Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).
Skodin blog · 04. Septembar 2010.
Ladno si se prodao za prolaz brate ccc nisam to od tebe ocekivao
Majkemi
Čekaj, gugi, jelti Čaponjak riba, nisam skapiro?
ma ne bih namestio takmičenje nema šanse ali šanse jer je to toliko nisko, nolajferski, ljigavo da kad sam sinoć video šta se desilo, brate mili teo sam da puknem ali da puknem... ajd da sam im rekao ali nisam, NE, one nisu ni glasale prošli put...
posle ovoga slobodno mislite šta hoćete za mene, slobodno kad god vidite moje defke krnite minus jer i ja bih to uradio majmunu koji namešta nešto virtuelno...
Ja kontam da je sestra od tetke sudeći po prethodnoj strani.
Uvek sam znao da je bata gugi u kriminalnom miljeu nameštanja.
Gugi, koji će rezučtat večeras biti Brazil- Kroacija!
Gugi tole vukajlije
Ne mogu da iščitam lako, nešto mu se tresle ruke, odvaja slova, maši tastere, reko da mi neko objasni na brzinu.
Gugi, gugi, gugi. Nemoj se sikiraš, nisi ti kriv što te voledu.
Ako ti je za utehu, mene bi moja rodbina hejtovala
ma opušteno
davno sam hteo da pokrenem temu baš o tome sa dokazima pojedinih autora št arade i kako nameštaju (nisu meni slali pevete nego mi je jedan autor dao šifru da razgledam grobljke dok to nije moglo i reko mi eee dajgle pevete od ovog i ovog) al' se razmišljam, ma koj kurac, nek rade šta oće, njima na čast... nisam teo da budem drukara
glavni, veruj mi, št arade drugi ovo je pičkin dim :)
i kad god je gugi glasao, uvek je glasao iskreno... e jedino što čegiju uvek dam maximalu od poena jer ij enjjegovo pisanije najsličnije mom, etoooo
vrv bi i meni moja rodbina i ortaci davali plusove bezveze, kad bi znali da sam avtor ovde. I da poznaju internet lvl iznad fejsbuka
edit:
to se čeka! giljotina ovde odavno korodirala
Opušteno Gugi, ko govori nemački i stavlja Stripija na avatar ne može da bude loš čovek.
Cccc, ni jedno kolo da prođe bez afere. Koja smo Srbija u malom.
OSVEŽITE STUB SRAMA ; GUGI DAJ SPISAK
Opušteno Gugi, ko govori nemački i stavlja Stripija na avatar ne može da bude loš čovek.
ma ne bih omogao da ćutim, nema šanse i da se pravim lud pride, ma begaj... ma na dupe bi progovorio... i sad sam mogao da ćutim i da se pravim lud jer je obećano da neće da se priča o tome.... al' jebiga, ne mogu, taki sam čoek, duševan i pravedan
OSVEŽITE STUB SRAMA ; GUGI DAJ SPISAK
ma neeeka pusti, nije ni bitno, kad tad nisam to uradio neću ni sad
više volim da mi se neko namesti pa da potkecujem onako seljački hehehe
Eto objašnjenja kako nastaju bućkuriši LOLOLO
Moram malo šale, gugi, nemoj što zamjeriti LOLO
Na mene se moja žena naljutila kad je pročitala Branka Kockicu.
Banujte govna, krajnje je vreme. Dosta je bilo ortačkog predlaganja, glasanja, muljanja sa duplih.
Ako sam dobro skapirao: likuše su glasale za gugija, a on je prijavio i ti glasovi nisu uvaženi.
Realno bi trebalo da padne banana za njih dve, jedna kraća vaspitna. A ako je gugi već izneo šta je bilo, jbg, nije on kriv ako neko glasa ortački.
манијак брани гугија... скрипта га бановала... СЛУЧАЈНОСТ?! :О