Кабловска телевизија преко нета за џабе

1. Šta, lagano će ovo da rešimo. 100 kombinacija ima, napravićemo raspored ko koji dan kuca šifre dok ne ubode i podeli ovde i ćao.

2. надам се да неће мењати принцип

3. Ma jok, Hrvati su to. A i neće zbog ovih što plaćaju cimanje je kapiram

4. јој који је мерак пробудиш се ујутру и пустиш онако у кревету дм сат

5. Baš jutros. Al bio Dimmi sa numerom Živi bili, al sam progutao lagano zarad ugodjaja

6. Je l neko voljan da nabadamo sifre, play55 otislo u istoriju?
    Edit:
    Pretekao me celt

7. playtest / play65

8. (EDIT, celt - ne radi ovaj link, probajte na ovaj https://www.facebook.com/akiptv)

9. E ne jebe sad, ni na telefonu. Míslim da još teram onu šifru 55

10. мени ради ехтра све

11. Meni odbija sifru play55.
    Sifra play65 radi.

12. ko jos preko fona gleda tv?mucno je i ovako ga gledati.ja sam mislio da te baterije na tim fensi fonovima ne traju dugo.nije los ovaj sajt zboga arena,al nije ni to sada neka velika prednost.uvek mos naci strimer.

13. брате не знаш који је мерак пробудиш се ујутру у пола једанес и пустиш дм сат онако у кревету

14. Pa jaka rezolucija ovde i nema seckanja, dok je strim loš i secka, a još ako imaš telefon od 5-6 inča, milina gledati, a bateriju brzo ne troši.
    Ja zadovoljan, možda se i oženim.

15. мени више батерије потроши браузер на телефону него ова телевизија

убедљиво најбоља апликација икад

16. Ja gledam d3 go
    Vi siromasni.

17. Nisam bolestan da go gledam prenos preko neta.

18. Ja ovo nema sanse da nabudzim. Glup sam ali nisam mislio da sam ovoliko glup.

Rekli o sajtu

Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.

Kurir · 20. Februar 2011.