Sreto, ako baš imaš dobru ideju i spremnu defku postavi tamo na temi prijavu i link posle mog posta. Uvažićemo.
Шта, је л' морам одма' да имам? Мислио сам док не почне гласање... А не знам да л' ћу стићи да напишем нешто данас. Сад немам неку идеју, ал' ако напишем нешто, је л' мере?
Моја исхејтована преко ноћи. Лолол
А дааај... Јебало вас такмичење кад нисам успео да се пријавим!
Dobro Krle, ništa joj ne fali
saću da otvorim skandal online i ko prvi iskoči biće opljuvan. ili kurir ako su ovi na skandalovoj naslovnoj previše mejnstrim za pljuvanje
Šteta Sreto. Izbacite mene ubacite sretu. Meni se nešto i ne piše
Sreto, ako baš imaš dobru ideju i spremnu defku postavi tamo na temi prijavu i link posle mog posta. Uvažićemo.
pa ovi svi definisani jebem ti krv. mogle bi novine malo da promene o kome ce da pisu
AHAHAHAHAHA, uzmi telepromoter ili upišanik :)
Шта, је л' морам одма' да имам? Мислио сам док не почне гласање... А не знам да л' ћу стићи да напишем нешто данас. Сад немам неку идеју, ал' ако напишем нешто, је л' мере?
može, ali vreme postavljanja mora biti PRE 20.00 večeras inače ne važi
Онај ко буде хејтово Нешу Слину, Вучића, Тому, Динкића и остале сто милиона пута прежвакане ликове да се банује.
Ne smem Bače, onda će reći da sam SNS bot i da ih cenzurišem, a to ne želimo :)
Зашто, кад Неша Слина ни нема дефку на Вуки?
Нека банује неко ко није СНС бот.
jepseti, znaš :)
хаххаха
ispalise me ljudi lol
e ljudi, aj nek neko predloži kajzenu uvođenje heštaga zbog lakšeg pronalaženja i brojanja defki
kolko si retardiran od 1 do izbacujem defku za takmicenje u 01 00
Има одличних дефиниција, једно од најбољих такмичења до сада. Има овдје видим ја доста мрзитеља ;)