MIZAN TROPHY II - tema za diskusije

1. Моја исхејтована преко ноћи. Лолол

2. А дааај... Јебало вас такмичење кад нисам успео да се пријавим!

3. Dobro Krle, ništa joj ne fali

4. saću da otvorim skandal online i ko prvi iskoči biće opljuvan. ili kurir ako su ovi na skandalovoj naslovnoj previše mejnstrim za pljuvanje

5. Šteta Sreto. Izbacite mene ubacite sretu. Meni se nešto i ne piše

6. Sreto, ako baš imaš dobru ideju i spremnu defku postavi tamo na temi prijavu i link posle mog posta. Uvažićemo.

7. pa ovi svi definisani jebem ti krv. mogle bi novine malo da promene o kome ce da pisu

8. AHAHAHAHAHA, uzmi telepromoter ili upišanik :)

9. Sreto, ako baš imaš dobru ideju i spremnu defku postavi tamo na temi prijavu i link posle mog posta. Uvažićemo.

Шта, је л' морам одма' да имам? Мислио сам док не почне гласање... А не знам да л' ћу стићи да напишем нешто данас. Сад немам неку идеју, ал' ако напишем нешто, је л' мере?

10. može, ali vreme postavljanja mora biti PRE 20.00 večeras inače ne važi

11. Онај ко буде хејтово Нешу Слину, Вучића, Тому, Динкића и остале сто милиона пута прежвакане ликове да се банује.

12. Ne smem Bače, onda će reći da sam SNS bot i da ih cenzurišem, a to ne želimo :)

13. Зашто, кад Неша Слина ни нема дефку на Вуки?

14. Ne smem Bače, onda će reći da sam SNS bot i da ih cenzurišem, a to ne želimo :)

Нека банује неко ко није СНС бот.

15. jepseti, znaš :)

16. ispalise me ljudi lol

17. e ljudi, aj nek neko predloži kajzenu uvođenje heštaga zbog lakšeg pronalaženja i brojanja defki

18. kolko si retardiran od 1 do izbacujem defku za takmicenje u 01 00

19. Има одличних дефиниција, једно од најбољих такмичења до сада. Има овдје видим ја доста мрзитеља ;)

Rekli o sajtu

Kada pitate dva čoveka o nečemu, dobićete više od dva mišljenja. Na toj osnovi je stvoren Vukajlija. Rečnik slenga i idioma.

Kompjuterska Biblioteka · 7. Maj 2009.