Nisi dzoni jos moju video brate moj samo da smislim temu ima da jebe druze moj ese secas kolko smo stvari zajedno prosli brate a? Reci? A ko je ovaj Gugi, ovaj Kant ili ova Kafa brate jelti oni nesto znace?!
Evo o čemu sam još razmišljao: - o onim ženturačama isto, onda o onim takmičenjima po americi gde male devojčice šminkaju i forsiraju da se non-stop takmiče u lepoti, onda o predkoncertnoj kampanji Vlade Georgijeva
Ova potonja počinje ovako:
Dokaz da rat sa bugarima još nije završen. Traje, sada je medijski.
Nisi dzoni jos moju video brate moj samo da smislim temu ima da jebe druze moj ese secas kolko smo stvari zajedno prosli brate a? Reci? A ko je ovaj Gugi, ovaj Kant ili ova Kafa brate jelti oni nesto znace?!
Jednom kacam dolazio sa duplog naloga dopisaivao sam se sa ribom sa sajta i jebao je posle jer nije znala da sam deky a da je znala ne bi mi dala jer misli da jebem sve živo po sajtu kad ja tamo ono zaista i nate šta se desilo? Ništa brate. Morao sam da priznam, nameštao takmičenje nisam, nikad.
Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.
ajde ti piši, ne zajebavaj više :)
Ne mogu sa telefona taman da lemur jebe vendi
A i ukrala mi kafa temu jbg sad sam u problemu one zenturace sam teo da napljujem a to mogu brzinski. Valjda ce mi pasti nesto napamet
Za sada defke odlične.
Evo o čemu sam još razmišljao: - o onim ženturačama isto, onda o onim takmičenjima po americi gde male devojčice šminkaju i forsiraju da se non-stop takmiče u lepoti, onda o predkoncertnoj kampanji Vlade Georgijeva
Ova potonja počinje ovako:
Ako nekome valjaju ideje slučajno, neka uzme.
Brate jesmo sa ove strane reke ili nismo :)
Tema.....Evrovizija, Oskar, zasedanje skupštine......
Brus, tefteri mi 5 od Dzonija :)
E mislim da sam smislio samo da probam da razradim, hvala ironicnom!
5 poejena za Denija, pozdrav.
Jeste li obrisali postove gde se jebe Gugi u pazuh i sve telesne otvore ili to nije moderno više?
Ajde pceto jbt poce svetsko prvenstvo lolo
Pa ja cu pobediti i bez defke brateu
Jeste li obrisali postove gde se jebe Gugi u pazuh i sve telesne otvore ili to nije moderno više?
Zamisli da jebeš Stripija. Ne ide, jbg.
Zamisli kenjaš Stripija u prdaru a on se kikoće.
Ajoj ajoj...
Mile ne stvaraj mi pritisak da ne opljujem svetsko prvenstvo sada. Jbt mogo bi i njih kad vec pomenu
A nisu ni bohor i kornelije pisali jos sta me jebete
Jednom kacam dolazio sa duplog naloga dopisaivao sam se sa ribom sa sajta i jebao je posle jer nije znala da sam deky a da je znala ne bi mi dala jer misli da jebem sve živo po sajtu kad ja tamo ono zaista i nate šta se desilo? Ništa brate. Morao sam da priznam, nameštao takmičenje nisam, nikad.
Taman da ti ukradu temu ehehehe
PSETO, PUSTI SAD BOHORA I KORNELIJA. Bohor plasti, a kornelije nema interneta u hiperbaričnom inkubatoru.