Sređivanje tema KK i FK Partizan - Zvezda

1. moderator sam cirka 6 god. mogu pausalno da pricam o moderisanju, opet je pravednije od nekog ko nije ni dana moderisao, ok?

2. Е људи, ај сад да истоваримо тоне лименки и нивее и нивее у лименци на обе теме док нису уведена правила па да нас нико не банује ко Џонија кад је то радио пре.

3. Ja nisam rekao da Dzoni moze da banuje OBJEKTIVNO, zato i nema prelazaka, obe teme su relativno ciste, i nema konflikata i seljanije po forumu. Ako mislis da je bolje da grobari vade kurceve, a cigani penise po temama i upiru ih jedni u druge, onda trazi penziju od Kajzena.

4. Ово што каже Целт, правила као и за све теме. Енде.

Погледај листу банованих, 15 аутора бановао Џони због исте ствари. На крају ће остати сам са Џерихом да бистри политику.

5. Realno, cigan nikad ne moze da postane moderator, pa ne mogu ni derbi da dobiju, kako mesto moderatora tek

6. Koja onda?
    Neodrživo je i da piše ko šta hoće. Neodrživo je da ti pratiš non-stop Partizanovu temu i da onda svakom, ali baš svakome odgovaraš na svaki post.

Možda sam subjektivan ali "ono moje", je bolje. Može prozivanje posle tekme, ali umereno. Ko ne ume da zajebava k'o čovek, hasa ban.

Neodrživo je da ti pratiš non-stop Partizanovu temu i da onda svakom, ali baš svakome odgovaraš na svaki post.

Tačno je da pratim Partizanovu temu, pratim većinu aktvinih tema, ne pratim ono Klanadovo za gustinu kurca ili šta već, i tako te nebuloze. A za ovo:

i da onda svakom, ali baš svakome odgovaraš na svaki post.

TATIC
    Jel se zajebavaš ili si NEDOBOG ozbiljan? Negde prosečno 1 post u 4-5 dana stavim, jedino ako svi vi napišete 1 post u 4-5 dana, jedino tako na svaki post repliciram. I sinoć sam napisao jedan jedini post i dobio ban. Ima ljudi koji su bili tu non stop sinoć, nek sami kažu.

A i ti postovi što sam pisao su pošteni, nisam nikoga jebo u mozak, poslednje je čini mi se da sam sa Gazijem pričao o Dangubiću - Jokiću i sl. A opet ponavljam to što ti ne meriš po postu nego po autoru, to je drugi padež. Ne valja ti rabota, iskreno.

7. Сви користите реч објективност као некад комплекс а многи не знате ни шта значе те речи хаха

8. Погледај листу банованих, 15 аутора бановао Џони због исте ствари. На крају ће остати сам са Џерихом да бистри политику.

i jednom ce se desiti da Jerichu nema ko da upali kompjuter i Kurajber ce ostati sam na temi. nije to rjesenje.

9. ''Uostalom smatram da Rasnog treba osloboditi''
    Rasni je politički zatočenik, kojeg je ponio vihor nestabilbih i po slobodnomišljuće ljude pogubnih vremena.

Kao velikom slobodaru, i borcu protiv tiranije i namtnutih pravila, nudim mu azil na temi ''Dobro jutro Crna Goro''.

10. Ja nisam rekao da Dzoni moze da banuje OBJEKTIVNO, zato i nema prelazaka, obe teme su relativno ciste, i nema konflikata i seljanije po forumu. Ako mislis da je bolje da grobari vade kurceve, a cigani penise po temama i upiru ih jedni u druge, onda trazi penziju od Kajzena.

nego kako cemo. izgubi partizan, dodje neko na temi napise, ooooo glodari jebali smo vas u dupe, i to sad tesko vredjanje, zato sto smo ljuti posto smo izgubili, a imamo moderatora na nasoj strani.
    ne sme niko ni da se pobuni leba ti...

aj ne zanosite se...

11. банујте зника вређа ме

12. ahhaahhahahahhahhahahahahhahahahahaha

13. Laže. Ne verujte mu.

14. nisam ni video da zadnjih 20 njih banovani od dzonija.

svi amnestirani, dzoniju savetujem da ne banuje vise po temama zvezda partizan.

15. Sad će da se svađaju.

16. mozda neko nezasluzeno amnestiran, al gore je nepravedno osudjen nego oslobodjen.

jel ima jos neko, da razbanujem, pa da zakljucam temu?

17. red je i da se rasni odbanuje. i rehabilituje.

18. Преименујте Вукајлију у Бурек2 или редстарбелградегробаријуг. Кад је ионако изгубила праву намјену.

19. odbanovan i rasni

Rekli o sajtu

Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).

Skodin blog · 04. Septembar 2010.