Кабловска телевизија преко нета за џабе

1. Бачје фала

2. Ajd nek neko hakuje šifru

3. playtest
    play27

piše na sajtou.

4. Ma kurac da vidim stelefona. Fala Brt

5. било је лепо док је трајало...

6. Play35 radi jos uvek poz

7. Ради курац, сад сви морају да плаћају. Оставили су ове канале да буду џабе:
    OBN, RTS1, B92, FTV, BHT, DMSAT, BNSAT

8. Aha, ja jutros gledao B92 pa sam mislio da su svi. Jbg

9. B92, taman da gledam prijatelje i dva i po muškarca kad legnem u krevet i obrnem se u zid. Odlično.

10. I život prema Džimu.

11. укинули и на оном сајту за комп. семеимјебем, па бар на сајту да су оставили, пизде.

12. Ponovo radi bioskop.
    Mada će verovatno opet da ugase, ja sad uš'o, vidim radi sve.

13. па неће им нико плаћати ово, боље да плате нормалну кабловску или иптв, они не могу да их искључе кад рестартују модем и тако промене ип адресу

убациће неке рекламе да зараде који динар и то је то

14. Imate ovaj sajt, neki kanali rade, neki ne. To se smenjuje, ali može da posluži. Za naše kanale često mora da se klikne na neki ponuđeni rezervni link.

http://tvboxuzivo.blogspot.com/

A ovde nalazim sportske prenose, kad sam prinuđen. lol

http://www.fromhot.com/

15. opet isključen ovaj tvviet

16. Sacam uhitio OBN da radi, bez logina i ostalog. Tako da ako je nekome ostala lozinka stara neka memorisana i da se nije odjavio, tvviet bi mogao da radi.

EDIT: ne rade neki programi, ali radi DMsat, a čini se da je to nekima bio prioritet

17. ма има пешес који раде, ваљда ртс1, бн, дмсат, у92, прва...

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.