U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.
Mondo · 25. Novembar 2010.
I njega banovati, ko zna koliko puta se to dešavalo, a sad se setio da prijavi. Sve u buvaru i aupičkumaterinu, da krene država već jednom napred. Odnosno sajt.
tako je kaunte, sam sam se prijavio
Ma Gugi tako meni Ela davala pluseve. Ja joj kažem: "je l' ti to stvarno misliš da su mi definicije dobre?", a ona kaže: "Ma jok, đubre su i nemaš pojma da pišeš, al' šta ću kacam se zajebala i udala za tebe, pa mi glupo kad postaneš moderator da vidiš koliko sam ti minusa lupala."
Tako da ne brini :)
Daj bre Bruce linkuj defke, zar da odem u minus, a potrudijo sam se!!
Budite Brusa!
Pa linkovao je Agilni, u čemu je problem?
Spinuju mi ovde nešto na poslu što ja nisam rekao pa sam od jutros jako nervozan. Neko će najebati ovih dana opasno, samo dok se ohladim malo.
Moguće da nisam gledao neposredno pre posta.
Brojtro!
Bruce banuj govna dok si ljut, posle nema svrhe.
Pa moralo je da se zagovna malo
De Vejvrejder, sad kad mi treba kinta :(
Ništa me ne pitajte, besan sam da titram.
Jbt, ti se stvarno iznerviro? A?
Što jbt, pa valjda je sada ok sve, a?
БРУСЕ, БРОЈО САМ ГЛАСОВЕ И ОПЕТ СИ ПРОДО!!!
MENI NISI DAO ONA 3 POJENA STO SI MI OBECO U POLUFINALU A JA SAM CUTO JER SAM BIJO PRVI PA MI NISU TREBALA AL SAD IH ZELIM U FINALU JERSAM VIDO DA SU DEFKE ODLICNE A JA IMAM OBAVEZA PREKO GLAVE PA CU POSLE DA SKARABUDZIM NESTO NA BRZINU 3 BODA PUNA KAPA HEHE A OBECO SI A ZNAM DA SI COVEK OD RECI AL DAJ IH NEGDE PRED KRAJ GALASANJA DA NE NAVUCEM GNEV KO GUGI ON SE ZAJEBO NECU DA NIKO NE GLASA ZA MENE KO ZA NJEGA STO NECE
svi iz finala će dobiti odabranu, Andros će dobiti jednaku nagradu kao prvoplasirani bez obzira na njegov plasman u finalu, a prvoplasirani će dobiti odabranu defku/poster/reakciju i pravo da odabere neku defku sa sajta po svom izboru kad to želi, bilo svoju ili tuđu, pod uslovom da u naslovu nema kurca, pičke ili tako nečeg
A ako andros pobedi?
I nije fora da Gugi dobije odabranu, daj Cegrtaljki umesti njemu lolo
Banuj govna!
ELEK JE PIZDA
lepo ti piše gore - ako Andros ne pobedi dobija isto kao pobednik, ako pobedi toeto :)
Nie fora ako pobedi onda daj drugom. Kad si pomenuo vec.