrebom reči džangrizav ali sad shvatam da je svaka reč hejta na mestu. Zaslužen prolaz.

17. Mi to znamo, mogli bi se i terati s njima, ali bi to sajtu napravilo nepotrebnu negativnu reklamu i navelo sve šakale sveta da probaju otkinuti parče mesa sa slona. Totalno sam razočaran, nikad više neću slušati njegove pesme, zgadio mi se.

Не! У томе и јесте фора. Није се жалио прави Џони. Ко приступи мом гробљу, видеће који се Џони жалио.

Ово је још и супер испало, јер сам једини који је добио потврду хејта :)

А што се тиче старих песама, оне немају везе са овим сада. Дакле, "Као и јучер" :)

18. Ako ti je za utehu, bila mi je favorit!

19. Koje govedo, nevera. Androse, car si.

20. Pravda za Androsa. Jebo ih DžŠt u dupe junačko.

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.