MIZAN TROPHY II - tema za diskusije

1. ja ne procitah nijedan hejt. osim one zangecuove.

2. Ne vredi, mrzeo sam kao, ali je efekat bio kao kod Aždaje:
    http://i.imgur.com/si0kQ2O.jpg

Dajte posle neki lajkerski turnir, da vidite kaki sam lajkon.

3. Nije mi nešto ovaj mizantrofi, ne znam zašto, na prošlom je bilo nekako žešće, ne znam u čemu je fazon

4. Moguće da je u tome što ljudi više mrze pojave, više nego konkretne likove. Možda i grešim.

5. Брусе, ваљда није оно Казаново биће. хехе
    И ја сам бољи лајкер.

6. Ja da sam se prijavio ja bih stevana mrzio kad bih došao u finale

7. Moguće je da su oni najnevoljeniji već dobro izdefinisani. Nije fazpn definisati ponovo takve, a opet, nezgodno je i ubediti druge da dovoljno dobro mrziš neke manje poznate.

Ne znam za ostale, ali kriterijum za glasanje će meni biti upravo koliko se dobro oseća mržnja prema nekome.

Ako takmičari uopšte mogu da glasaju, nisam tu skapirao šta je Brus pomenuo negde na početku ove teme :)

8. Ko će da glasa, ako ne takmičari? Ionako oni čine većinu koja uopšte i čita defke. LOLO

9. Ah... takmičari mogu da glasaju, naravno. U pitanjima koja su granična (ove tri defke imaju isti odnos glasova i broj poena, a samo dve idu dalje) odlučivaće moderatori koji NISU učestvovali. Dakle, samo tu je ograničenje - ne može kadija da te tuži i da ti sudi.

10. Do sada 40 prijavljenih definicija. Ako ostali prijavljeni autori ne objave svoju mržnju, definitivno treba da se skreše na 16 umesto na 32.

11. Do sada 40 prijavljenih definicija. Ako ostali prijavljeni autori ne objave svoju mržnju, definitivno treba da se skreše na 16 umesto na 32.

može, i bolje je tako, odma ide osmina ili četvrt finale

12. mrljo

Ja da sam se prijavio ja bih stevana mrzio kad bih došao u finale

јебем ти, имам више ненавидника од карлеуше и ђоковића заједно

ненавдници ненавиде, кукавице кукају... ја играм хекс.
    http://media.tumblr.com/tumblr_lyfnwkheRH1qhv6pa.jpg

13. Jes, bas dosta ljudi nije napisalo definicije. A i sto su definicije izlazile, cini mi se da je opadao i kvalitet.

14. Ја се слажем. У потпуности.

15. A jel se glasa za ove defke i kraj? Ili se u svakom kolu mržnja proširuje na još jednu osobu?

16. aleksandartoni2

Nemaš pojma kako bih izdominirao, svi ovi prijavljeni su nula

17. Нису сви. хехе

18. Nemoj to da činiš sebi, mržnja je ružno osećanje.

19. Koga hejtovati ako prođem dalje, pitanje je sad

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.