Pročitao sam nekoliko defki i kapiram da ima baš dobrih. Neke su predugačke, pa će biti jebeno pročitati sve, realno.
Za neke ljude nemam pojma ko su, ali verujem da ću ih zamrzeti.
Studio?
Podijelih tu sad neke pluseve na defke na silu da ne bude "pazl izigrava trola pa hejtuje"
Mnogo patetične i/ili skoro pa zavidne defke... Ima i silovanja nekog "humora". Bezveze stvarno. Ispucali su ljudi sve fore koje su imali i sad recikliraju neke ideje iz '98...
Od ovog što sam viđeo najviše mi se sviđela Gugijeva. Ne mogu da vjerujem da hvalim jednog Gugija ali najmanje patetike i prastarih fora ima u njegovoj defki.
Pazi sose, nije to ovih dana jednostavno kao što izgleda, ne možeš da kažeš džeju da je ganci jer je uvreda na nacionalnoj osnovi, ne možeš ni kebi jer je navodno kleveta. Znači problem je kako napljuvati a ostati politički korektan, eto mozgao sam dugo oko toga i na kraju odlučim da igram na sigurno, ako je ok da kažeš za eskime da jedu kitova muda onda najbolje ići na to. Tu sam se onda našao u problemu jer ne znam ni za jednog ViP eskima, al reko na kraju bolje i da omašim temu nego neko da se uvredi.
Duboko se ispričavam što neću moći dučestvujem, imao sam i juče, i danas ću imati gro nekih obaveze tako da moje mesto ustupam nekom mlađem :)
svi sad možete dodahnete :)
Sad ću da te banujem do kraja takmičenja jer si me namečio da će biti dobra defka.
ajd sad ću da je napišpem, ček malo daj mi sat vremena
polako, ima vremena do osam, a ako Nole pobedi možda i duže :)
el može??? ali ne ogu da obećam da će biti ispojzenizovano do maksimuma jer je ipak dan :)
zuni samo neki trouglić i vinjau i udri :)
Pročitao sam nekoliko defki i kapiram da ima baš dobrih. Neke su predugačke, pa će biti jebeno pročitati sve, realno.
Za neke ljude nemam pojma ko su, ali verujem da ću ih zamrzeti.
Studio?
K'o što napisah u defki sad, nemam puno ljudi koje mrzim jer me generalno bole tuki za te defektaše, al' one koje mrzim, mrzim za sve pare.
Ајде направите неки списак ових што су објављене да читамо.
Jebach, zađi samo po temi za prijave, tamo su linkovi uz prijave.
http://vukajlija.com/forum/teme/62349-mizan-trophy-ii-tema-za-prijave?strana=1
brus, ispoštovano i za manje od sat vremena, HA
d vrld iz majn
Daj pisite i ostali, dok imam vremena da citam.
Eo, saj da počmem da pišem pa idem na litiju.
Podijelih tu sad neke pluseve na defke na silu da ne bude "pazl izigrava trola pa hejtuje"
Mnogo patetične i/ili skoro pa zavidne defke... Ima i silovanja nekog "humora". Bezveze stvarno. Ispucali su ljudi sve fore koje su imali i sad recikliraju neke ideje iz '98...
Od ovog što sam viđeo najviše mi se sviđela Gugijeva. Ne mogu da vjerujem da hvalim jednog Gugija ali najmanje patetike i prastarih fora ima u njegovoj defki.
Inb4 Agilni: A tvoja je kao dobra.
Zasad rakoč i marčelo ojebali žestoko
Pazi sose, nije to ovih dana jednostavno kao što izgleda, ne možeš da kažeš džeju da je ganci jer je uvreda na nacionalnoj osnovi, ne možeš ni kebi jer je navodno kleveta. Znači problem je kako napljuvati a ostati politički korektan, eto mozgao sam dugo oko toga i na kraju odlučim da igram na sigurno, ako je ok da kažeš za eskime da jedu kitova muda onda najbolje ići na to. Tu sam se onda našao u problemu jer ne znam ni za jednog ViP eskima, al reko na kraju bolje i da omašim temu nego neko da se uvredi.
Ок су дефке, мени је Биковић омиљени хејт за сада
Мало је интересовањее за овај Мизантрофи, ил сам се ја сјебо што сам писао синоћ. лол
Generalno se mlako mrzelo, možda ima 7-8 hejtova koji odskaču.
Kad bi ja pisao onako kako osećam, verovatno bi sutra bio uapšen :)