MIZAN TROPHY II - tema za diskusije

1. Ne postoji takva mogućnost.

2. ...ako su to samo bile varke
    svađajmo se
    bar još malo....

3. E pa i ja glasah. Nažalost, par ljudi je na brzinu sklepavalo defke, pa je izostao kvalitet (kojeg bi sigurno bilo da su imali više vremena, ali jbg).

I da: Dao sam psetu poen iako me on odjebo :(
    EDIT: šalim se

4. sad me ispali pa reci da nisi mislio na mene lololo

edit: nisam vido tvoj edit jbg, nisi imao kome drugom da daš realno-za sebe ne moš se glasa a ko normalan daje bodove Korneliju?!

5. Elem, definitivno je Mile bio za 5 poena (kad već nije fer da dodelim sebi LOLOLO)
    Neću mnogo da ga hvalim, jer je glasanje u toku :D
    Kafa dobar autor, malo se odužila ta defka, par puta sam pogledao na sat dok sam je čitao LOLO
    Pseto ok, nisam veliki fan utakmica i tako toga, pa me nije baš nešto pogodilo, ali vrlo ok napisano
    Ironični vrlo dobar, dobra ideja, sasvim dobra realizacija.
    Andros: dobro uklopljeno, možda još lečak živine da je bio.

edit: nisam vido tvoj edit jbg, nisi imao kome drugom da daš realno-za sebe ne moš se glasa a ko normalan daje bodove Korneliju?!

Mogao sam boksteru, ali jbg.
    Elem, mislim da je Bruce pominjao da će u finalu biti deljeni bodovi svima, ono tipa od 1-7 ili tako nešto. Mada, slično se hvata.

6. a jebi ga sad si mi editom pojebo oba posta....ono awww je bilo na insinuaciju da bi ja bolje napisao da sam imao vremena al je izgubilo smisao kad si metno edit a ovo prvo u drugom postu, mom postu, je tu i odnosi se na moj prvi post kao da teram šegu...e tako, samo da razjasnim šololo

7. E pa izvini, mislio sam prvenstveno na kornelija, mada ste i ti i bokster zbrzili
    Korneliju je trebalo dati na hendikep beneficiju poena, drugi put obratite pažnju LOLO

8. Elem, mislim da je Bruce pominjao da će u finalu biti deljeni bodovi svima, ono tipa od 1-7 ili tako nešto. Mada, slično se hvata.

Pomenuo sam, ali sam iz praktičnih razloga odustao :)

9. Pa dobro, ako si, nije da bio to bilo ključno, cenim

10. Mogao sam boksteru, ali jbg.

De ćeš njemu on namešta glasanja i govori svima da ne glasaju za tebe specijalno ne znam što te ne voli eno miletu je dao bodove čini mi se mada ja nisam baš obraćao pažnju ko kako glasa...

Elem, mislim da je Bruce pominjao da će u finalu biti deljeni bodovi svima, ono tipa od 1-7 ili tako nešto. Mada, slično se hvata.

Pa jeste rekao, sjebo nas, mada je rekao i da će mi dati 3 boda...vlast je vlast očigledno

11. Hahahah al najjači je Brus što je snajperisao al čekao da se vatra stiša hahahah
    BRUSE PIČKE NAMEŠTALE TAKMIČENJOA JA MISLIM ALI NISAM SIGURAN PITAJ TRULEKS KRPU ON IM JE STAO NA REP!!

12. ne znam ja ništa, ja sam pingvin :)

upravo zato sam uveo da svi finalisti dobijaju po odabranu, ne vidim nikakav poseban razlog za nameštanje takmičenja sem čiste pakosti - ionako neću organizovati ovaj turnir više, dosta smo mrzeli :)

13. upravo zato sam uveo da svi finalisti dobijaju po odabranu

to je najsmešniji i najbolji deo takmičenjoa

Ja sam imao problem što sve volim :( hajde da se volimo

14. to je najsmešniji i najbolji deo takmičenjoa

hehe

prozivaju me pojedini elementi da fejlujem u biranju defki, ovako imam opravdanje što sam fejlovao - nisam ja kriv, on je dobio na turniru, a sve su mu loše :)

15. saće kajtec da se pojavi jebeš mi mater...čim se pomene odabir eto ga

16. одаберите и мени кад већ делите

17. ako ja pobedim poklanjam onu "odabrana sebi ili bilo kome sa sajta" jebaču

(saće pujo da reši stvar)

18. :')

ово је несхто најлепсхе што је неко за мене урадио

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.