Novo preljevanje moderatorima

1. Hvala, Natnat, Tvoja mi podrška mnogo znači.♥

2. Nema na čemu, znaš da na mene uvek možeš da računaš za ono.

3. Au debeli gmaz postao mod, nevera. Kaizene promeni terapiju lolo

4. samo nat zahvalio?

Možda misli da je kod mene pečat :)

5. E, hvala, Diskretni. Ti i ja smo primer kako prijateljstvo može ići krivudavim putićima.
    Elem, sad ozbiljno, evidentno da će novi moderator biti neko iz Brusove branše, tipa Smorka ili Zero, mada me ne bi čudilo da neki pojzenaš nižeg čina upadne a ne Gugi.

6. Prove, kasniš sa prognozama :)

7. apsolutno i nedvosmisleno se slažem sa cenjenim autorom provironom!

mislim takodje da bi trebalo otići i korak dalje, da se odrede tačne kazne za svakog ko koristi vulgarne i proste izraze, prizemni i kursadžiski humor, a takodje i za ismevanje tradicionaljnih vrednosti u srba kao što su nasilje u porodici, vredjanje na rasnoj osnovi, vredjanje po nacionalnoj i verskoj pripadnosti i slično, što mogu reći nije tvorevina uskog gradskog jezgra, takoreći kruga dvojke, već raznih pridošlih elemenata koji svoj primitivizam preslikavaju na ovaj cenjeni sajt koji je više puta bio nagradjen od strane instituta u cernu a na novosadskom sajmu osvojio 4 puta prvu nagradu za najbolji proizvod iz asortimana domaćih proizvoda neškodljivih za glodare i ostale domaće životinje...

a dotični elementi urušavaju ugled istog i treba ih trajno ili bar privremeno odstraniti sa istog.

8. Elem, sad ozbiljno, evidentno da će novi moderator biti neko iz Brusove branše, tipa Smorka ili Zero, mada me ne bi čudilo da neki pojzenaš nižeg čina upadne a ne Gugi.

Nisi mogao više pogrešiti, očito je da sam i jedan ja previše.

9. LOLOLO JEBIII PROVIRONA LOLO

10. u kafani muk
    jebote!

11. Dobili smo prvog moda Hrvata, sad nam fale još Makedonac i Slovenac.

12. mislim Stiže da niste u pravu. Zašto se ograničavati na lokalno tj. na region?

s obzirom na iskrene tendencije Srbije ka Evropi i iskrenim željama vlade da istraje na evropskom putu treba raspisati javni konkurs za moderatora iz cele Evrope, najbolje iz bratske i drage nam Nemačke mada i druge zapadnoevropske zemlje dolaze u obzir.

dole nepotizam i odabir direktora po partijskom ključu!
    dole proruski elementi i putinove marionete!
    živeo novi svedski poredak!

13. JEBEŠ PRVU, PRELAZIMO NA VUKAJLIJU
    http://www.pressonline.rs/sw4i/thumbnail/sasa%20popovic.jpg?thumbId=2183046
    KAJZEN JE ISPUNIO NAŠ USLOV ZA MESTO MODERATORA

14. јуче се нешто сморио и кренем да причам са ћалетом о породици и он ми каже да је деда рођен у македонији а баба са кевине стране је из марибора
    ПРОВ МАЛОПРЕ

15. dole nepotizam i odabir direktora

pa što na mene dudaraš druže?

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.