ŠOKANTNO NOVO OTKRIĆE KOJE ĆE UZDRMATI TEMELjE SAVREMENE NAUKE!!!

1. Ja dok jebem mozak mi radi 200 na sat, jesam li ja normalan?

2. Nemam komentar na temu lol

3. Molim te Valdemare... Zar ti misliš da je neko nekome radio dopler mozga dok mu je kurac dignut... Mislim koliko moraš biti paćenik da bi ti se digao dok ti neko radi dopler mozga... čak i ako imaš sisatu doktorku i med. sestru ispred sebe

4. Molim te Valdemare... Zar ti misliš da je neko nekome radio dopler mozga dok mu je kurac dignut... Mislim koliko moraš biti paćenik da bi ti se digao dok ti neko radi dopler mozga... čak i ako imaš sisatu doktorku i med. sestru ispred sebe

Molim, pa to je rađeno, u laboratorijskim uslovima, sve ispitano, povežu dobrovoljce na aparate, stave elektrode, uključe MRI i X-ray i eho i dopler i šta sve ne, i onda se vide rezultati, i mozga i celog organizma. To je odavno.
    Npr.
    http://www.zimbio.com/Magnetic+resonance+imaging/articles/qgjX0FXyXjo/MRI+Video+Shows+Organs+During+Sex
    1.39

5. Jebote, kao kad te otmu vanzemaljci...

6. Valdemare ako napravim kalup od tebe opuštenog i dignutog kurca, i napunim oba vodom u kojem će biti više vode? (note: idemo da hipotetički položaj kurce ne utiče na zapreminu)

7. U prevodu, svaki put kad se nekome digne kurac svemir se malo proširi jer nema prostora za još toliko nove zapremine. Tek kad se svi kurčevi prestanu dizati svemir će prestati da se širi.

8. Valdemare ako napravim kalup od tebe opuštenog i dignutog kurca, i napunim oba vodom u kojem će biti više vode?

Staće u oba isto, jer će se ostatak tela smrežurati i izgubiti toliko zapremine koliko je krvi otišlo u erekciju. Naravno, to ne može okom da se primeti, ali mislim da bi eksperiment sa odlivkom sasvim potvrdio moje gledište. Zanimljivo bi bilo prvo nekoga ko se pali na zalivanje gipsom, je li, zaliti gipsom koji se brzo suši, pa ga likvidirati na način po želji dok još ima erekciju. Zatim taj odlivak preseći, izvaditi žrtvu, spojiti ponovo odlivak, i napraviti odlivak sa istom osobom, ovaj put bez erekcije, jer je, je li, mrtva. Onda u oba nasuti vode. To bi bio empirijski, eksperimantalni metod, i greške ne bi bilo. Ponoviti to i sto puta ako treba, jer naučni pristup mora da bude zasnovan ne samo na teoriji, već i na njenoj eksperimentalnoj potvrdi, na proverljivosti i ponovljivosti eksperimenta, sa marginom greške koju teorija predviđa. Tek tada je teorija potvrđena.

U prevodu, svaki put kad se nekome digne kurac svemir se malo proširi jer nema prostora za još toliko nove zapremine. Tek kad se svi kurčevi prestanu dizati svemir će prestati da se širi.

Onda to važi i za veštačke dildoe na naduvavanje, sa onom zgodnom ručnom pumpicom, kao za pritisak? Ali ne, prijatelju, varaš se. Kad se dildo naduva, u njemu pritisak raste, ali za trilijardito-trilijardito-kvadrilijarditi promil pritisak vazduha oko planete Zemlje padne, tako da je ekvilibrijum nenarušiv.

9. Kad se dildo naduva, u njemu pritisak raste, ali za trilijardito-trilijardito-kvadrilijarditi promil pritisak vazduha oko planete Zemlje padne, tako da je ekvilibrijum nenarušiv.

Nema ni potrebe za potezanjem pritiska u čitavu priču (niti je teorija validna), vazduh iz zemljinog omotača prešo u dildo i to je to. Krv iz mozga prešla u kurac i eto filosofije.

10. Clannad
    Molim te granjka otvori ti neku kul temu jer ti to najbolje umiješ

Ево, полако ћу, само за тебе... Тема ти је око курца и ја напишем: Какав курац од теме... Јел ти сада јасније? Или да нацртам?

11. Nema ni potrebe za potezanjem pritiska u čitavu priču (niti je teorija validna), vazduh iz zemljinog omotača prešo u dildo i to je to. Krv iz mozga prešla u kurac i eto filosofije.

Ti si samo rekao to na jednostavan i razumljiv način, što je dobro. U početku ona Pazlova jednačina izgleda kao neka Teorija relativiteta.

12. Ево, полако ћу, само за тебе... Тема ти је око курца и ја напишем: Какав курац од теме... Јел ти сада јасније? Или да нацртам?

Nacrtay.

Ti si samo rekao to na jednostavan i razumljiv način, što je dobro. U početku ona Pazlova jednačina izgleda kao neka Teorija relativiteta.

Ti si strani plaćenik i mažeš oči ljudima medom

13. Био бих задовољан и као домаћи плаћеник, али изгледа да сви од мене хоће да узму паре, па сам више крава музара него плаћеник... Ах, ово је за тему о јадању, не за инфлацију универзума и пениса...

14. Nacrtay.

Voleo bih da vidim to nacrtano od strane dotičnog poštovanog autora, najzad bi postojao tračak uvida u njegovu psihu. Samo nagoveštaj, ali značajan. Taj crtež ne može da ne bude bremenit simbolikom. Ali baš zbog toga, sumnjam da će se crtež pojaviti ovde.

15. Ti si samo rekao to na jednostavan i razumljiv način, što je dobro. U početku ona Pazlova jednačina izgleda kao neka Teorija relativiteta.

Ono što sam hteo da kažem je da bi pritisak vazduha u zemljinom omotaču eventualno opao za taj neki trilioniti promil zato što je ta neka količina vazduha koja se sad nalazi u dildu ukonjena iz omotača, a ne zato što je pritisak u dildu porastao, ravnotežu održavaju unutrašnje sile u materijalu od kojeg je dildo napravljen, a ne okolni pritisak. Da je tako, guma na kolima recimo nikad ne bi mogla da ti eksplodira jer bi se uvek nalazila u ravnoteži.

Za ono puzlovo bojim se da nam treba biolog a ne fizičar, da nam kaže da li se u sunđerasto tkivo od kojeg je kurac načinjen prilikom dizanja pumpa krv ili vazduh. Ako se pumpa vazduh, prosečna gustina čitavog tela će da se promeni, ako se pumpa krv onda neće.

Kanda se sećam da je neki zajeban fizičar jednom rekao: 'ja znam da teorija mog suparnika nema veze s mozgom, međutim pobijanjem glupih teorija takođe može nešto da se nauči'.

16. Ono što sam hteo da kažem je da bi pritisak vazduha u zemljinom omotaču eventualno opao za taj neki trilioniti promil samo zato što je ta neka količina vazduha koja se sad nalazi u dildu ukonjena iz omotača, a ne zato što je pritisak u dildu porastao

Pa naravno, pritisak vazduha se smanjuje za toliko samo zbog toga što je vazduh uklonjen iz atmosfere. Ali pritisak vazduha u gumi teži da se izjednači sa atmosferskim pritiskom, i zbog toga ona puca? Veći je pritisak iznutra ka spolja nego spolja ka iznutra? Mislim, ne znam zašto pitam kad znam da jeste...

Za ono puzlovo bojim se da nam treba biolog a ne fizičar, da nam kaže da li se u sunđerasto tkivo od kojeg je kurac načinjen prilikom dizanja pumpa krv ili vazduh.

Pa krv, zaboga...

17. Za ono puzlovo bojim se da nam treba biolog a ne fizičar, da nam kaže da li se u sunđerasto tkivo od kojeg je kurac načinjen prilikom dizanja pumpa krv ili vazduh. Ako se pumpa vazduh, prosečna gustina čitavog tela će da se promeni, ako se pumpa krv onda neće.

(potencijalno bivši) student medicine - krv

Rekli o sajtu

Did you mean Vukajlija?

Google · 17. April 2015.