Prijava

Ja bas sad hteo da te zajebavam da ne smes da postujes na temi :)
Ajde bruce ipak si ti iskusan bot :)

Moj pokojni bivši direktor je imao običaj da kaže "pročitaš deset knjiga i napišeš jedanaestu". To se zove mozaički plagijat. 98% radova iz ekonomije su ili čisti plagijati ili mozaički plagijati. Ja sam pisao seminarski za jedan ispit i, tražeći literaturu, pronašao doktorsku disertaciju iz Subotice od pre 25 godina koja je praktično identična udžbeniku iz kojeg sam učio. Suvišno je da kažem da je udžbenik pisao profesor koji nije pisao tu disertaciju.

Mudar čovek napiše svoj doktorat. Mudar čovek koji nije sposoban stane na masteru i ne ide dalje. Budale doktoriraju samo da bi imali cepanicu za vatru svoje sujete. Moja sujeta sedi pored ekvivalenta wc šolje moje svesti i gladuje. Psotigao sam u životu sve što sam želeo. To rekavši moram da dodam i sledeće: Poznajem doktora ekonomije koji ne može da nabroji sva slova azbuke. Ne redosledom nego uopšte. Čisto sumnjam da zna KOLIKO padeža ima srpski jezik. I sin mu je doktzor ekonomije, gluplji je od oca.

@Bruce: nisam iz te profesije, ali sam čuo za slučaj nekog ruskog neurologa, koji je otkrio do tada najepohalniju stvar u istoriji istraživanja nervnog sistema (čini mi se da je reč o klasifikaciji i ulozi različitih živaca).
Sve je dokazao laboratorijski i empirijski i ispalo je da rad ima ukupno pola kucane strane. Zapucao je da prijavi doktorat, koji je naravno odbijen. Razlog? Nije naveo literaturu...

Mnogi jako dobri inženjeri imaju problem da napišu rad, tj. nisu u tom fazonu.

A ko sve danas doktorira... Dolazi jedan student da polaže neki ispit i dobije baaš nešto malo poena na testu, reko au, baš si slabo uradio, šta bi? A nije bilo nešto teško.
On veli: nisam stigao da učim, nešto sam jurio za doktorske.
Doktorske? Jbt, ne zna osnovne stvari.
Ali, uvek je bilo i biće: ne doktorira pametan, nego uporan i snalažljiv isto ko što ne jebe lep nego uporan.

ne jebe lep nego kurac....

EVO TEME!

Ne jebe lep nego kurac i angela.

Napomena: i kurac mora biti uporan!

eto, dakle temu imamo, napomenu jednu imamo, idemo dalje...

još jedna napomena, nije zabranjeno koristiti vijagru, kamagru, cijalis i ostalo ako je cilj empirijsko dokazivanje...

"Moderno poimanje seksualnih odnosa...