Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
savet..pogledaj malo avatare po netu...ne kritikuj mi poeziju,bolje i to nego da se tupimo u prazno:)))
pozz... a to sam propustila! :)
strasno...
aj razmijenite pvt na tu temu, ja ocu da se igram!
Oće maca da se igra :)
Mac, mac...
( Bane, ne kontam šta si hteo reći, i ne planiram da razglabam o tome)
pa da... gore pise IGRE NA FORUMU... ako si dosao zbog neceg drugog, na pogresnom si mjestu...
Mesto nije bitno, bitna je radnja :)
aj dobro... pobijedio si... sad si magar... pobjednik !
cestitam!
Hvala, ti uzmi jedan deo medalje jer si pretposlednja ( magarac), a ja cu zasluženi pobednik!
ne ipak... odbijam, bolji si, priznajem! svaka cast!
Nikada ne priznaj nekome da je bolji. U tom slučaju i miš će da te pojede mačko.. ;)
Pobednik sam ja !
psv, jesi dobro pročitao šta si ako si poslednji?
:)
Nisam taso
a magar..., nema veze i sa tim su me nadimkom zvali, ipak ja pucamna pobedu.
ti si moj čoek, ma samo da pobedim, ne znaju ovi koja je nagrada, pa makar me zvali i magarcem:)))))
Nisam ja ničiji, za sad. Naravno, titula je titula, pa makar i magareća.
ma da, evo ja se dobrovoljnoi prijavljujem da budem magare
hahaha... e sa tobom mi je gust da se igram! :)
Ne može, prvi sam pretendovo na tu titulu!
nisi, pogledaj prvu stranu. ja sam MAGARAC!!!!!!!
E jebiga, onda zeko fajt. Ja pobđujem, a ti čekaj do uskrsa.