MIZAN TROPHY II - tema za diskusije

1. Ko ukrade dabogda mu prso net osim ako nije kornelije njemu i ovako nije lako trololo

edit: kafo lopuzo reko sam ti na fejsu o cemu cu da pisem!!

2. Javio mi Bohor ne plasti više sve su sadenuli pre žege, sad je otišo dopere mu žena noge u lavoru, pozdrav.

3. Ја само да кажем да је Корнелије најоригиналнији по избору личности за пљување на овом такмичењу. Поклоните му нова инвалидска колица ако не освоји прво место.

4. edit: kafo lopuzo reko sam ti na fejsu o cemu cu da pisem!!

Murs bre, poverovah ti, iscitah svako slovo ceta :D

5. Znači četujete? :)

6. I to vidis koliko dugo je citala opaaa

7. Mada vise slika ima nego teksta :)

8. Eh, šta me dočeka po neplaniranom ranijem dolasku u Otadžbinu...Kradete ideje, nameštate glasove, jebete se u otvore koji za to nisu namenjeni...c,c,c,c,c...

9. neka si ti samo nama doš'o :)

10. E bre profe, verujes jednom psetu :)

11. Za slučaj da neko nije postavio, apsolutni pobjednik mziantrofija
    http://mondo.rs/a700583/Zabava/Zvezde-i-tracevi/Au-Stojkovicu.html

12. hahah stojke pobedio, dajte mu odabranu

13. Znači ubuduće ko bude pisao na ovom mizantrofiju, neka se pouči stojketovim iskustvom, tj. što si nekog vise volio bolje ćeš ga popljuvati

14. sledeć put napravite FILANTROFI da obožavamo neku osobu dosta je bilo mržnje.Već imam spremno za Kalinića i Daru Bumbamaru.Greota da propane.

15. De je tema za ovo sad kolo msm de se linkuju definicije i to?

16. meni šalješ na PVT do večeras, posle otvaram temu za glasanje

Trulekse, više nikad neću organizovati hejt, glupo bi bilo ponovo, a predlog je već neko dao za filantrofi i uveliko se vrte planovi. O tom potom.

17. Lepo je sto sam postao neko
    LOLOLO

18. jepse, mrzelo me da vrtim temu da b proverio ko je :)

19. Svi ovi ljudi što su prošli u ovo sad kolo imaju odabranu, šta? Ne mogu da povatam informacije slabo sam na sajtu zadnjih par dana

Rekli o sajtu

Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.

Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.