Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).
Skodin blog · 04. Septembar 2010.
vise moderatora no clanova
iliti autora
nisi valjda sve čitao :)
Pa neko ga je morao predložiti (što i jeste) jer Kaizena boli kurac da blwji na sajtu stalno. Dakle, neko je rekao kako je Jebač super mod i K je poslušao. A što je sad, kad mu je životna želja ispunjena, u problemu da me banuje 20 meseci?
Opaaa, čestitam Jebač, zaslužio si.
Sad banuj Kornelija
Gazda, na mod forumu smo trazili da sredis bagove i popravis sajt. POPRAVIS!
Ajde pevajte, ko je predložio Đembelog za moda? Nek digne tri prsta.
http://www.b92.net/news/pics/2013/03/25/80209265514f8cc807e84862932427_orig.jpg
+1
mene zanima dal će sad stvarno da zaključava teme u onako zajebanom maniru ili će da proda svoje mlađane ideale i postane verni sluga režima, kao vulin
Ne ide mi u glavu taj tvoj odnos i baš očito jadno izdrkavanje i pižđenje po forumu.
Iskuliraj. Sredi se.
Polako počni - jedan dan manje pa dva dana manje dolazaka ovamo, treće veče nemoj ni dolaziti i tako sve nadalje i videćeš da ćeš se odvići.
prodaće naravno, kao i svi mi ostali :)
Niko, doso kajzen i reko ja cu da umodujem jebaca. Mi svi poceli, nemoj brate jel si normalan, sta radis to, a on zapeo, i umodovao ga.
Eno psujemo se sad po mod forumu.
Bila mi je čast postojati sa vama gospodo.
http://i.imgur.com/aYJiiLp.gif
Kako sam nezvanično čuo, kaizen dolazi s nekim pičkama u Guču ove godine, a nema rezervaciju.
A čekaj, što vam smeta to što je Jebač mod?
мисле да ћу сад да их банујем ко манијак
Ne smeta nikome jebač kao mod, nego ljudi koji momentalno izmile iz njegovog anusa, i postanu glasni. Recimo ti.
a šta vi imate protiv dečka, dečaci?
ali konkretno? zašto dotični dečak nije zaslužio da bude rukovodeći organ
ako ima neko nešto neka kaže, pa ćemo na sledećem zasedanju samoupravljača da razmotrivo stavove, za i protiv i preispitamo odluku izvršnog odbora, u ovom slučaju modova i generalnog direktora, u ovom slučaju kaizena lično i u tom smislu da donesemo odgovarajući odluku usvojimo memorandum i preduzmemo korake.
моје агенде: трактор, трактор, трактор?
A ti kao nećeš?
Ma ljudi isto će vam biti ko sa uradom recimo, s tim što ovaj piše ko lud po forumu četu etc.
Pa nije lud Jebač da krene ko životinja da banuje, da mu se svi kače na vrat. Al za rasnog nije mog'o da odoli.
opa jea bač umodowan
LOODNITZA